IZURITE SE V SPOLNOSTI. ODKRIJTE EDINSTVENE UŽITKE.

Notranja struktura popolnoma povzema obliko ženskega telesa. Patentiran vrhunski material poveča vaš užitek.

ORALNI MASTURBATOR
Hiper-realističen oralni seks. Masturbator se raztegne in tesno objame vaš penis. Premikajoči jezik ga še dodatno stimulira. Redna uporaba učvrsti mišice vašega penisa in zagotovi daljšo erekcijo.

ANALNI & VAGINALNI MASTURBATOR
Edinstvena igračka z dvema anatomskima odprtinama. Mehka vaginalna odprtina za nežno stimulacijo vsakega delčka vašega penisa, vključno z njegovo glavico. Ožja analna odprtina s profilirano notranjostjo, zasnovana za krepitev vaše moči. Če lahko opravite 10-minutni maraton s tem masturbatorjem, boste v postelji lahko zdržali do pol ure!

NAJNOVEJŠI ELASTIČNI MATERIAL

Z menoj lahko počneš, kar hočeš!

Podaljša erekcijo
Okrepi orgazem
Učvrsti mišice penisa
Poveča občutljivost

Patentirana oblika profilirane notranje površine masturbatorja Maxerection™ deluje na vse mišice penisa. Z redno uporabo boste okrepili vaše mišice, izboljšali erekcijo in povečali vaš penis za 1-2 cm.

Inovativen Ultra Realistic Cyber Skin UR3™ material vam bo med uporabo zagotavljal največje ugodje. Za prijetnejši občutek masturbator pred uporabo segrejte v topli vodi.

ULTRA REALISTIČEN MATERIAL CYBER SKIN UR3™
Ultra Realistic (UR3™) material imitira človeško kožo, kateri je na otip izjemno podoben. Masturbator je izdelan iz termoplastičnega elastomera. Ftalate so nadomestila druga mehčalna sredstva, ki so za zdravje popolnoma neškodljiva.

Igračka je z anatomskega vidika popolnoma enaka ženskemu telesu.

Hitro se segreje na telesno temperaturo.

Ne povzroča alergij in je popolnoma varna.
UR3™ material se bo v prihodnosti (v letu 2022) pričel uporabljati za proizvodnjo umetnih udov in protez.

S temi inovativnimi premium igračami boste nore občutke doživljali vsak dan, storiti morate le to …

sex toys

Zdaj je tudi uradno nemogoče razločiti med novimi spolnimi igračkami in ženskimi spolovili

Dandanašnje kupce je težko s čimer koli presenetiti – trg spolnih igračk so preplavili različni izdelki. A nobena igračka se ne more primerjati s človeškim telesom. Razen Sex Toys – to je nova generacija spolnih igračk za najzahtevnejše kupce. Za njih je značilno, da so kar najbolj podobne ženskim spolnim organom.

Ne boste več mogli razlikovati med človeško in umetno kožo, če se jih boste dotaknili.

Proizvajalec je imel dokaj neobičajen pristop do tega področja. Njegova ekipa je največ časa namreč posvetila snovanju tega edinstvenega materiala. Izvedli so na stotine preizkusov, preden so iznašli posebno snov, ki je za spolne igračke še niso uporabili.

Še ena posebnost novih igračk – izdelane so po zgledu resničnih ljudi, pri čemer je bila upoštevana vsaka podrobnost njihovih teles.

Do tega trenutka sta bila tržišču ponujena 2 izdelka: 1 – imitacija ženskih ust; 2 – imitacija ženskih spolovil
v raziskavi je sodelovalo 40 moških, starih od 20 do 50 let V posebno sobo smo postavili zakrito stojalo z dvema odprtinama. V obe smo postavili Sex Toys v obliki ženskih spolovil in naše sodelujoče prosili, naj določijo, v katerem se skriva prava ženska in v katerem spolna igračka.

Rezultati so bili izjemni! 70 % oseb je bilo prepričanih, da so bile to prave ženske in le 30 % jih je odgovorilo pravilno!

Tukaj so mnenja nekaterih izmed njih (zaradi varovanja zasebnosti smo njihova imena spremenili):

Prijatelj me je prepričal, da sodelujem v tem poskusu, sam od sebe si tega nikoli ne bi upal storiti. To je bila res zabavna izkušnja. Ko sem šel tja, sem si mislil, da se je nemogoče zmotiti pri razlikovanju prave ženske od igračke, A izkazalo se je, da sem se motil. Dejansko so Sex Toys resnično narejene iz človeške kože. Torej jih je nemogoče razlikovati. Priznam, da sem en primerek kupil tudi zase, in zdi se mi, da mi bo prišel prav.

Ne bom skrival dejstva, da sem preizkusil že številne spolne igračke, a še nikoli nisem imel ničesar podobnega! Uspelo mi je uganiti, kje je igračka in kje prava ženska le na podlagi tega, da so bili moji občutki pri igrački veliko bolj intenzivni. ‘‘Ona‘‘ je bila ožja in prožnejša in zdelo se mi je, kot da seksam z devico. Tako zelo mi je bilo všeč, da mi je prišlo že v nekaj minutah. Na spletni strani sem kupil oralni masturbator in vagino. Uporabljal ju bom doma.

Nihče si ni mislil, da bodo te igrače TAKO popularne!

Zato smo sprejeli odločitev in patentirali material, ki smo ga uporabili za njihovo izdelavo. Povemo vam naj še to, da točno takšnih igračk ne boste našli nikjer drugje kot na uradni spletni strani proizvajalca.

Družba se je odločila, da gre še korak dlje in leta 2025 se bo tako pričela proizvodnja umetnih udov iz patentiranega materiala. Klinični preizkusi so bili že opravljeni in odobreni s strani združenja dermatologov.

Če tudi vi želite občutiti nepozabne občutke, pojdite na uradno spletno stran in naročite Sex Toys Pohitite, število artiklov je omejeno.

KOMENTARJI

David, 34
Ne vem zakaj, a prihajati mi je začelo vedno hitreje: deset minut in to je bilo to. Ne želim se ukvarjati s tableti, zato sem pričel uporabljati ta pripomoček. Z masturbatorjem sem bolje spoznal svoje telo in se naučil nadzorovati vzburjenost. Zdaj sem jaz tisti, ki odloča, kdaj mi bo prišlo, in ne moji možgani in moje telo. Zdaj lahko to počnem celo uro in pol!

Aleks, 28
Zadnjič sem punco zalotil med masturbiranjem. Povedala mi je, da potrebuje dodatnih 20 minut seksa, da ji pride! Nekoliko sem bil šokiran, čeprav ne bi imel nič proti, če bi zadeva trajala malce dlje. Naučil sem se, da lahko s stalno vajo in pomočjo masturbatorja nadzorujem svojo slo. Čez dva tedna sva postavila rekord – uro in pol seksa, orgazmi pa so si sledili eden za drugim. Najbolj nepričakovano pa je bilo to, da se je moj penis povečal za skoraj 2 cm! Kot da bi se nekako napumpal 🙂

Robert, 41
V tretjem trimesečju nosečnosti moje žene nama je zdravnik odsvetoval seks. Saj veste, kaj pomeni za moškega, če nima ženske po več mesecev skupaj. Žena se je sama ponudila, da mi kupi masturbator. Presenečen sem bil, kako realistično je pri tem izdelku izgledal vhod v nožnico. Izdelan je bil iz t.i. cyber kože. Posebno pa me je navdušil sam material. Spolni akt je bil neverjetno izpopolnjujoč.