Natuurlijke borstvergroting

Borstcorrectie en lifting

Alleen natuurlijke componenten

95% van de vrouwen zijn tevreden

UPSIZE – VERGROTEND RESULTAAT!

100% natuurlijk volume
Geschikt voor vrouwen, ongeacht hun leeftijd
Het proces van huidveroudering wordt 3 keer langzamer
Vergroot je borsten met twee cupmaten
Je zal striae zien verdwijnen
Maakt je borsten rond en stevig

ADVIES VAN DE DESKUNDIG VAN BUST CREAM SPA:

Veel vrouwen worden tegenwoordig met de noodzaak van esthetisch gemodelleerde borsten geconfronteerd. Vrijwel iedereen wil volledige stevige borsten hebben. En het is niet verwonderlijk, want het decolleté is altijd de zone van aandacht bij mannen geweest.

Als je de crème dagelijks gebruikt, zal het volume van je borsten in 3-4 weken toenemen, zullen ze er ronder en steviger uitzien en zal de huid elastischer en fluweelzacht aanvoelen.

De crème onderging klinische proeven, die door deskundigen van de World Health Organization in 14 landen ter wereld werd uitgevoerd.

NATUURLIJKE VERGROTING VAN DE BORSTEN MET TWEE MATEN

Het effect van een onzichtbare bh
VERGROTING van de borsten voor elke leeftijd
Geeft de huid een mooie glans
Push up effect

ZICHTBARE RESULTATEN IN 14 DAGEN

De borsten laten snel groei zien!

1 e stap
De crème dringt door tot in de celmembranen

2 e stap
Isophane stimuleert de productie van zuurstof in de cellen. Zuurstof levert intensieve productie van collageen en elastine

3 e stap
De cellen van collageen en elastine actief delen en vermenigvuldigen op een natuurlijke manier en de borsten neemt in volume toe

upsize

Speciaal INGREDIËNT — Volufiline

Is een natuurlijk extract van tropische planten. Ze bevatten actieve componenten – isophane.
Stimuleert lipogenese, dat wil zeggen de vorming van vetweefsel in het juiste gebied.
Werkt bij de borsten maar niet bij andere delen van het lichaam.
Dringt in de celmembranen van de huid, bindt de moleculen van het weefsel.
Stimuleert de groei van de cellen door toename van de zuurstofconcentratie.

UPSIZE DE SLEUTEL INGREDIËNTEN

ARGININE
Intensieve versterking door de groei van lipide massa in het borstweefsel

DECYL OLEAAT
Stralende huid door de effecten van kokosolie extracten

FYTO-OESTROGENEN
Geeft een elastische vorm en creëert een intern “korset”, dat uitrekken verhindert

JOJOBA OLIE
Diep hydraterende, totale verjonging van het borstweefsel

GROTERE MAAT, MEER AANDACHT VOOR JOU!

Waarom borsten belangrijk zijn?

Joris, 29 jaar:
Natuurlijk ga ik voor het innerlijk. Maar het oog wil ook wat!

Henk, 25 jaar:
Als een vrouw goed in haar vel zit en zelfverzekerd is komt ze op mij aantrekkelijk over.

Sander, 28 jaar
Borsten zijn voor mij een essentieel onderdeel van de esthetische uitstraling van het vrouwelijk lichaam.

Simon, 23 jaar:
Niets mooier dan een vrouw met de juiste verhoudingen.

Deskundigen raden het aan

De maat van de borsten wordt beïnvloed door genen, voeding, milieu, en zelfs stress in de jeugd zijn. Het is moeilijk om precies aan te geven wat de oorzaak is.verschillende factoren. Dit kunnen hormonen.

De crème Upsize is een volledig nieuw ontwikkelde methode voor een veilige en effectieve borstvergroting. Ik richt mij op veiligheid, omdat “geen kwaad doen” de hoeksteen is van de geneeskunde, zelfs als een jonge patiënt daar niet over nadenkt.

De crème Upsize kan zich in het celmembraan weefsel nestelen om zijn werk te doen, zonder mutaties te veroorzaken. Gezonde, fraaie en stevige borsten zijn niet alleen de basis van de vrouwelijke aantrekkingskracht, maar ook een weerspiegeling van uw vrouwelijkheid.

5 MINUTEN per dag VOOR mooie BORSTEN

01 BRENG DE CRÈME AAN
twee maal per dag in de ochtend en avond op een schone huid

02 MET MASSERENDE BEWEGINGEN
Wrijf de crème in aan de zijkanten van de bosten, daarna de binnenkanten, zonder het gebied rond de tepels aan raken

03 BEHAAL HET MAXIMALE EFFECT
Voor het beste resultaat, gebruik UpSize tenminste 28 dagen

Voor het aanbrengen van de crème, hou de tube in uw hand of in warm water om het op te warmen.

Dit zorgt ervoor dat de crème sneller wordt opgenomen en beschermt de borsten tegen overmatig afkoelen.

Persoonlijke schoonheidsspecialist over HOE IK THUIS MIJN BORSTEN MET DRIE MATEN VERGROOTTE

Hallo allemaal!

