SCAPĂ DE TOXINE ȘI OBȚINE CORPUL VISURILOR TALE!

Rezultate rapide și de durată.
Diminuare sănătoasă a apetitului tău.
Grăsimea e îndepărtată chiar și din cele mai problematice zone.
Eficacitatea a fost demonstrată clinic.

COMPONENTELE NATURALE PĂZESC FRUMUSEȚEA ȘI SĂNĂTATEA TA

Pectina
Pectina intensifică și stabilizează metabolismul și face senzația de sațietate să dureze mai mult timp. Ajută la eliminarea substanțelor nocive, a particulelor de metale grele și a colesterolului din organism.

Încearcă efectul care funcționează în mod miraculos al darurilor naturii!

MOD DELICIOS DE A REDUCE KILOGRAMELE ÎN PLUS ȘI A ARĂTA BINE

Combinația fructozei și fibrelor dietetice facilitează slăbirea treptată, menține nivelul de glucoză în sistemul sanguin sub control și face sațietatea să apară mai repede. Nu mai trebuie să te torturezi cu diete și antrenamente!

Mărul și microelemente precum potasiu, magneziu, zinc, calciu, fosfor și iod. Pectina acoperă pereții stomacului și intestinului tău, normalizând funcționarea acestora, ceea ce, la rândul său, facilitează absorbția mai rapidă a substanțelor sănătoase.

lives pectin

CE SPUN DIETETICIENII?

În prezent, există sute de produse pentru slăbit pe piață. Cu toate acestea, doar remediile naturale sunt în totalitate sigure pentru corpul tău. Sănătatea componentelor naturale conținute de Lives pectin nu e doar demonstrată în timp, ci și, de asemenea, testată de cercetările medicale.

Pectina, ajută organismul tău să normalizeze digestia și face tot corpul mai sănătos:

+ face tractul gastrointestinal mai sănătos;
+ întărește inima și elimină toxinele din vasele sangvine.

Greutatea în plus e îndepărtată într-un ritm natural și datorită acestui lucru,
nu mai revine niciodată.

Adelina Hojda, dietetician

PROCESUL ÎNCEPE ÎNTR-O SECUNDĂ!

Pornește pe drumul frumuseții și al sănătății chiar acum!

Produsul este recomandat celor care vor sa ajunga la o greutate optima.

Pentru rezultatele cele mai bune recomandam consumul pectinei pe o durata 2-4 saptamini.

Lives pentru detoxifiere si slabire FORCE OF NATURE

Accelereaza metabolismul
Efect PREBIOTIC
Reduce senzatia de foame

Este un produs revolutionar in domeniul alimentatiei sanatoas

Distruge tesutul adipos subcutanat
Arde grasimile de pe organele interne
Elimina metalele grele / radioactive din organism

DE CE LIVES ESTE UN PRODUS DE EXCEPTIE?

Specialistii nutritionisti numesc Lives “doctorul din natura” deoarece acest extract are proprietatea de a elimina compusi nocivi cum ar fi pesticidele, metalele grele, radionuclizi, etc. ce ajung involuntar in organism, fara a perturba echilibrul bacterian din corpul uman.
Consumul de Lives conduce la imbunatatirea florei intestinale, are actiune anti-inflamatoare si de protectie usoara a mucoasei gastrice si a leziunilor ulcerative.

Acest extract accelereaza eliminarea sucului gastric la nivelul stomacului, alimentele se digera rapid, substantele nutritive sunt mult mai bine absorbite si asimilate de catre organism iar substantele reziduale sunt eliminate imediat, in mod natural. O buna absorbitie a alimentelor conduce la ingerarea unei cantitati reduse de hrana. Produsul este recomandat celor care vor sa ajunga la o greutate optima.
Pentru rezultatele cele mai bune recomandam consumul pectinei pe o durata 2-4 saptamini

CONSUMUL SISTEMATIC DE LIVES DUCE LA:

Imbunatatirea digestiei
Arderea grasimilor interne
Reducerea poftei de mancare
Pierderea kilogramelor nedorite

Datorită capacității sale unice băutura de Lives elimină din organism metalele grele, sărurile și radionuclizii. Organizația mondială a sănătății recomandă ca Lives să fie folosită în produsele alimentare cu scopul de a curăța organismal de toxine.

