Global Health, Beauty, Diet, Adult products 50% off retail

Micinorm a lábgomba és körömgomba fertőzés kezelésére

Micinorm a lábgomba és körömgomba fertőzés kezelésére

Description

Egyszerű módszer a lábgomba, viszketés és repedések legyőzésében!

Gyógyítja a lábgombát és körmöket,
Csökkenti a viszketés és hámlását,
Megszűnteti az izzadást és a szagokat,
Begyógyítja a talpon kialakult repedéseket.

Statisztikai adatok szerint minden ötödik magyarországi lakos szenved valamilyenféle bőrgomba fertőzéstől. Szűk, zárt cipő, műszálas zokni, szauna, fürdő, uszoda. A nyári időszakban ezekhez még hozzácspódnak a strandok, parkok, ahol is sokan mezítláb járkálnak. Ez mind a talp szörnyű betegségeihez vezet! Stop!

1. stádium:

Hámlás
Viszketés
Izzadás
Kellemetlen szag
Diszkomfort

2. stádium:

Körömgomba
Mély repedések
Erős izzadás és viszketés
Tartós bűz
Sárga, megvastagodott körmök
“Elhalt”,durva bőr
Séta közbeni erős kellemetlen érzés

3. stádium:

Hámlás és viszketés a lábujjak között
Fekélyes és mély repedések
Fájdalom
Gennyeződés
A köröm elvesztése

A talp nem időbeni kezelésével, gyorsan elszaporodhat ez a szörnyen veszélyes betegség! Képzeljék el, hogy ezek az Ön lábai! Szeretne ilyen talpakkal büszkélkedni? Úgye, nem!

Folytonos használat mellett, a «Micinorm» megszabadítja rögtön több problémától is. Az összetevőibe tartozó aktív komponensek hatékonyan felveszik a harcot a:

Gombával
Szagokkal
Izzadással
Repedésekkel

Vérfű és orbáncfű kivonatok — megállítja az élesztők és gombák szaporodásától. Megszűnteti a viszketést. Végleges ütést mér a gombákra.

Usninsav — “bekapcsolja” az izzadás ellenfunkciót. Fertőtlenít, szárít és hosszú időre kellemes illatot ajándékoz. Propolys erős antibakteriális hatással bír Amarant és szőlőmag olajai mélyen behatol a bőralatti hámrétegbe, gyógyítva ezzel a bőr problémás részeit, hűsítő hatást biztosít és a nehéz munkanap után kialakult kellemetlen szagokat is legyőzi.

A krém tökéletesen hidratálja és táplálja a lábat, eltűnteti a durva bőrt, anti-hám hatással bír, begyógyítja a repedéseket.

Más krémektől eltérően a „Micinorm” krém egyenletesen eloszlik a talp teljes felületén. Gyorsan beszívódik és sem a ruházaton, sem az ágyhuzaton nem hagy nyomot.

A gombaölő szerek két fajtára oszthatóak : az első segít, a másik csak haszálat közben hat. Azoknak az embereknek, akik lábgomba-fertőzéssel küzdenek egyfolytában szükségetetik kenegetni magukat mindenféle krémmel, kenőccsel.

A «Micinorm» a gyökereinél oldja meg a problémát. Többszáz klinikai kutatás bebizonyította, hogy ez a szer hatékonyan veszi fel a harcot a láb- és körömgomba ellen. Már az első kúra elvégzése után a gomba örökre eltűnik és nem jön vissza. Ilyen erős hatás a természetes hatúanyagok együttes erejének használásával érhető el.

Ez a szer már rég bebizonyította hatékonyságát. A fő erénye – a komplex ápolás. Ha eddig nem is jelent meg az összes tűnet, megéri elkezdeni az „Micinorm” krém használatát már most, megelőzés képpen.A lábgomba nagyon gyorsan szaporodik. Ma gyenge hámlás és viszketés vehető észre, holnap pedig ebutalást kap egy klinikára és naponta 5-ször antibiotikumot kell majd szednie. Továbbá, a gomba fertőző. Ha Ön vagy valaki Önhöz közeli személy betegeskedik – az azt jelenti, hogy beteg az egész család!