Meisjes, ik beloofde lang geleden om jullie te vertellen hoe ik erin geslaagd was om mijn borsten te vergroten van cup A naar cup C. Mijn borsten werden stevig, gelift en weelderig. Het is een half jaar geleden, en ze worden steeds aantrekkelijker! Nou, eerst iets anders.

Waarom wilde ik mijn borsten vergroten?

Zo lang als ik me herinner, ben ik altijd al in de verlegenheid gebracht door mijn uiterlijk. Mijn klasgenoten pronkten met het dragen van diepe decolletés en ik bleef mijn bijna ‘maat-nul’ borsten verbergen met brede T-shirts en wijde truien.

Wanneer andere meisjes een afspraakje hadden en rondhingen op schoolpartijtjes met jongens, verstopte ik me ver van de schijnwerpers. Mijn lijden als tiener had geen grenzen – al mijn klasgenoten lachten me uit omdat ik zo plat als een schoolbord was! Dus ik was vastbesloten en beloofde mezelf dat ik er alles aan zou doen om mijn borsten groot en mooi te maken!

Wat zijn de mogelijke gevolgen van borstvergroting?

Na zijn afstuderen van school ben ik begonnen met het sparen voor de droom van mijn leven – plastische chirurgie. Hoewel ik alles wist over die verschrikkingen die kunnen gebeuren bij een meisje als een chirurg een fout maakt, zelfs de geringste, veranderde ik nog steeds niet van gedachte. Leven zonder borsten was veel verschrikkelijker voor mij – mijn privé-leven was deprimerend, het was gewoon gecompliceerd.

In minder dan 5 jaar ben ik erin geslaagd om het noodzakelijke geld te sparen. Dat waren moeilijke jaren voor mij, want ik moest vele mooie dingen in het leven opgeven, maar kon ze gewoonweg niet veroorloven. Maar goed, ik heb het gedaan! Stel je mijn angst en teleurstelling voor toen na overleg en pre-chirurgisch onderzoek de artsen weigerden om een operatie te doen… Ik viel in de diepste wanhoop van mijn leven.

Hoe mijn psychiater mijn borsten met 3 maten vergrootte.
Geld dat ik gespaard had voor de operatie, werd uiteindelijk besteed aan de sessies met een psychiater. ‘Als ik de droom van mijn leven niet kan laten uitkomen, dan is het minste wat ik kan doen om te proberen en mezelf te overtuigen dat het mogelijk is om zonder een normaal leven te leiden.’ met deze gedachte ging ik naar de vrouw die binnenkort drastisch mijn leven zou veranderen.

Tuurlijk, ik verwachtte dat de psychiater me aan zou vallen met bevestigingen dat niets aan mij zou moet worden veranderd. Maar ze begreep me in één keer.

Die prachtige vrouw, die ondanks haar eigen financiële verlies, me bij de eerste sessie vertelde dat ze leed aan pesten, ook vanwege haar ‘platte voorkant’. Totdat ze eindelijk Upsize ontdekte, de crème voor borstvergroting en stevigheid.

In eerste instantie dacht ik dat ze gewoon een grapje maakte met me en dat het allemaal niets anders was dan een flauwe grap. Maar ze gaf me een vijf jaar oude foto van haar, waar ik dezelfde vrouw in een badpak zag, die er meer als een tiener dan als een vrouw uitzag.

Dit is gewoon ongelooflijk, maar de dokter, zonder eventuele verzoeken van mijn kant, schreef een adres van een website voor me op waar ik dit wonder kon kopen en ze rekende me er niets voor! Het kostte me een paar dagen om bij mijn positieven te komen na alles wat er gebeurd was, maar al snel bestelde ik deze crème voor mezelf. Al met al, de kosten waren laag, vooral vergeleken met de kosten van een operatie.

Het pakketje werd snel bezorgt en vanaf die dag ben ik begonnen met het aanbrengen van de crème. Ik zou nooit geloven dat het mogelijk was, maar mijn borsten begonnen voor mijn ogen te groeien! Het leek wel alsof ik had te lijden onder al het kwaad, totdat ik eindelijk leerde dat zo’n wonderbaarlijke methode bestond!

En toen werd ik bang. Wat als ik deze crème de rest van mijn leven zou moeten gebruiken? Of als het een aantal vreselijke gevolgen veroorzaakt? Annie verzekerde mij dat het absoluut veilig voor de gezondheid is. Toen vond ik een wetenschappelijk artikel waarin alles tot in detail werd uitgelegd – waarom en als gevolg van wat voor soort processen je borsten groter worden.

Maar angst voor weer een ‘platte voorkant’ werd nog aangrijpender voor me. In twee maanden kocht ik al een C-cup beha en dus besloot ik om op dat punt te stoppen, ik heb de crème niet meer bestelt. Om eerlijk te zijn, ik verwachtte dat mijn borsten zouden krimpen in omvang, en was bang dat ik dit product opnieuw zou moeten kopen voor mijn hele leven. Maar het is al 7 maanden geleden en ik heb nog steeds een volledige C-cup. Dus ik kan deze methode met vertrouwen aanbevelen aan iedereen die in mijn schoenen stond.

