PRINCESS MASK Black Mask-Masker nipis hitam untuk menghilangkan jerawat dan bintik hitam

Adakah kulit anda bermasalah?

Produk profesional untuk pembersihan muka dari dalam

BINTIK HITAM JERAWAT AKNE

– Arang Bambu untuk pembersihan mendalam bahagian muka yang bermasalah
– Provitamin B5, bahan penting untuk menangani masalah ketidaksempurnaan kulit
– Gabungan vitamin dan ekstrak kompleks semula jadi untuk kulit muka yang sihat (germa gandum, minyak limau gedang, kolagen)

Setiap wanita inginkan kulit yang cantik dan gebu. Cabaran utama kepada impian ini adalah pembentukan bintik-bintik hitam dan lingkaran gelap yang boleh terjadi pada lelaki dan wanita. Masalah kulit ini disebabkan oleh liang-liang roma yang tersumbat dan penggunaan bahan-bahan sapuan berasaskan minyak pada muka secara berlebihan. Dengan menggunakan teknologi canggih, pakar dermatologi telah menghasilkan pelbagai produk yang cuba menyelesaikan masalah ini. Walau bagaimanapun, tidak semuanya berkesan. Oleh itu, adalah penting untuk berhati-hati ketika membeli produk-produk seperti ini kerana ada diantaranya akan memburukkan lagi keadaan kulit anda. Ada diantaranya yang dijual pada harga yang mahal, dan tidak semua orang mampu membelinya. Mengambil kira faktor pasaran seperti yang telah dijelaskan tadi, sebuah produk baru dan unik, dipanggil Princess Mask, telah dihasilkan. Produk ini telah direka khusus untuk menghilangkan bintik-bintik hitam dan lingkaran gelap pada wajah. Ianya mudah dibawa kemana-mana di dalam poket dan ianya mampu dibeli oleh semua orang. Produk ini membantu anda untuk memiliki wajah yang gebu yang anda impikan selama ini tanpa sebarang kesan sampingan.

princess mask

Princess Mask menggunakan formula khusus yang membersihkan wajah dari sel-sel kulit mati dan bahan-bahan berminyak. Produk ini berbentuk helaian nipis beregangan tinggi, dan tidak sama seperti mana-mana topeng muka lain yang terdapat di dalam pasaran. Masker Princess Mask adalah produk topeng muka yang sudah terkenal di dalam pasaran dan mengandungi bahan-bahan aktif yang dipatenkan. Ia telah diuji secara klinikal dan diluluskan sebelum dipasarkan untuk menjamin keselamatan pengguna. Produk ini bukan sekadar membantu menghilangkan bintik-bintik hitam, tetapi juga menyerikan wajah.

Kaedah Tindakan Princess Mask untuk menghilangkan bintik hitam

Princess Mask terbukti berkesan kerana berjuta-juta penggunanya di dunia gembira dengan hasilnya dan memuji keberkesanan produk perawatan dan pembersihan wajah yang hebat ini. Ia mengandungi bahan-bahan nutrien penting yang terkenal sebagai penyubur kulit wajah. Ia menggunakan formulasi khusus yang menembusi jauh ke dalam lapisan kulit. Apabila telah sampai ke lapisan kulit yang dalam, ia menyuburkan pada tahap sel, lantas merangsang kelenjar sebum untuk meneruskan fungsi normalnya. Ia membantu membersihkan kulit serta mengurangkan kemerahan kulit. Jika digunakan dengan betul, ia membantu menegangkan kulit wajah agar anda kelihatan muda.

Bahan-bahan Princess Mask

Princess Mask menggunakan 100% bahan aktif yang telah menjalani pelbagai program penyelidikan untuk memastikan keselamatan penggunaan produk. Bahan-bahan yang terkandung di dalam produk ini adalah 100% semulajadi dan tidak mempunyai sebarang kesan sampingan. Bahan-bahan ini termasuklah:

Arang Buluh. Ini adalah bahan utama yang telah lama diketahui baik untuk pembersihan kulit. Ianya meresap ke dalam kulit, membersihkan sebarang residu yang membahayakan kesihaatan kulit. Serbuk ini juga terkenal sebagai bahan mengurangkan jerawat di muka.

Pro Vitamin B5. Bahan ini adalah bahan ekstrak yang paling penting kerana ia menggebukan kulit dan mempunyai manfaat penyembuhan pada kulit. Selain itu, ia adalah bahan yang merangsang semula dan membugarkan kulit supaya sentiasa gebu dan berseri. Ia menembusi jauh ke dalam lapisan kulit; menghidrasi kulit. Bahan ini mengurangkan inflamasi dan kerengsaan kulit.

Panteon. Bahan ini bertindak sebagai pelincir; lantas ia melembutkan kulit. Ia juga dikenali sebagai bahan yang meredakan inflamasi.

Germa Gandum. Bahan ini dikenali sebagai bahan yang membugarkan kulit. Ia mengetatkan dan melicinkan kulit, menjadikannya gebu dan kelihatan muda.

Ekstrak Buah Limau Gedang. Ramuan ini dikenali sebagai bahan yang membantu menyamaratakan tona kulit. Ia juga mengetatkan pori-pori kulit, lantas menghalang pembentukan komedo dan inflamasi jerawat.