Még mindig azt gondolja hogy veszély zónában van?

Probálja ki magát a tünetekre. Ha legalább az egyik tünete megvan, akkor VÁRAKOZÁS NÉLKŰL KEZDJE EL A GYÓGYÚLÁST!!!

Kellemetlen, kesetű szag
Égés és viszketés talp környékén
Repedések a sarkakon és a lábakon
Hólyagok és elvörösödések a lábakon
Rossz köröm forma
Zsibbadtság és talpban való szúrás
A köröm színének megváltozása rózsaszínről sárgára(barnára)
Köröm vastagódása
Fehér foltok a körmön
Bemélyedések, és keményedések a talp körnékén

MI TÖRTÉNIK A TALPÁVAL Micinorm 30 NAP HASZNÁLATA UTÁN

Ön örökre megszabadúl a gombától a talpán és a körmén
Önt elhadja a kényelmetlenség és a viszketés a lábakban
Az ön lába örökre megszabadúl a kellemetlen szagtól
Komfortot és puhaságot fog érezni járás közben
A lába nem fog annyira erősen izzadni
A lábbőr megújúl és puha meg egyenes lesz
A körme tökéletes állapotba merűl
Szép lába lesz amit már nem lesz ciki a medencébe rakni

HOGYAN HELYES A Micinorm KRÉM HASZNÁLATA

Mossa meg a lábát, törölje szárazra. Kenjen rá vékony krém réteget fent meg lent is. Kenje be a bőrébe, és várja meg amíg felszívja (1-2 perc). Ismételje minden este alvás előtt 30-35 napon keresztűl. És már a túra végére meglátja hoyg hogyan változik a bőre, és a körme EGÉSZSÉGES LESZ!

Miért a Micinorm krém hatásosabb mint a többi gomba elleni szer?

Gombaelleni szerek két kategóriára bontódnak: vagy nem műkődnek, vagy addig segítenek amíg használják őket. Ha gombával találkozott, akkor biztos tudja hogy miről avn szó, és mindig nem műkődő krémeket használ.

Micinorm teljsen megváltoztatja a gombaelleni szerekről való véleményt. Nagy klínikai kisérletek megmutatják hogy ez a krém nagyon hatásoson megöli a talp és a köröm gombát. Az első használati kúra után a gomba eltűnik örökre. Ez a hatás jó összetevők miatt van.

Szakértő véleménye – dermatológus

A krém teljes vizsgálatai után Micinorm én biztosra tudom mondani, hogy ez egy nagyon hatásos szer. És ami a lényeg ebben a krémben – komplexes talpbőr vigyázás. Még ha már az egyik tünete megvan, akkor önnek már javasolt a krém használata Micinorm, hogy kikerülje a veszélyes betegségeket. Emlékezzen, a talp gomba gyorsan jelenik meg és nagyon gyorsan terjeszkedik! Ma kis kénylmetlenséget és rövíd viszketést érez holnap meg már antibiotikomot vog inni. NE HÚZZON A GYÓGYULÁSSAL! Végezzen a problémával már az első tüneteknél. És tudja! Lábgomba – leges leg terjeszekedőbb betegség. Már elég hozzáérni a probléma kezdetéhez és már van esély a megbetegedésre, vagyis még az egész családra is!

— Németh Sándor
k.m.n., MMCN N. Nagy.
Dermatologus orvos, kozmetológus, mikológus.

Professzor, a Nemzetközi Bőrbetegségek Szövetségének tiszteletbeli tagja, Ulrike Blum-Peitavi, a Micinorm termék egyedülálló összetételének létrehozásáról.

A német hadseregben mindenkinek volt gombája. A katonák egész évben köpenycipőt viseltek, amelyekben lábaik összenyomódtak, dübörgtek és szúrtak. A párás meleg környezet ideális élőhely gombáknak.