Meiden! Haast je niet om een operatie te doen, er zijn andere manieren, veel betaalbaarder en effectiever. Ik hoop dat dit zal helpen om van jezelf te houden en een nieuwe start in je leven te maken.

Door het vergroten van mijn borsten, verwierf ik enorm veel fans, het vertrouwen in mezelf en een nieuwe baan.

Ik ben de nu gelukkigste vrouw, en ik wens jullie hetzelfde!

Heb je nare ervaringen met vergroting?

Aanbrengen van jodium en kruiden compressen
Gevaar voor brandplekken

Hormonale behandelingen
Gewichtstoename, brengt je uit balans

Het eten van kool en groene appels
Gas en een opgeblazen gevoel

Inname peulvruchten of bier
Raakt de maag van streek

Door seks
De buste zwelt op, en verkleint weer

Operatie borstvergroting
Risico op infectie, implantaat afstoting

Geen van deze methoden vergroten echt de borsten of hebben veel bijwerkingen.

HET ONZICHTBARE BEHA EFFECT je borst zal geen ondersteuning meer nodig hebben!

Stap 1
De crème wordt aangebracht op een schone huid. Eerst moet de rechterborst gedurende 5-10 minuten worden gemasseerd tot de crème volledig is geabsorbeerd. Herhaal dit een paar keer.

Stap 2
Masseer daarna de tweede borst. Wacht tot de crème intrekt.

Stap 3
Bij de laatste massage, masseer beide borsten met rondgaande bewegingen langs de contouren van de onderkant van de borst naar boven, en eindig waar je begon.

Stap 4
Gebruik twee keer per dag: ‘s morgens en ‘s avonds.

RECENSIES OVER UPSIZE

Janneke 41 jaar
De laatste tijd merkte ik dat mijn borsten aan het veranderen waren. Dat komt omdat de huid slap wordt en zijn elasticiteit verliest met het verstrijken van de jaren. Mijn laag uitgesneden jurken passen me niet meer, dus ik kocht ze gewoon niet meer. Maar ik vond mijn heil in deze prachtige crème! De resultaten verraste me echt! In 2 weken zijn de rimpels en plooien op mijn borsten nauwelijks meer zichtbaar, en mijn borsten werden steviger. Een maand later werd ik bestookt met vragen waar ik zo’n geweldige operatie had gedaan – en niemand gelooft me dat het een gewone crème was die me heeft geholpen!

Sandra 24 jaar
De problemen met de vorm en souplesse van mijn borsten begonnen me te achtervolgen onmiddellijk nadat ik 21 kilo ben afgevallen. Het was een schok voor mij! Mijn borsten gingen zakken en verloren hun schoonheid! Ik begonnen met het kopen van corrigerend ondergoed om het probleem te verbergen. Ik kreeg de crème van mijn moeder als verjaardagscadeau. Aanvankelijk was ik zelfs een beetje beledigd door een dergelijke cadeau, maar nu ben ik zo dankbaar dat ik het gewoon met geen woorden kan beschrijven! Binnen een maand had ik “nieuwe” borsten. Ik had nooit gedacht dat zo’n perfecte vorm natuurlijk zou kunnen zijn!

COMMENTAAR:

Sandra Scheepens
Ik gaf mijn kind voor meer dan een jaar borstvoeding, het is al twee maanden geleden dat ik ben gestopt, ik verloor wat gewicht en werd fit, maar mijn borsten… Vroeger was het nauwelijks B-cup, maar nu is het een goede C-cup! Ik gebruikte Upsize ) Toen ik ermee begon merkte ik binnen een week verbetering – mijn borsten waren ronder (het is heel zichtbaar bij kleine borsten) en voelde steviger. Voorts absorbeert de crème snel, laat geen sporen achter en heeft een aangename geur. Het resultaat is geweldig! Ik bereikte C-cup binnen anderhalve maand na applicatie! Een tube is genoeg! Je moet het zeker kopen!

Noor van Velzen
Ik geloof niet echt in crèmes… maar ik ben het zat om over alles na te denken. Ik heb hoe dan ook geen geld voor een kwalitatief goede operatie, en denk niet eens na over lage kwaliteit operatie! Dus ik dacht, ik heb toch niets te verliezen, dus ik heb een bestelling geplaatst! Ik zal het proberen ) Bedankt

Maricela L.
Ik hoorde veel positieve recensies over deze crème, het is niet duur en van goede kwaliteit. Ik bestelde het een week geleden, besloten om het te proberen bij mezelf ) In feite, naar mijn mening moet cosmetica voor borsten altijd natuurlijk zijn… Upsize bewijst dit feit. De crème Upsize bevat uitsluitend natuurlijke componenten, ik begon het te gebruiken en ik kan nu al zie dat mijn borsten wordt gelift en ze worden stevig… Ik denk dat ik binnen anderhalve maand een stabiele C-cup kan bereiken )