Global Health, Beauty, Diet, Adult products 50% off retail

XG-55 izomtömeg növelő, gyors zsírégetés, tesztoszteron formula

XG-55 izomtömeg növelő, gyors zsírégetés, tesztoszteron formula

Categories: , Tag:

Description

Egy TERMÉSZETES termék a gyors izomnöveléshez.

Megvédi az izmokat az edzés során keletkező sérülésektől.
Növeli az erőt és az állóképességet.
Tápanyagokat biztosít az izomnövesztéshez.

JOBB FITNESZ EREDMÉNYEKET SZERETNÉL?

Az izomtömeg növelésére kifejlesztett XG-55 segít a fáradtság leküzdésében, növeli az állóképességet, az energiaszintet és a szexuális aktivitást, jobb közérzetet biztosít, emellett egészségjavító hatással is bír. A készítmény természetes összetevőiben rejlő TESZTOSZTERON FORMULÁNAK köszönhetően, végre te is azzá a férfivá válhatsz, akivé mindig is szerettél volna.

IZOMTÖMEG NÖVELÉS AZ XG-55-TEL

ERŐSEBB IZOMZAT
GYORS SZÁLKÁSÍTÁS
EREDMÉNYES ZSÍRÉGETÉS
TELJES FELÉPÜLÉS

FÉRFIAK EZREI PRÓBÁLTÁK MÁR KI ELÉGEDETTEN AZ XG-55-ÖT

MEGNÖVELI AZ EDZÉS HATÉKONYSÁGÁT
GYORSAN FELSZÍVÓDIK ÉS MEGNÖVELI A VÉR AMINOSAV KONCENTRÁCIÓJÁT
MEGERŐSÍTI A TESZTOSZTERONTERMELÉST
HELYREÁLLÍTJA AZ IZMOK INTEGRITÁSÁT A NAGYOBB FIZIKAI MEGTERHELÉSEKET KÖVETŐEN IS

ÉRDEKEL AZ IZOMTÖMEG NÖVELÉS?

ÍME, A MEGOLDÁS!

EREDMÉNYES zsírégetés
ERŐSEBB izomzat
MEGNÖVEKEDETT energiaszint és állóképesség

JOBB FITNESZ EREDMÉNYEK AZ XG-55 SEGÍTSÉGÉVEL

01 ERŐSEBB IZOMZAT
A magas tesztoszteronszint közvetlen kapcsolatban áll az izomtömeg növeléssel, valamint a testzsír és az izomtömeg arányával. Az XG-55 használata mellett, még a keményebb edzés is könnyebben megy, a szálkásítás pedig lényegesen gyorsabb.

02 EREDMÉNYES ZSÍRÉGETÉS
Az izomtömeg növelés kulcsa a megfelelő anyagcsere. Minél több izmunk van, annál könnyebben tudjuk leadni a felesleges zsírt. Az XG-55 segít a gyors zsírégetésben!

03 TELJES FELÉPÜLÉS
Az izmok regenerálódásának serkentése elengedhetetlen, hiszen a felépülést követően sokkal könnyebben tudunk visszaállni a megszokott fitnesz rutinunkhoz. Az XG-55 kivételes formulájának köszönhetően, még a keményebb edzések után is hamar visszatérhetünk a kondiba.

XG-55 hatásos összetevői:

B3-VITAMIN
Az összetett B-vitaminok csoportjába tartozó B3-vitamin fokozza a tesztoszterontermelést, valamint tökéletesen szabályozza a tesztoszteront megelőző szteroid hormon, név szerint, az androgén előállítását.

KÁLIUM-FOSZFÁT
A kálium-foszfát köztudottan serkenti a testünkben található lutropin-szintet, melynek köszönhetően megnövekedik a tesztoszteron termelés. Vizsgálatok során kiderült, hogy a megfelelő adag kálium-foszfát és más, egyéb termékek egyidejű alkalmazása mellett, közel 300%-kal serkenthető a tesztoszterontermelés.

ARGININ HCL
Az arginin HCL-t leginkább a férfiak és nők számára egyaránt alkalmas nemi vágyfokozóként ismerik. Az arginin tökéletes az energiaszint megnövelésére, valamint a depresszió és az impotencia kezelésére.

ARGININ ALFA-KETOGLUTARÁT (AAKG)
Ez a vegyület temérdek mennyiségű furostanolic szaponinokat tartalmaz, amelyek természetesen növelik a tesztoszteronszintet és fokozzák a teljesítő képességünket. Vizsgálatok során kiderült, hogy egy, görögszénát nyolc hétig fogyasztó férfi más, placebót alkalmazó résztvevővel szemben, a kétszeresére tudta megnövelni fekvenyomó és lábtolási képességeit.

KREATIN MONOHIDRÁT
Tökéletesen kezeli a környezetváltozás okozta stresszt, energiaveszteséget, fáradtságot, fokozza az agyműködést, ami pedig a legfontosabb, pozitívan hat a tesztoszteronszintre és a szexuális egészségre.

1. Nincsenek mellékhatásai, hivatásos sportolók ajánlják.

2. Ajánlásával segít ellenállni a változó környezetből származó stressznek, valamint pozitív hatással van az energiaszintre, a fáradtságra, az agyműködésre, és a legfontosabbra, a tesztoszteron szintre és a szexuális egészségre.

3. BioPerine-t, B3-vitamint, Kálium-foszfátot, Arginin-HCL, Arginin alfa-ketoglutarát (AAKG), KREATIN-MONOHIDRÁT tartalmaz.

4. Teljes mértékben szabadalmaztatott minőségellenőrzési rendszer.

5. Felgyorsítja az izomnövekedést, közel 60%-kal.

6. Pozitív hatást gyakorol az energiaszintre, a fáradtságra, az agyműködésre, és a legfontosabbra, a tesztoszteronszintre és a szexuális egészségre.

