Želja za gubitkom težine i promenom telesnog oblika uvek čini da se naš život radikalno menja. Da biste sagorevali masnoću, moraćete redovno da radite telesne vežbe, idete na kardio treninge ili čak i u teretanu. Međutim, primetićete da je i nakon ovih teških procesa gubitak telesne težine i dalje veoma težak. Ovo se dešava zato što telo odbija da ostane bez viška kilograma uprkos naporima. Međutim, nutricionisti su pronašli jedinstvene aktivne supstance za koje je poznato da pomažu u smanjenju težine. Takođe je od ključnog značaja shvatiti da nisu svi dodaci efikasni kako oni tvrde; zato je neophodno uraditi istraživanje o proizvodu koji kupujete, kao i o firmi koja ga prodaje. Većina sportista i ljudi koji žele da skinu dodatne kilograme koriste dodatke za mršavljenje, a najpopularniji od njih je Nutrivix.

nutrivix

Nutrivix je dodatak za mršavljenje, za koji je poznato da predstavlja rešenje za sve probleme povezane sa sagorevanjem viška telesne masti. Ovo je prirodni aktivni proizvod koji koristi prirodne sastojke kao što su vitamini koji su poznati po tome što pomažu telu u otklanjanju viška masti. Važno je znati da se osnovni princip gubitka težine zasniva na ubrzanju metabolizma. Nutrivix koristi bezbedne sastojke koji u kombinaciji sa pravilnom ishranom olakšavaju proces lipolize za 60%. Ovo je razlog zbog kojeg pojedinac gubi najviše 15 kilograma u periodu od jednog meseca.

Ovaj dodatak je poznat po sledećim dobrobitima:

• umanjuje apetit
• podstiče razgradnju masti i stimuliše razmenu energije između ćelija
• poboljšava mikrocirkulaciju u tkivima i tako značajno umanjuje celulit
• gubljenje težine na prirodan i zdrav način
• eliminisanje viška vode jer ima diuretički efekat
• poboljšava lučenje unutrašnjih žlezda kao što su pancreas, jetra i žučna kesa

Kako Nutrivix deluje?

Poznato je da Nutrivix dodatak deluje na različite načine koji uključuju:

• Deluje ubrzavanjem stope metabolizma što je posledica uticaja prirodnih sastojaka, kao i ekstrakta zelenog čaja. Svi znamo da brz metabolizam pomaže organizmu da sintetiše kalorije, kao i da započne proces sagorevanja masti.
• Ovaj dodatak takođe deluje tako što povećava energiju tela. Nutrivix koristi funkcionalne antioksidante koji pomažu u olakšavanju promene masnih ćelija u korisnu energiju.
• Ova energija donosi povećane performanse u aktivnostima i vežbanju, kao i poboljšanje raspoloženja.
• Ovaj aktivni dodatak deluje i tako što pomaže u gubitku apetita što je najznačajnije kod gubitka težine. Mnogi obično smatraju da je pravi izazov odustajanje od brze hrane i grickalice, ali sa dodatkom Nutrivix, garantovano će prestati žudnja za takvom hranom.
• Ovaj dodatak takođe čisti telo jer svaka kapsula deluje odmah nakon što se proguta.
• Ovo se dešava zato što Nutrivix sadrži jake sastojke koji deluju kao antioksidant za čišćenje tela od toksina.

Koji su sastojci dodatka Nutrivix?

Nutrivix koristi 100% prirodne sastojke. Ovi sastojci su takođe podvrgnuti raznim kliničkim ispitivanjima i pokazali su se sigurnim za ljudsku upotrebu bez bilo kakvih neželjenih efekata. Sastojci su sledeći:

Zeleni čaj ili Camellia Sinensis. Ovaj sastojak se već decenijama koristi kao stimulant za nervni sistem, koagulant, kao i za diuretičke efekte. Kada se koristi u tačnim količinama u ovom dodatku, poznato je da zeleni čaj ima pozitivan efekat na krvni pritisak, brzinu srca i sistem za varenje. Takođe ima antiokidantna jedinjenja koja štite ćeliju od slobodnih radikala i time pomažu telu da bude zaštićeno od bilo kakvih bolesti. Ovaj sastojak sadrži i kofein, teofilin i teobromin koji su poznati po stimulaciji kardiovaskularnog i nervnog sistema. Osim toga, zeleni čaj sadrži polifenol koji je poznat po tome što snižava nivo holesterola u organizmu.

Cassia Angustifolia – Sena. Ovaj sastojak predstavlja biljku za koju se zna da raste u Africi i Aziji. Koristan je u uklanjanju neželjenih supstanci koje se akumuliraju u telu. Takođe je poznato da uklanja sve toksine prisutne u telu.

Pasjakovina. Ovaj sastojak je poznat kao pouzdan laksativ. On sprečava zatvor/konstipaciju. Takođe stimuliše pankreas, jetru i žučnu kesu radi efikasnog uticaja sastojaka dodatka Nutrivix.

Cynara scolymus. Za ovaj sastojak je poznato da sadrži vitamine i minerale, kao i druge aktivne supstance koje imaju lekovita dejstva. Ovaj sastojak stimuliše sekreciju žuči, i stimuliše i poboljšava proces varenja. Izlučena žuč zatim razbija holesterol koji ubrzava metabolizam. Razlaganje masti stimuliše mozak koji zatim kontroliše apetit i žudnju za hranom.

Betula Pendula ili breza. Ovaj sastojak je jedan od tradicionalnih lekova koji su izvučeni iz kore i pupoljaka drveta. Poznato je da ima diuretički efekat i takođe pomaže u čišćenju tela od toksičnih supstanci.

Uputstvo za upotrebu dodatka Nutrivix:

Uputstvo za upotrebu dodatka Nutrivix je jednostavno jer je napisano na ambalaži. Preporučujemo vam da uzimate dve pilule u toku dana. Jedna pilula pre doručka i druga kapsula pre večere. Za uspešne rezultate, trebalo bi da uzimate dodatak u periodu od 3 meseca. Prvi rezultati su vidljivi u roku od 2 sedmice kada ćete izgubiti ukupno 10 kg. Jedno pakovanje sadrži 45 pilula koje su dovoljne za dve sedmice. Proizvođač takođe garantuje popust od 50% svima koji kupe Nutrivix na zvaničnom vebsajtu. To znači da je trenutna cena 3350 dinara u odnosu na prethodnu cenu koja je bila 6700 dinara.

Dostava se vrši kada proizvođač primi uplatu i traje 2 do 3 dana u zavisnosti od vaše lokacije. Takođe ćete dobiti celokupni iznos nazad u slučaju da utvrdite da je dodatak neefikasan.

Рецензије Nutrivix:

Skoro da sam bila u stanju teške gojaznosti. Zbog toga sam strahovala za svoj život, ali sam odlučila da potražim pomoć od nutricioniste. Preporučeno mi je da naručim Nutrivix dodatak. Počela sam lečenje odmah, a nakon 3 meseca sam izgubila 25 kg. Preporučujem ovu dopunu svim ljudima koji imaju prekomernu težinu i žele da se reše viška kilograma.

Dragana

Sva odeća mi je bila tesna i morao sam da kupim drugu. Ovo nije bilo normalno, znojio sam se i dahtao non-stop. Malo sam istraživao i pronašao sam Nutrivix. Izgubio sam 20 kg, a znojenje i dahtanje su nestali zahvaljujući ovom dodatku.