Money Amulet – Ελκύστε Χρήματα, Ευτυχία, Αγάπη και Τύχη!

Το Money Amulet είναι ειδικό φυλαχτό για περισσότερη ευτυχία, αγάπη, τύχη, πλούτο και προστασία από μάτιασμα. Είναι καλυμμένο με μαγικά ρουνικά και αρχαία βουλγαρικά σύμβολά και φτιάχνεται ατομικά εντός τριών μερών από την παραλαβή της παραγγελίας .

Μόλις είναι έτοιμο στο φυλαχτό τελείται αρχαία τελετουργία για την προσέλξη όλων αυτών των πραγμάτων που είναι απαραίτητα για μία πλήρη ζωή.

Πείτε αντίο στις σκοτούρες κάνοντας κράτηση των τεμαχίων φυλαχτών σας ακόμα και τώρα! Μη γίνεστε έρμαιο της τύχης και προστατευτείτε από τις ζηλόφελες ματιές των άλλων, συνεχίζοντας θαρραλέα και επιτυχώς μπροστά !

Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας που να μην έχει καταραδίσει τη μοίρα του. Σχεδόν σε όλους έχει τύχει να νιώσει ερωτικό πόνο, έλλειψη χρημάτων και ανερπακή τύχη. Μερικές φορές η ευτυχία απλώς αποφασίζει να μας προσπεράσει, φεύγοντας σε μία εντελώς διαφορετική κατεύθυνση και κάνοντας κάποιον άλλον να αισθάνεται καλά.

Τέτοιες περιπτώσεις συχνά προκαλούνται από τις κακές σκέψεις κάποιου. Ο λαός τις αποκαλεί ‘μάτιασμα’. Για να προστατευτούν από το μάτιασμα μερικοί απευθύνονται σε εμπειρογνώμονες κληρικούς για να φτιάξουν ειδικές συσκευές ασφαλείας. Αυτές ονομάζονται φυλαχτά.

money amulet

Γνωρίζεται ότι …?

Σύμφωνα με πολλές φιλοσοφικές διδασκαλίες η ανθρώπινη ψυχή έχει ανοσοποιητικό σύστημα το οποίο σε πολλούς είναι γνωστό απλώς ως Πνεύμα. Αυτό πρέπει να δονείται με την ίδια συχνότητα με τη δυνατότητα ελεύθερης επιλογής. Όταν ο τελευταίος στηρίζεται σε ζήλος, μίσος, απληστία και κακεντρέχεια η ουσία μας υφίσταται ένα είδος“μόλυνσης” και εμείς γινόμαστε πιο επιρρεπείς σε συναισθηματικές δυσφορίες που οδηγούν σε πραγματικές ασθένειες. Για να αποτρέψουμε τέτοιες επιβλαβείς επιρροές μπορούμε να προστατευθούμε με τη δύναμη των φυλαχτών.

Είναι δύσκολο να βρείτε έναν πραγματικό ειδικό στα φυλακτά στις μέρες μας. Η ανθρωπότητα έχει κόψει την πνευματική της σχέση με το σύμπαν και έχει αρχίσει να υλοποιείται όλο και περισσότερο. Χρειάζεται ένας πραγματικός εμπειρογνώμονας που μπορεί να χειρίζεται την ενέργεια και να μεταδίδει τα θετικά φορτισμένα ιόντα στα αντικείμενα.

Το Money Amulet είναι φυλαχτό το οποίο φτιάχνεται από μυημένο στις πράξεις της ψυχής άτομο. Το άγιασμα του διαρκεί τρεις μέρες και φτιάχνεται προσωπικά ανάλογα με τον πελάτη. Είναι ζωγραφισμένο με αρχαία προστατευτικά σύμβολα που προσελκύουν την ευημερία και απωθούν τα αρνητικά της ζωής

Ας μάθουμε πώς ακριβώς δρα.

Money Amulet – Αρχαία Προστατευτική Μαγεία για Καθέναν !

Το Money Amulet αποτελεί προστατευτικό φυλαχτό το οποίο φτιάχνεται με πέτρα, ορυκτά και κρύσταλλα. Το φτιάξιμό του διαρκεί τρεις ολόκληρες μέρες κατά τις οποίες το ίδιο ευλογείται και ενεργοποιείται με θετική ενέργεια. Αυτό γίνεται με το ζωγράφισμα του τυχερού αντικειμένου έ αρχαία ρουνικά, θρακικά και αρχαία βουλγαρικά σύμβολα που προσελκύουν τύχη, αγάπη και οικονομική ευημερία.

Πώς Δρα το Φυλαχτό για Ευημερία ;

Δεδομένου ότι το φυλαχτό έλξης θετικής ενέργειες στη ζωή φτιάχνεται ατομικά ανάλογα με το άνθρωπο που το έχει παραγγείλει, είναι απαραίτητο κατά τη συμπλήρωση της παραγγελίας ο καθένας να αφήσει τα πλήρη ονόματά του. Σε αυτά θα γίνει αριθμολογική ανάλυση και βάσει των αποτελεσμάτων του στο μυστικό φυλαχτό θα ενσωματωθούν ειδικά προστατευτικά ξόρκια.

Εάν ο πνευματικός γκουρού που τον ευλογεί κρίνει ότι χρειάζεστε μια πρόσθετη ροή θετικών δονήσεων στη ζωή σας ή έχετε γίνει θύμα κάποιου ματιάσματος ή ξορκιού, δύναται επίσης να σας ζητηθεί και η ημερομηνία γέννησης για την τέλεση μιας καθαριστικής τελετουργίας στο φυλακτό.

