Jucării sexuale premium de înaltă calitate pentru bărbați.

ANTRENEAZĂ-ȚI SEXUALITATEA. DESCOPERĂ PLĂCERI UNICE

Structura interioară imită pe deplin corpul femeii. Material brevetat de ultimă generație, care intensifică senzațiile.

ORAL MASTURBATOR
Sex oral hiperrealist. Masturbatorul se întinde până la dimensiunea dorită și înconjoară bine penisul. Limbă mobilă oferă stimulare suplimentară. Exercițiile regulate cu acest simulator întăresc mușchii penisului, asigurând o erecție de lungă durată.

ANAL & VAGINAL MASTURBATOR
Gadget unic cu două găuri anatomice. Un vagin moale pentru stimularea blândă a fiecărui centimetru al penisului și capului. Și un anus îngust, cu un tunel de relief puternic, creat special pentru a crește rezistența. Cine va supraviețui unui maraton sexual de 10 minute cu acest masturbator, va rezista în pat o jumătate de oră!

PLĂCEREA CARE ADUCE PROFIT
Poți să faci ce vrei cu mine!

Prelungește erecția
Accentuează orgasmul
Întărește mușchii penisulu
Crește sensibilitatea

Forma patentată a reliefului intern al masturbatoarelor maxerection™ lucrează delicat cu toți mușchii penisului. Exercițiile regulate contribuie la întărirea musculaturii, amplificarea erecției și creșterea penisului cu 1-2 centimetri.

Iar materialul inovator ultra-realist Ultra Realistic Cyber Skin UR3™ va oferi cele mai plăcute senzații de la antrenamentele sexuale. Pentru un realism mai mare, încălziți manșonul masturbatorului în apă caldă înainte de utilizare.

ULTRA REALISTIC CYBER SKIN UR3™
Ultra Realistic (UR3 ™) – imită pielea umană și seamănă cu ea la atingere. Materialul este creat pe baza unui elastomer termoplastic. Ftalații sunt înlocuiți cu alți agenți de înmuiere, care sunt absolut inofensivi pentru sănătate.

Forma jucăriei este anatomic identică cu cea a corpului feminin

Se încălzește rapid până la temperatura corpului

Nu cauzează alergii, este complet sigură

În 2022, materialul UR3™ este planificat să fie utilizat în producția de membre artificiale și proteze.

Cu aceste jucării premium inovatoare vei experimenta senzații nebunești în fiecare zi, trebuie doar să…

sex toys

Noile jucării sexuale sunt identice cu organele genitale feminine

Puține lucruri îi pot surprinde pe consumatorii contemporani, piața jucăriilor sexuale e suprasaturată cu diverse produse. Dar nici o jucărie nu poate fi comparată cu un corp uman. Cu excepția Get Real Toys – o nouă generație de jucarii sexuale pentru cei mai exigenți clienți. Se deosebesc prin similitudine maximă cu organele genitale feminine.

Puține lucruri îi pot surprinde pe consumatorii contemporani, piața jucăriilor sexuale e suprasaturată cu diverse produse. Dar nici o jucărie nu poate fi comparată cu un corp uman. Cu excepția Get Real Toys – o nouă generație de jucarii sexuale pentru cei mai exigenți clienți. Se deosebesc prin similitudine maximă cu organele genitale feminine.

La atingere, nu se deosebește cu nimic de pielea umană din zonele intime.

La crearea produselor sale, compania a depășit toate standardele existente de până acum. Cel mai mult timp i-a luat ca să conceapă un nou material. Au efectuat sute de teste pentru a dezvolta formula unui material special, care nu a fost folosit niciodată înainte de aceasta pentru jucăriile sexuale.

O altă particularitate a acestor jucării – au fost concepute după modelul oamenilor reali, ținând cont de aspectele fiziologice.

Până la acest moment au fost lansate 2 tipuri de jucării: 1- copia cavității bucale feminine; 2 – copia organelor genitale feminine.

După certificarea calității, a urmat testarea noului produs cu ajutorul consumatorilor reali. Institutul de Sexologie și Terapie Sexuală a efectuat un experiment inedit.

La el au participat 40 bărbați cu vârsta cuprinsă între 20-50 ani. Într-o încăpere a fost instalat un suport opac cu două găuri. În spatele ambelor găuri am instalat Get Real Toys cu forma organelor genitale feminine, iar participanților li s-a propus să determine care din ele aparține unei femei reale și care este o jucărie sexuală.

Rezultate incredibile! 70% din bărbați erau siguri că acolo se aflau femei reale și doar 30% au dat un răspuns corect!

Iată ce ne-au relatat unii din ei (toate numele au fost schimbate pentru a păstra confidențialitatea):

Am fost invitat de prietenul meu la acest experiment. O experiență indeită, desigur. Eram sigur că este imposibil să nu deosebești o femeie vie de niște jucării, dar greșeam. Am impresia că Get Real Toys sunt confecționate într-adevăr din piele umană. Imposibil de a face diferența. Mi-am cumpărat și eu una, pentru diversitate.

Recunosc, am avut multe jucării sexuale, dar niciuna nu semăna cu acestea! Este mai strânsă și mai elastică, aveam impresia că fac sex cu o fată virgină. Era o nebunie, am terminat în câteva minute. Am comandat de pe site-ul oficial o gură și un vagin. Voi experimenta acasă.

Nu s-a gândit nimeni că jucăriile se vor bucura de un succes ATÂT de mare!

Iată de ce a fost luată decizia de brevetare a materialului folosit pentru confecționarea lor. Aceste jucării sexuale pot fi găsite doar pe site-ul oficial al producătorului.

Compania nu s-a oprit aici, în 2025 va fi lansată producerea la scară largă a organelor artificiale din materialul brevetat. A fost supus studiilor clinice și este aprobat de asociația dermatologilor.

Dacă-ți dorești o experiență de neuitat, intră pe site-ul oficial și comandă Get Real Toys. Grăbește-te, stocul este limitat.

MEN REVIEWS

Andrew, 34
Nu știu de ce, dar am început să termin rapid: 10 minute și atât. Nu vreau să iau pastile, așa că m-am decis la această metodă. Antrenându-mă cu masturbatorul, am cunoscut mai bine corpul meu și am învățat cum să-mi direcționez excitarea. Acum eu decid când să termin, nu creierul și corpul meu. Acum îmi este ușor să rezist o oră și jumătate!

Saimon, 28
Am prins prietena cum masturba, mi-a spus că nu îi sunt suficiente 20 de minute de sex pentru a termina! Am fost șocat, deși și eu însumi aș prefera o partidă mai lungă. Am aflat că, datorită exercițiilor permanente și datorită masturbatorilor, poți deveni mai rezistent. Peste două săptămâni am stabilit un record – o oră și jumătate și orgasme unul după altul. Dar cel mai neașteptat – penisul a devenit mai mare cu aproape 2 centimetri! Ca și cum ar fi pompat)))

Bart, 41
În timpul sarcinii soției în a doua jumătate a termenului, medicul ne-a recomandat să renunțăm la sex. Înțelegeți cum e să fii câteva luni fără femeie. Soția mea s-a oferit să cumpere un masturbator. Produsul din piele cibernetică pur și simplu m-a uimit, atât de realistă era fanta sexuală la intrare. Dar nespus de mult mi-a plăcut materialul. Senzația realității actului sexual a fost practic completă.