Snail Farm Het serum bevat slijm van zwarte slakken met het effect van botox

Het serum bevat een geheim ingrediënt genaamd “tijdmachine voor meisjes”

Bestrijdt rimpels effectief
Wist u dat een slak een gat in zijn eigen huis kan repareren?! Het slijm bevat een complete set bouwmaterialen voor allerlei soorten weefsels.

Egaliseert oneffenheden en verjongt
Het helende slijm activeert het uitwisselingsproces tussen de cellen en verjongt de huid.

DE KRACHT VAN MOEDER NATUUR voor stralende ogen

Zichtbaar resultaat na 7 dagen gebruik

Trekt lijntjes in het gezicht strak

Maakt de huid elastisch

Hydrateert en voedt

Laat donkere kringen en wallen onder uw ogen verdwijnen

snail farm eye serum

Snail Farm – serum met het effect van botox

Snail Farm Serum is ontwikkeld door Koreaanse wetenschappers op basis van het slijm van de zwarte reuzenslak Akhatina. Al snel werd dit serum enorm succesvol op de Aziatische markt en is populair bij oosterse schoonheden.
Zelf gebruikt de slak zijn slijm om de toegang tot zijn huis af te sluiten en de schade te herstellen. De slak kan alleen met behulp van het slijm grote gaten in zijn huis repareren.

Alternatief voor botox

Het verjongingsserum bevat ook SYN®-AKE complex. Het werkt op een manier die te vergelijken is met botoxinjecties – uw spieren ontspannen, de textuur van de huid wordt hersteld en rimpels verdwijnen.
SYN®-AKE complex is gebaseerd op peptides die lijken op slangengif. Het doel van het serum is de diepere huidlagen te herstellen en de huid krachtig te verjongen. Het is nauwelijks voor te stellen dat er een krachtigere en veelzijdigere samenstelling is voor het helen en verjongen van de huid op alle niveaus.

De huid rond de ogen HEEFT SPECIALE VERZORGING NODIG

Bloedvaten net onder het huidoppervlak lokken het verschijnen van wallen en donkere kringen onder de ogen uit

De huid rond de ogen is dun en gevoelig, daardoor is het sneller vatbaar voor rimpels

DIT WONDERBAARLIJK VERJONGINGSELIXER werd een bestseller wereldwijd!

Snail Farm is een verjongingsserum voor de huid, met het effect van botox . Het is gebaseerd op zwarte slakkenslijm.

Slakkenslijm maakt de huid glad, trekt rimpels strak, versnelt de genezing van microbeschadigingen en geeft de huid elasticiteit.

Het SYN®-AKE complex is een veilig alternatief voor botox-injecties: het ontspant de spieren, vermindert kramp en voorkomt rimpels.

ZICHTBAAR RESULTAAT na 7 dagen gebruik

Wallen verdwijnen
De huid rond de ogen wordt gehydrateerd
Donkere kringen verdwijnen
Rimpels worden glad getrokken

3 simpele stappen NAAR PERFECTIE

Breng een kleine hoeveelheid serum aan op de schone huid rond de ogen

Masseer met uw vingertoppen in tot het volledige is ingetrokken

Gebruik het tweemaal daags, ‘s ochtends en ‘s avonds, voor het beste resultaat

MENING VAN EEN EXPERT

Slakkenslijm heeft unieke eigenschappen om cellen te vernieuwen; gecombineerd met het peptidecomplex SYN®-AKE heeft het een krachtige verjongende werking. Geen enkel ander anti-verouderingsmiddel heeft een dergelijke samenstelling!

Eerst en vooral verbetert het de elasticiteit van de huid, de huid wordt steviger, rimpels worden strak getrokken, wallen en donkere kringen verdwijnen. De gevoelige huid rond de ogen is 12 uur lang beschermd tegen schadelijke milieueffecten. Dit is een veilig en doeltreffend alternatief voor injecties of een operatie.

Sylvia de Lange
schoonheidsspecialiste in een beautykliniek
‘Onze kliniek heeft een geweldig goede naam’

NATUURLIJKE HULP VOOR vermoeide ogen

Reacties van klanten

Marije, Amsterdam
Mijn schoondochter bracht dit serum voor me mee uit Korea. Dat was de eerste keer dat ik het probeerde. Ik was verbaasd door het effect! Ik heb in mijn hele leven nog nooit zo’n effect ervaren, ik dacht dat het niet eens mogelijk was. Ik had letterlijk een nieuw gezicht!
Nadat ik twee en een half maand lang slechts twee kuren van dit serum had gebruikt, begon ik er 10 jaar jonger uit te zien.

Melodie, Deventer
Bedankt voor dit geweldige serum! Ik ben van de donkere vlekjes op mijn gezicht af, waar ik een tijdje last van had. Sterker nog, er komen geen nieuwe meer bij. Het effect is echt verbazend!

Echte mensen – ECHTE RESULTATEN!

Diana, 38
Snail Farm herstelde niet alleen mijn jeugdige uiterlijk, maar zorgde er ook voor dat ik weer van mezelf hou. Met het ouder worden, besteedde ik minder aandacht aan mezelf, het was verschrikkelijk om mezelf in de spiegel te bekijken. Toen mijn dochter mij dit masker gaf, geloofde ik er niet in, maar ik begon in een mum van tijd te veranderen. Als eerste verdwenen de wallen, nu zie ik er uitgerust uit. Rimpels werden ook strak getrokken. Het resultaat is overduidelijk.

Alie, 32
Ik gebruik dit serum nu ongeveer een maand, ik ben zeer tevreden. Het absorbeert snel, hydrateert de huid in een handomdraai, de ogen worden groter. Ik ben ‘s ochtends eindelijk van de wallen onder mijn ogen af. Snail Farm laat geen vette glans of laag achter op de huid. Het kan worden gebruikt als foundation. Het is een ware uitkomst voor mij.

Wilma, 46
Snail Farm herstelde niet alleen mijn jeugdige uiterlijk, maar zorgde er ook voor dat ik weer van mezelf hou. Met het ouder worden, besteedde ik minder aandacht aan mezelf, het was verschrikkelijk om mezelf in de spiegel te bekijken. Toen mijn dochter mij dit masker gaf, geloofde ik er niet in, maar ik begon in een mum van tijd te veranderen. Als eerste verdwenen de wallen, nu zie ik er uitgerust uit. Rimpels werden ook strak getrokken. Het resultaat is overduidelijk.