Vedd be a kapszulát reggeli előtt, vagy edzés után.

A PROFESSZIONÁLIS SZEMÉLYI EDZŐK IS AZ XG-55-ÖT AJÁNLJÁK

A HÉTKÖZNAPOK HŐSEINEK GYAKRAN MEGGYŰLIK A BAJUK A TESTÉPÍTÉS FELADATÁVAL. AZ EDZÉSEK NEM MINDIG HOZZÁK A MEGÁLMODOTT EREDMÉNYEKET. IZMAINKNAK SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGÜK AZ ERŐSÖDÉSHEZ. EZ A FEHÉRJE ALAPÚ TERMÉSZETES TÁPLÁLÉK-KIEGÉSZÍTŐK HASZNÁLATÁVAL BIZTOSÍTHATÓ. VÉLEMÉNYEM SZERINT, AZ XG-55 A PIAC LEGJOBB ILYEN TERMÉKE. AMI AZT ILLETI, EZ A KÉSZÍTMÉNY A SIKER 80%-ÁT TESZI KI, A MARADÉK 20% A MEGFELELŐ NAPIREND ÉS A HATÉKONY FIZIKAI EDZÉSRE MARAD.

Németh Gábor
Testépítő, személyi edző

AZ ÜGYFELEIM KÖZÖTT GYAKRAN ELŐFORDULNAK IDŐSEBB EMBEREK IS A FIATALOK MELLETT, AKIK TÖKÉLETESEN FORMÁS TESTRŐL ÁLMODNAK, HOGY AZZAL KELTSÉK FEL A NŐK FIGYELMÉT. LEGTÖBBJÜK MÁR PRÓBÁLKOZOTT ÖNÁLLÓAN A KONDITEREMBEN, DE NEM VOLT ELÉGEDETT AZ EREDMÉNNYEL. AZ ILYEN ESETEKBEN SZOKTAM AJÁNLANI AZ XG-55 HASZNÁLATÁT. EZ EGY TÖKÉLETESEN KIEGYENSÚLYOZOTT TERMÉSZETES KOMPLEXUM, AMELY SOKSZOROSRA GYORSÍTJA AZ IZOMTÖMEG NÖVEKEDÉSÉT. SZÓ SZERINT BÁRKI HÓNAPOK ALATT ELÉRHETI ÁLMAI ALAKJÁT!

Faragó Tivadar
Személyi edző

Visszajelzések az XG-55 kipróbálóitól

Henrik, 24 éves
Mindig is profi testépítőként akartam kinézni, esetleg akár még közéjük is tartozni. De sajnos a konditermi edzések nem hozták el a várt eredményt. Később kipróbáltam az XG-55-öt. Néhány héttel később már egyértelműen látszottak az izmaim, amire mindig is vágytam.

Sándor, 30 éves
Nem engedhetem meg magamnak, hogy minden nap edzeni járjak. Amikor tényleg lemegyek, nem szerek sok időt ott tölteni, de legalább használom az XG-55-öt közben. A terméknek hála úgy nézek ki, mint egy igazi sportoló.

Dávid, 42 éves
Úgy egy jó éve járok kondizni. Ennyi idő alatt is kiváló eredményeket tudtam elérni, de ezt teljes mértékben az XG-55-nek köszönhetem! Meg kell mondanom, még fiatalkoromban sem voltam ennyire fitt!

Kovács Attila, 22 (Budapest)
8 hónapon keresztül, heti 3-4 alkalommal edzettem. Semmi sem segített. Továbbra is vézna maradtam. Megrendeltem az XG-55-öt, majd 2 hónappal később teljesen kigyúrtam magam.

Sajkai János, 30 (Kecskemét)
Régen szteroidokat szedtem, hogy formába rázódjak. Ettől szexuális gondjaim akadtak, ezért le kellett mondanom róluk. Az egyik barátom tanácsára kezdtem el szedni az XG-55 kapszulákat. 6 hónapja használom őket, és még sosem voltam jobb formában.

Gál Norbert, 26 (Békéscsaba)
Ha nem lenne az XG-55, még mindig nyúlbéla lennék. Miután elkezdtem szedni, 1 hónap alatt elértem álmaim alakját.

Katona Szilárd, 42 (Göd)
Véletlenül bukkantam rá az XG-55-re: valami jó sportkiegészítőt kerestem magamnak. Kipróbáltam néhány különböző dolgot, de ez volt a legjobb.

Iváncsik Péter, 24 (Budapest)
Az XG-55-nek hála lett jobb testem, mint valaha álmodni mertem volna. Bármit is csináltam, nem tudtam kigyúrni a karjaim és a vállam. Most már végre mindez sikerült.

Kiss Vilmos, 39 (Pécs)
Féltem elkezdeni a sport mellé ajánlott táplálékkiegészítők szedését, de a személyi edzőm végül meggyőzött, hogy nélkülük semmi eredményem sem lenne. Az XG-55 nagyon jól illik hozzám.

Dénes Attila, 27 (Budapest)
Sosem volt még barátnőm korábban, mert vézna voltam. Miután elkezdtem az XG-55-öt szedni, meg egy kicsit edzeni, sorban álltak a nők az ajtóm előtt!

Kovács Patrik, 40 (Bácsalmás)
Az XG-55 nagyon fasza! Nem gondoltam volna, hogy 4 hét alatt ilyen formába tudom rázni magam. Most már jól tudom, hogy lehetséges.

Méhes Mihály, 32 (Kecskemét)
Ne essetek az én hibámba. Ne szedjetek szteroidokat, különben végleg elfelejthetitek a szexet. Az XG-55-tel azonban nem kell aggódni ez miatt.