A hadsereg gomba kezelésével nehéz: legjobb esetben egy ecetsavat. Úgy vélték, hogy a gomba gyakori bőrbetegség, amely nem jelent veszélyt az egészségre.

“De az életemben nem láttam egy tucat katonát, akiknek ki kellett húzniuk a körmüket, amelyeket a gomba érintett.
Nem tudtam ránézni több száz fiatalember szenvedésére. Valamit sürgősen tenni kellett. És radikálisan. Miután átmentem a bürokrácia autóján, személyesen egyetértettem az ezredes-főnökünkkel a Szaniter-Technikai Intézettel való együttműködésről és a német hadsereg gombaellen fejlesztésében való részvételről.

5 évig személyesen vettem részt a termék fejlesztésében. A nehézség abban rejlik, hogy nemcsak hatékonynak, hanem a német farmakológia számos szabványának is meg kell felelnie. Végül is, a termék a német hadsereg állami pénzéből hozták létre – nem volt jogunk meghibásodni. Több ezer órányi munka, több száz elmélet és kutatás kellett hozzá.…

De amikor végül létrehoztuk a gomba teljes gyógyítására szolgáló képletet és sikeresen teszteltük katonai egységünkön, a hadsereg nagy része feloszlott. A hadsereg költségvetését csökkentették, kutatócsoportunkat elutasították, és a projekt lezárult.

2017-ig nem tudtam egyetérteni semmilyen gyógyszergyártóval az általunk feltalált gyógyszer előállításával kapcsolatban, mert a gyógyszertárak előnye, hogy a betegek nem teljesen gyógyulnak, de újra és újra visszatérnek a kezeléshez, újra és újra hatástalan gyógyszereket vásárolva. Azonban annyi évnyi erőfeszítés nem volt hiábavaló. 2017 szeptemberében végül sikerült megállapodnom a termelés elindításáról. A terméket eddig csak a weboldalon keresztül terjesztik. De azt hiszem, hogy idővel, akár felárral is, a gyógyszertárba megy.

Mindenkit szeretnék megköszönni, akik részt vettek a termék fejlesztésében. Nem hittem, hogy megérem ezt a napot, és nagyon büszke vagyok, hogy végre sikerült.

Orvostudományok professzora, Ulrike Blum-Peitavi

VÉDELEM A GOMBÁTÓL ÖN ÉS SZERETTEI!

HATÉKONY 350 típusú gombás fertőzés ellen
MEGSZÜNTETI a gyulladást, viszketést, szagot,
24 ÓRÁN belül elpusztítja a kórokozót!
GARANTÁLT VÉDELEM újrafertőzés ellen
BIZTONSÁGOS és alkalmas GYERMEKEK SZÁMÁRA

MICINORM Az egyetlen ártalmatlan innovatív biológiai termék a mycosis ellen, amely hatékony az emberi gombák fertőzésének 350 fajtája ellen!

A természetes krém biogéntartalmú, aktív természetes összetevőkből áll, gombaellenes, gyulladáscsökkentő, regeneráló, immunvédő tulajdonságokkal, és 3 szinttel rendelkezik:

ENYHÍTI A VISZKETÉST, GYÓGYÍTJA A BŐRT, ÉS MEGÖLI A GOMBÁT!

HOGYAN MŰKÖDIK A MICINORM ?

Megoldja a körmök és a bőr gombás fertőzésének problémáját.

A mikroszintű gombát mindössze 24 órán belül megöli.

Antibakteriális hatása van. Egy alkalmazásban enyhíti a viszketést és a gyulladást.

Szabadon behatol a köröm és az interstech terek közé.

Mélyen felszívódik a bőrbe, magas koncentrációkat okozva az epidermisz rétegeiben.