Οι Κριτικές Χρηστών για το Money Amulet

Μεγάλο μέρος των ανθρώπων που φοράνε πια καθημερινά το δικό τους φυλαχτό για ευτυχία, τύχη και χρήματα, ισχυρίζονται ότι έχουν παρατηρήσει αλλαγή στον τρόπο ζωής τους. Πολλοί από αυτούς χαίρονται απροσδόκητες ανατροπές όπως ξαφνική εισροή χρημάτων, αμοιβαία αγάπη, ευτυχία, ευημερία και τύχη στη δουλειά. Αυτές οι κριτικές για τις δυνατότητες του προϊόντος μαρτυρούν για τη δύναμη των ιδιοτήτων τους.

Ο καθένας που παραγγείλει δικό του προσωπικό φυλαχτό για πνευματική και ενεργειακή προστασία μπορεί να αναμένει:

Αμοιβαία αγάπη
Μόνιμη Εισροή Οικονομικών Πόρων
Τύχη και Ευημερία
Χαρά, Ευτυχία και Θετικά Συναισθήματα
Εισροή Θετικής Ενέργειας

Money Amulet – Προσκαλέστε την Θετική Ενέργεια στη Ζωή Σας!

Η ζωή συμβαίνει σε όλους με τα θετικά και τα αρνητικά το. Είναι σπουδαίο να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση με δύναμη και αξιοπρέπεια, αποκρούοντας τις αρνητικές επιρροές. Γίνεται πιο ευτυχισμένοι, ψυχικά και οικονομικά πλούσιοι και ξαναβρείτε τη μαγεία της αγάπης με с Money Amulet!

Το Money Amulet έχει κατασκευαστεί αυστηρά ατομικά για τον κάθε ένα άνθρωπο, καθώς για κάθε φυλαχτό έχει γίνει ένα τελετουργικό στο όνομα του ατόμου – από τη στιγμή αυτή, το φυλαχτό είναι αποκλειστικά δικό σας και θα αρχίσει να συγχέεται με την ενέργειά σας. Το Money Amulet φέρνει χρήμα στον ιδιοκτήτη του για τη διάρκεια της ζωής του.

Αξίζετε κι εσείς καλύτερη ζωή, χωρίς φτώχεια, δυσκολίες και χρέη

Στον κόσμο θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία: γιατί επιτρέπεται σε ορισμένους να έχουν τα πάντα με τη γέννησή τους, ενώ άλλοι υποχρεώνονται να υπολογίζουν τα φραγκοδίγραγκα κάθε μήνα; Και εσείς αξίζετε να ζήσετε, όχι μόνο να επιβιώσετε! Το Money Amulet θα σας βοηθήσει!

Θυμάστε τα όνειρά σας; Ίσως αυτό να είναι ένα φανταχτερό αυτοκίνητο που ποτέ δεν θα μπορούσατε να αντέξετε οικονομικά ολόκληρη τη ζωή σας… Ίσως θέλετε να πάρετε τελικά την οικογένειά σας, τα παιδιά και τους γονείς σας και να πάτε διακοπές στη θάλασσα. Ή απλά ίσως δεν θέλετε να πάτε στη δουλειά που μισείτε, καλοκαίρι ή χειμώνα, και στη συνέχεια να αναρωτιέστε συνεχώς από πού να βρείτε λίγα επιπλέον χρήματα. Αυτό είναι άδικο. Τα όνειρά σας δεν μπορούν να παραμείνουν όνειρα!

Πώς ζουν οι άνθρωποι με το Money Amulet

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα καταλήξω πνιγμένος στα χρέη και ότι δεν θα μπορούσα να ξεχρεώσω. Όλα ξεκίνησαν από τα δάνεια. Οι συνεχείς κλήσεις, τα χρέη και τα δάνεια έκαναν τη ζωή μου μια ζωντανή κόλαση. Αγόρασα το Money Amulet με τα τελευταία χρήματα που είχα… από απελπισία. Και η ζωή μου γέμισε εκπληκτικά φαινόμενα – όλα πήγαν καλά! Ένα μέρος των χρεών μου διαγράφηκε και μου προσφέρθηκε μια αξιοπρεπής δουλειά με υψηλές αμοιβές!
Μιχάλης, Ηράκλειο

Λοιπόν, έχω πάθει ΠΛΑΚΑ! Έχω χρήματα να έρχονται από παντού … Πουλάω ρούχα εδώ και πολλά χρόνια σε κοινωνικά δίκτυα, αλλά δεν έχω κερδίσει ποτέ τέτοια χρήματα πριν! Οι πελάτες μου δεν σταματούν να αγοράζουν και άρχισαν να αγοράζουν χονδρική. Σε 3 μήνες αποταμίευσα την προκαταβολή και αγόρασα το αυτοκίνητο των ονείρων μου! Πάντα φοράω το φυλαχτό στο λαιμό μου και ποτέ δεν δείχνει σε κανέναν το θησαυρό μου!
Άννα, Ναύπλιο

Φοράω το Money Amulet από τις 12/03/16 και θα ήθελα να πω ότι κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου έχουν σημειωθεί σημαντικές αλλαγές προς το καλύτερο στη ζωή μου. Για παράδειγμα, ο σύζυγός μου σταμάτησε απότομα να παίζει και έπιασε δουλειά. Άρχισα επίσης να εισπράττω εισοδήματα, αν και πριν ήμουν άφραγκη για μήνες. Καταφέραμε τελικά να πάρουμε όλη την οικογένεια για να επισκεφτούμε τη θάλασσα και να ξεχάσουμε όλα τα προβλήματα που φαινόταν να στοιχειώνουν την οικογένειά μας. Ευχαριστώ!
Βίκυ, Αθήνα