TRENIRAJ SVOJU SEKSUALNOST. OTKRIJ JEDINSTVENE UŽITKE.

Unutarnja struktura u potpunosti imitira žensko tijelo. Najsuvremeniji patentirani materijal pojačava osjećaj.

ORALNA MASTURBACIJA
Hiperrealističan oralni seks. Ovaj masturbator se rasteže i čvrsto obgrli penis. Pokretni jezik stvara dodatnu stimulaciju. Redovita uporaba jača mišiće penisa čime se osigurava dugotrajna erekcija.

ANALNI I VAGINALNI MASTURBATOR
Jedinstvena sprava sa dva anatomska otvora: mekani vaginalni otvor za nježnu stimulaciju svakog dijela penisa, uključujući i glavić, i uski analni otvor sa unutarnjim reljefastim tunelom posebno namijenjen treniranju izdržljivosti. Ako sa ovim masturbatorom možete izdržati seks od 10 minuta, u krevetu ćete moći izdržati do pola sata!

NAJNOVIJI ELASTIČNI MATERIJAL

Sa mnom možeš raditi sve što poželiš!

Produljuje erekciju
Pojačava orgazam
Jača mišiće penisa
Povećava osjetljivost

Patentirani unutarnji reljefasti oblik Maxerection™ masturbatora djeluje nježno na sve mišiće penisa. Redovita uporaba pomaže jačanju mišića, produljenju erekcije i povećava penis za 1-2 cm.

Inovativni materijal, ultrarealistična Cyber koža UR3, pruža najugodnije osjećaje tijekom seksualnog treninga. Prije uporabe zagrijte masturbator u toploj vodi za što bolji osjećaj.

ULTRAREALISTIČNA CYBER KOŽA UR3™
Ultrarealistična koža (UR3™) je imitacija ljudske kože i podsjeća na dodir. Ovaj masturbator je izrađen od termoplastičnog elastomera. Ftalati su zamijenjeni drugim plastifikatorima koji su apsolutno bezopasni po zdravlje.

Oblik ove igračke je anatomski identičan ženskom tijelu

Zagrijava se brzo do tjelesne temperature

Ne uzrokuje alergije i potpuno je bezbijedna

Planirano je da se 2022. godine UR3™ materijal koristi u proizvodnji umjetnih udova i proteza

S ovom inovativnom igračkom vrhunske kvalitete svaki dan ćete doživljavati nevjerojatne osjećaje, samo trebate…

sex toys

Sada je i službeno nemoguće utvrditi razliku između novih seksualnih igračaka i ženskih genitalija

Suvremene potrošače je teško iznenaditi. Tržište seksualnih igračaka je preplavljeno raznim proizvodima. Međutim, nijedna igračka se ne može usporediti s ljudskim tijelom, osim Sex Toys igračaka. To je nova generacija seksualnih igračaka za najzahtjevnije klijente. Njihova glavna osobenost je maksimalna sličnost dijelovima ženskog tijela.

Ako je dodirnete, nećete je moći razlikovati od ljudske.

Tvrtka proizvođač ima prilično neobičan pristup svojim proizvodima. Većinu vremena provodi izrađujući jedinstveni materijal. Proveli su na stotine ispitivanja sve dok nisu otkrili poseban materijal koji se nikada nije koristio za seksualne igračke.

Još jedna posebnost ovih igračaka: kopiran je oblik tijela stvarnih ljudi i obraćala se pozornost na svaki detalj fiziologije.

Do sada su u prodaju puštene dvije vrste igračaka: imitacija ženskih usta i imitacija ženskih genitalija.
U eksperimentu je sudjelovalo 40 muškaraca u dobi od 20 do 50 godina. Postavili smo neprovidne stalke sa dvije rupe u zasebnim prostorijama. U obje smo stavili Sex Toys u obliku ženskih genitalija. Od ispitanika smo tražili da odrede gdje je prava žena a gdje seksualna igračka.

Rezultati su bili fantastični! 70% ispitanika je bilo sigurno da su to prave žene, a samo 30% je odgovorilo tačno!

Evo što kažu neki od njih (imena su promijenjena radi povjerljivosti):

Prijatelj me nagovorio da sudjelujem u ovom eksperimentu, ne bih nikada otišao sam. Bilo je baš zabavno. Kada sam došao, mislio sam će biti lako razlikovati pravo žensko tijelo od igračke. Međutim, pogriješio sam. Izgleda da se Sex Toys izrađuju od ljudske kože. Zato je gotovo nemoguće primijetiti razliku. Priznajem, kupio sam si jedan primjerak koji će mi uvijek biti pri ruci.

Neću kriti, imao sam razne seksualne igračke ali nikad nisam imao nešto poput ovoga! Uspio sam pogoditi gdje je prava žena a gdje igračka samo zato što je osjećaj s igračkom bio mnogo jači. Bila je uža i elastičnija. Imao sam osjećaj kao da imam seks sa djevicom. Svidjelo mi se toliko da sam svršio doslovno za par minuta. Kupio sam i oralni i vaginalni masturbator na službenoj web stranici. Vježbat ću s njima doma.

Nitko nije očekivao da će ove igračke biti TOLIKO popularne!

Stoga, odlučeno je patentirati materijal koji se koristi za njihovu proizvodnju. Zato nije moguće nigdje pronaći ove igračke, osim na službenoj stranici proizvođača.

Tvrtka je odlučila otići korak dalje i od 2025. godine kreće masovna proizvodnja umjetnih organa od patentiranog materijala. Već je prošao sva klinička ispitivanja i odobrila ga je Udruga dermatologa.

Ako i vi želite doživjeti nezaboravne osjećaje, otiđite na službenu stranicu i naručite Sex Toys. Požurite, količina proizvoda je ograničena.

KOMENTARI:

Oliver, 34 godine
Ne znam zašto ali sam počeo brzo svršavati. Deset minuta i to je to. Nisam htio piti tablete pa sam počeo koristiti ovu spravu. Vježbanje s masturbatorima mi je pomoglo bolje upoznati svoje tijelo i kontrolirati uzbuđenje. Sad ja odlučujem kad ću svršiti, a ne moj mozak i tijelo. Mogu lako izdržati sat i pol!

Ivan, 28 godina
Neki dan sam uhvatio djevojku kako masturbira. Rekla mi je da joj treba 20 minuta seksa da bi svršila! Šokirao sam se ali i ja sam htio izdržati dulje. Saznao sam da je moguće trenirati izdržljivost konstantnom vježbom i uz pomoć masturbatora. Dva tjedna poslije, postigli smo rekord – sat i pol seksa i orgazama jednog za drugim. Rezultat koji me iznenadio je povećanje penisa za 2 cm! Kao da sam ga nečim napumpao. 🙂

Robert, 41 godina
Kad je supruga ostala u drugom stanju, liječnik nam je preporučio da se suzdržavamo od seksa tijekom trećeg tromjesječja. Razumijete što za muškarca znači biti bez žene nekoliko mjeseci. Supruga sama je ponudila da mi kupi masturbator. Iznenadilo me kako je realističan ulazak u vaginu kod ovog proizvoda. Izrađen je od cyber kože. Posebno sam bio zadovoljan njegovim materijalom. Seksualni čin je bio nevjerojatno potpun.