TANULMÁNYOK BIZONYÍTOTTÁK:
MICINORM A LEGMAGASABB BIZTONSÁGI PROFILLAL

ELSŐ HASZNÁLAT

– megöli a gombát, megakadályozza a baktériumokat, valamint megszünteti a kellemetlen szagot;

– enyhíti a fáradtságot, a feszültséget, a fájdalmat;

HARMADIK HASZNÁLAT

– javítja a kapilláris és a perifériás vérkeringést, megakadályozza a hematomák megjelenését és a trófikus változásokat a láb bőrében;

HETEDIK HASZNÁLAT

– megszünteti a törzsek repedéseit, amelyeket az Onychomycosis és a patogénsejtek gombafertőzése okoz.

KÉRJÜK, VEGYE FIGYELEMBE:
A betegség mértékétől függően, eltérő időtartamú Micinorm időtartam szükséges.

MICINORM-T A VEZETŐ MIKOLÓGUSOK AJÁNLJÁK!

A statisztikák szerint, a legtöbb ember nem is gyanítja, hogy fertőzött egy gombás fertőzésel. És évek óta nem észlelnek olyan nyilvánvaló tüneteket, mint a viszketés, a körömváltozások, a kellemetlen szag és a túlzott izzadás.

A tanácsom: ha legalább egy ilyen tünetet észleltél – sürgősen intézkedjen! Ellenkező esetben az egész család veszélyeztetett lesz. A gombás fertőzések rendkívül rejtélyesek, és a legtöbb gyógyszer nem tud gyógyítani a betegséget a végéig. Ezért csak a Micinorm-et ajánlom a betegemnek.. ez a leghatékonyabb és legbiztonságosabb gombaellenes szer, amely minden gombát elpusztít az első napon mellékhatások nélkül. A gyógyszer bioaktív összetétele fokozza az epidermisz immunsejtjeinek aktivitását, semlegesíti a gombafertőzés micéliumát, megszünteti a gyulladásos folyamatot, megakadályozza a gombás fertőzés terjedését, nyilvános helyen (fürdők, szaunák) a bőrbe ér.

Ez az innovatív fejlesztés a magyar tudósok számára 2017-ben meghaladta hatékonyságát MINDEN ISMERETMÉNYEK módszerek gombás betegségek. Ezért úgy gondolom, hogy a Micinorm az egyetlen működő termék a hazai piacon. És a betegeim tapasztalata megerősíti ezt!

Papp László,
Magyar Orvosi Intézet orvosa

Visszajelzések

Én mindig azt hittem hogy a lábgomba engem sose fog érínteni. De amikor a medencézés után el kezdett viszketni a lábam, én rájöttem hogy végűl is megbetegettem… Ami előtt használtam Micinorm én sok szert kipróbáltam, amik egy időre eltűntetik a viszketést és a repedéseket. De ez mind csak pár napra segített. Végűl, amikor a sarkam megrepedt és elkezdett vérezni, orvoshoz mentem. És ő ajánlotta nekem Micinorm. És mostmár nem félek levenni a cipőt a strandon!
Köszönöm!
Mária, Székesfehérvár

Amikor megrepedeztek a sarkaim, emlékeztem, hogy a mamámnak meg a papámnak is ilyennye van. De ők már majdnem 70 évesek én meg csak 28! Ez borzalmas volt. Utána megértettem hogy ez még is csak a lábgomba, főleg akkor amikor a repedések nagyon erősen viszketni kezdtek. Utána meg emlékeztem hogy egy hónapon keresztűl medencébe jártam papucs nékűl, és rájöttem honnan van a gomba. Végűl megtuttam hogy a barátnőmnek segített a Micinorm, kipróbáltamm mindent! Megint fiatalak a talpaim!!!
Barbara, Balatonfüred

Már sok ideje probálom kigyógyítani a lábgombát harapással, amíg nem égettem el vele a bőrőm… Ez nagyon fájdalmas volt és kellemetlen. A lábgomba az nekem gyakori probléma, azért mert a láb izzadás nálam nagyon fejlett. Anyukámnál megtuttam a Micinorm -ről, kiprobáltam, megszabadúltam a gombátol meg a viszketéstől!
Kata, Kiskunység