Arahan Princess Mask

Penggunaan Princess Mask adalah mudah kerana anda tidak perlu melawat doktor untuk mendapatkan preskripsi atau mendapatkan nasihat tentang bagaimana untuk menggunakannya. Semua arahan sudah tertera pada bungkusan. Rawatan boleh dilakukan di rumah atau di mana saja. Anda perlu membersihkan wajah anda dan lap kering menggunakan tuala kering yang bersih. Kemudian, pakaikan Princess Mask untuk menghilangkan bintik hitam yang tebal pada wajah, menghindari bahagian sekitar mata, bahagian yang sedang mengalami inflamasi, bahagian bibir serta kawasan yang berbulu. Biarkan selama 25-30 minit untuk kering. Pada tahap ini, bahan-bahan yang terkandung di dalam masker Princess Mask sedang menembusi jauh ke dalam lapisan kulit anda dan bertindak aktif di bahagian yang mempunyai bintik-bintik hitam. Kemudian, anda harus tanggalkan topeng muka dan basuh menggunakan air suam yang bersih. Rawatan kulit wajah ini perlu dilakukan sekurang-kurangnya selama sebulan dan produk ini harus digunakan setiap hari.

90% dari kalangan pengguna dapat melihat kesan awal dalam masa 7 hari pertama pemakaian produk secara berterusan. Hari demi hari berikutnya, anda akan akan dapat merasakan kulit anda tidak lagi mempunyai bintik-bintik hitam dan tiada lagi jerawat dan rasa lebih sihat. Ini akan tercapai selepas penggunaan produk selama 30 hari secara berterusan. Pihak pengeluar produk memberi jaminan wang kembali dalam tempoh 60 hari sekiranya anda mencuba produk ini dan mendapati ianya tidak berkesan sepertimana yang telah dijanjikan. Proses pembelian sungguh mudah. Anda cuma perlu mengisi borang secara atas talian di halaman web rasmi produk. Anda perlu mengisi nama, alamat dan kaedah penghantaran. Penghantaran akan dibuat dengan serta-merta setelah pihak pengeluar produk menerima bayaran. Seperti yang dikatakan sebelum ini, masker Princess Mask mampu dibeli kerana pihak pengeluar menawarkan potongan harga 50%. Ini bermakna anda membeli produk ini pada harga RM 179 dan bukannya RM 358.

Mengapa kulit bermasalah adalah berbahaya?

ARTICLE DARI WIKIPEDIA.ORG

Kulit yang mempunyai sebarang kecacatan – ruam, bintik-bintik, parut, bintik-bintik vaskular, akne, dan lain-lain – dikatakan sebagai kulit bermasalah.

Apabila memicit jerawat, kulit di sekitarnya akan mengembang dan nanah – yang mengandungi bakteria, hasil keradangan, sel darah putih – akan terkena pada kulit di sekitarnya. Ia menyebabkan risiko proses keradangan tersebar. Ia boleh menyebabkan jerawat yang lebih dalam dan bilangannya bertambah.

Pandangan pakar Princess Mask
Alan S.

pakar terkemuka yang mengetuai pembuatan produk kosmetik Princess Mask.

Kami hanya menggunakan bahan-bahan semula jadi dalam kosmetik kami. Syarikat kami menggunakan kaedah-kaedah inovatif dan moden untuk menghasilkan produk penjagaan kulit yang berjaya.

Sebelum memasuki pasaran, produk kosmetik kami melalui proses kawalan dermatologi dan ujian klinikal. Princess Mask terbukti berkesan dalam menghilangkan akne dan jerawat.

– Selepas penggunaan pertama, hasil dapat dilihat dalam 91 daripada 100 penguji;
– Selepas penggunaan harian selama 14 hari, penampilan kulit yang semakin sihat dilihat dalam 84% penguji;
– 93% pengguna Princess Mask berjaya menghilangkan jerawat dan bintik-bintik hitam selepas satu siri penggunaan penuh (1 bulan).

Ulasan

CINDY CHAW, 25 TAHUN, SETAPAK

Saya memutuskan untuk mencuba masker ini, membuat pesanan (penghantaran sangat pantas) dan menjalani satu siri menghilangkan penuh. Hasilnya membuat saya sangat gembira! Kulit saya semakin cerah dan segar, ia seperti berkilau! Princess Mask berjaya membantu saya menghilangkan akne dan bintik-bintik hitam. Kesimpulannya, saya menyukainya dan akan membuat pesanan lanjut!

LOGAN CHEOK, 19 TAHUN, MELAKA

Saya mempunyai kulit bermasalah sejak zaman kanak-kanak. Ia cepat berminyak dan jerawat dan akne dan muncul (parut juga muncul). Rakan saya mengeyorkan saya mencuba masker ini. Saya mencubanya, dan selepas 6 penggunaan pertama, kulit saya berubah. Ia menjadi lebih kering dan cerah, jerawat mula hilang. Selepas penggunaan intensif selama sebulan, wajah saya benar-benar berubah. Saya sangat gembira!

AINI ZUBAIDAH, 34 TAHUN, PENANG

Ia merupakan produk yang baik untuk menangani masalah akne! Kulit bermasalah ialah sesuatu yang kerap mengganggu saya, tidak kira apa yang saya cuba! Saya mendapat tahu tentang Princess Mask dan memutuskan untuk memesannya kerana saya ingin mencubanya. Tetapi selepas penggunaan selama 2 minggu, saya hampir tidak percaya apa yang dilihat, keadaan kulit saya bertambah baik dan menjadi lebih cantik. Masker ini berjaya membantu saya, saya akan membuat pesanan semula.