Global Health, Beauty, Diet, Adult products 50% off retail

Silane Guard folyékony üveg kocsi karcolások ellen, megőrizve fényes színét

Silane Guard folyékony üveg kocsi karcolások ellen, megőrizve fényes színétDescription

FOLYÉKONY ÜVEG SILANE GUARD FORRADALMI TERMÉK A JAPÁN WILLSON CÉGTŐL – EGYKOMPONENSŰ FOLYÉKONY ÜVEG!

Megőrzi a kocsi fényes és gazdag színét,
Mindenfajta festéshez alkalmas,
Megbízható védelem a kis karcolások ellen,
Víztaszító hatás.

SILANE GUARD:FELHASZNÁLÁS EREDMÉNYEI:

MEGŐRZI A KOCSI EREDETI, FÉNYES ÉS GAZDAG SZÍNÉT.
HOSSZÚ IDEIG SUGÁRZÓ FÉNYT ADD AZ AUTÓNAK – AKÁR 1 ÉVIG!
TOVÁBBÁ AD STABIL VÍZTASZÍTÓ HATÁST.
A SZILÍCIUM-DIOXIDDAL (SIO2) ERŐSÍTETT SZILIKON POLIMER FILM MEGBÍZHATÓAN VÉD A KIS KARCOLÁSOKTÓL, A SÓ REAGENSEK TÉLEN AGRESSZÍV HATÁSÁTÓL ÉS A NEM ÉRINTKEZŐ MOSOGATÓKTÓL ÉS ERŐSEN LÚGOS SAMPONOKTÓL.

A WILLSONRÓL:

A világhírű autó-kozmetikai termékgyártó cég, amelynek története több mint 50 éve kezdődött. Ez idő alatt a cég már kialakult irodákat Osaka, Nagoya, Fukuoka, Sapporo és egy üzemet Tokió külvárosában (Higashimurayama).

Willson Co. Gyárt és kínál ügyfeleinek széles körű autóápolási termékek és autóápolási termékek, beleértve a folyékony üveget SILANE GUARD, tisztítószereket, samponokat, kiegészítőket mosáshoz, festék- és lakkbevonatok helyreállítására szolgáló készítményeket.

Japánban a Willson márkanevű termékek vezető szerepet töltenek be az auto kozmetikumok értékesítésében.

SILANE GUARD ALKALMAZÁS MÓDJA:

1. Tisztítjuk és zsírtalanítjuk a kellő felületet
2. Bőven nedvesítse meg a szivacsot SILANE GUARD oldattal
3. Könnyedén alkalmazza a készítmény az autóra
4. Várjon 5-10 percig meddig megszárad
5. Nyomás nélkül törölje át a felületet egy szalvétával és a következő rétegeket alkalmazunk (ideális esetben 6 rétegnek kell lennie)

KÉRDÉS-VÁLASZ:

András
Jó napot, szükséges e tisztítanom az autót a folyadéküveg alkalmazása előtt?

Bartok András
Igen, az utasítások szerint alaposan meg kell tisztítani az autót, és alap tisztítót Willsontól alkalmazni mielőtt a folyadéküveget használni. A folyékony üveg alapozójaként zsírtalanítja és tisztítja a karosszériát

István
Helló. Lehet egy kicsit bővebben a készítmény több rétegben való alkalmazásról. A cselekvések sorrendje. Mikor kell alkalmazni minden egymást követő réteget?

Bartok András
Minden további SG réteg alkalmazását az előző egy órája állása után végezzük. Minél több réteget alkalmaz, annál hosszabb ideig kell az autónak a dobozban lennie. 1-2 réteg – 12 óra, 3-4 réteg – 24 óra, 5-10 réteg 48 – 74 óra ….

Laci
Miért ilyen alacsony az ára? Bárhol ez az eszköz sokkal drágább.

Bartok András
Kicsi cég vagyunk, fejlesztési stratégiánk alapja az értékesítés folyamatos növekedése, amely csak alacsony áron érhető el.

István
Hogyan lehet a legjobban elérni a hidrofób hatást és hogyan kell fenntartani azt?

Bartok András
Őszintén szólva, a maximális hidrofób hatás 3-4 réteg után következik be, ismétlem, a maximálisakról beszélek. Hogy megmaradjon, elegendő havonta egyszer mosni samponnal SILANE GUARD Body Maintenance Shampoo (nálunk vásárolhat meg).

Németh Alex – Szerelő

A bevonatot folyadék üvegnek nevezték el, mivel a kocsi felülete tükörképet kölcsönöz. Az epoxi gyantákkal vagy viaszokon alapuló hagyományos polírozókkal ellentétben a folyékony üveg a bevonatot tartósabbá teszi, mivel nem tartalmaz csiszolóanyagokat. A folyadék behatol a repedésekbe, mikrokarcákba és betölti őket, lefagy és szilárd molekuláris réteget képez. A klasszikus polírozókkal ellentétben a keletkező réteg egy évig és hosszabb ideig szolgál.

IGAZI VÉLEMÉNYEK:

Csak egy dolgot tudok mondani, a SILANE GUARD – a must have kategóriába tartozik azok számára, akik törődnek a saját kocsijuk megjelenésével! Ez tökéletesen elrejti kisebb karcolásokat. Jelentősen javítja az autó megjelenését. Nekem olyan az érzésem mintha a kocsi csak a szalonból van!
GÁL RÓBERT

Nekem megtetszet hogyan néz ki a kocsi folyékony üveg után, azt hiszem, nem lesz felesleges, mivel szeretek kiutazni a természetbe, és az ágakkal és a bokrokkal való érintkezés nem kizárt.
LACI

A hatás egyszerűen lenyűgöző! Ha helyesen alkalmazzák, a kocsi kezd csillogni. A repedések eltüntek. Kiváló hidrofobitás – vízcsúszda (beleértve a szennyeződéseket is). Röviden mondok: “Mint a szeretteidnek nyújtott szolgáltatás”.
LOVÁSZ VILMOS

Az autóm nem új, ezért ez a polírl előtt mély polírozást hajtottam végre. A hatás erőteljes volt! A kocsi ragyog, nem fél az esőtől, nem fél a bokroktól. Mindenkinek tanácsolom
VADÁSZ IMRE