Azok a vélemények, akik a Micinorm segítségével megszabadultak a gombától

Orsolya, 29 éves
“A lábak már nem büdösek és viszketnek, és a gomba eltűnt, és nem tér vissza.
– Azt hiszem, felvettem a gombát a szépségszalonban, látszólag a szakember nem kezelte jól a műszert. A lábak kezdtek viszketni, különösen az oldalakon. Nem volt idő az orvoshoz menni, különösen egy ilyen kicsi, bár kellemetlen probléma miatt.
Olvastam az interneten az Micinorm krémmel kapcsolatos pozitív véleményeket, és elkezdtem alkalmazni. A láb már nem bűzlik és viszket, és a gomba eltűnt, és nem jön vissza.

Kata, 35 éves,
“a Micinorm krém hat hónapos használata után gombaként nem tér vissza hozzám.
Úszóedzőként dolgozom, és a fél életemet a medencében töltöm. Sokan szenvednek a gombával, és én magam is többször kezeltem. Ahogy a lábak viszketnek, azonnal megmentem magam mindenféle krémmel.
Micinorm-et egy alkalmazott ajánlott nekem, mint hatékony új eszközt. Miután a Micinorm-es krémet hat hónapig használta, nem tért vissza hozzám, a gomba.

Tamás, 49 éves,
“Micinorm-t naponta kétszer alkalmazottam – és pár nap múlva eltűnt a szag és a viszketés.
Sokáig nem tudtam, hogy lábgombám van. Nos, egy kis viszketés és izzadás nőtt, nos, a szag. Amikor a feleségem egy kellemetlen szag miatt panaszkodott, rájöttem, hogy nincs hová mennem.
Micinorm naponta kétszer alkalmazotam – és pár nap múlva eltűnt a szag és a viszketés. A teljes 20 napos kúra alatt kentem a lábam, hogy teljesen megszabaduljak a problémától. És mind átment.

BEBIZONYÍTOTTÁK MICINORM TÉNYLEG MŰKÖDIK!

Kata, 24 éves
A négyéves fiam ok nélkül kifogásolta, hogy viszket a lába. Azonnal riasztást hallottam, mert mielőtt többször meglátogattuk a medencét. Nyilvánvalóan fertőzést kaptak. Sürgősen feldolgozttam az egész családomat Micinorm-el. Ebben az eszközben biztos vagyok benne, hogy jobb, ha a megelőző intézkedéseket egyszer kell megtenni, mint a gomba indítása, és ezután szenvedni vele.

Orsolya, 31 éves
Nem gondoltam volna, hogy van egy gombám, ha egy nap munkatársam nem utalt arra, hogy nagyon kellemetlen szaga van a lábamtól és cipőtől. Mindent vétkeztem a nylon harisnyákon, és ez kiderült, hogy ez a betegség első tünete! Majdnem szégyen voltam abban a pillanatban, készen álltam bármilyen eszközre. De egy kollégám megnyugtatott, és azt mondta, hogy hasonló problémát gyógyitot Micinorm-el. Rendeltem magamnak ezt a terméket, elég volt egy hónapos kezelés – a szag eltűnt, a bőr a lábakon lett jobban ápolt. Most a lábam egészsége irányítható!

Andi, 52 éves
Hosszú ideig küzdöttem a férjem lábának gombajával. Több kellemetlen fertőzés nem lehet elképzelni! Higiéniát tartottam, és kenőcsökkel elmosottam, a cipőm minden három hónapban megváltozott. A javulások rendszeresen, de egyetlen gyógyszeres kenőcs sem tudta teljesen eltávolítani a gombát. Micinorm rendeltem érdeklődés kedvéért. A leírás és az értékelések bizalmat váltottak ki. A férj egy hónapig aktívan elkenődte a lábát és az érintett körmöket – az eredmény kiváló! A repedések meggyógyultak, a köröm sérülése vizuálisan csökkent és eltűnt. És egyáltalán nincs szag! Remélem, hogy a gomba elleni harc az utolsó!