Lives ajută la îmbună tățirea mediului acid, normalizeaza echilibrul mediului gastric, accelerează metabolismul. Prin urmare, este ideală pentru a trata constipația și diareea.

Atunci când băutura de Lives intră în contact cu organismul omului devine ca un gel și acoperă pereții stomacului protejându-l de efecte negative.

Ei au încercat deja slăbitul delicios!

Oana M., 32 de ani
84 kg / 58 kg
Efectul după folosires Pectin a fost instantaneu. După două sau trei doze, greutatea mea nu s-a schimbat, dar am început să observ că aspectul meu devenea tot mai bun în fiecare zi. În plus, adormitul și trezitul au devenit mult mai ușoare. Cel mai important, apetitul meu era mai puțin intens! După trei săptămâni de folosire a Pectin, corpul meu a devenit suplu, chiar și din zonele în care aveam cea mai „încăpățânată” grăsime precum burta sau coapsele. Am pierdut 10 kg și vreau să continui. E mereu loc pentru progres!

Carla O., 28 de ani
82 kg / 61 kg
E un miracol! După ce am născut, am pus multă greutate și e foarte istovitor să-ți ajuți corpul să-și recapete forma când ai un copil în mâini și ești copleșit de treburile casnice. Prietena mea mi-a recomandat să-l încerc și la început nu am avut încredere în recomandarea ei. Dar după două săptămâni, am observat că greutatea mea a început să scadă și că dispoziția mea și starea de bine s-au îmbunătățit. Soțul meu spune că strălucesc!

Izabela N., 38 de ani
77 kg / 59 kg
Excesul de greutate a fost o problemă pentru mine încă din copilărie. Din cauza problemelor de sănătate și stilului de viață inactiv, obișnuiam să mă îngraș în fiecare an. Nicio dietă nu m-a ajutat. Am decis să încerc Pectin când am citit recenziile de pe internet. Nu mi-am pus prea multă speranță în el, dar m-a ajutat !!!! Aproape că am pierdut 30 kg în trei luni. Nu mai sunt robustă! Îl recomand cu încredere oamenilor cu probleme similare. E chiar o baghetă magică.

Oameni reali – rezultate reale

Maria Huta, 33 ani, Balti
Sarcina si depresia postpartum m-au adus la greutatea de 87 de kg. Imi doream sa ajung din nou la greutatea mea optima de 67 de kg. Am ținut nenumarate diete, însa în urma unor analize medicale efectuate, doctorul a constatat carențe mari de vitamine, săruri și minerale in organismul meu. Recomandarea a fost să consum cît mai multe fructe, în special mere, întrucît acestea contin multă Lives. O perioada am consumat cantitati enorme de mere dar care in final mi-au facut mai mult rău decat bine. M-am ales cu o gastrita si hiperaciditate (arsuri stomacale). Am aflat mai tarziu ca Lives se comercializeaza si sub forma de concentrate. Am căutat și așa am descoperit Force of Nature. Am descoperit astfel un aliat de încredere în echilibrarea metabolica.

Irina, 37 ani, Chisinau
La recomandarea unei prietene am cumpărat produsul cu toate ca eram foarte sceptică. Este forte plăcut la gust si deja am slabit 4 kg iar mărimea hainelor s-a modificat de la 48 la 46.

Tamara, 34 ani, Orhei
Multe dintre doamne mă vor întelege. Îti dorești ca indiferent de vîrsta să fii frumoasă și supla. Pana la 33 de ani am tinut tot felul de diete dar kilogramele au revenit și odată cu trecererea anilor m-am obișnuit să “trăiesc cu ele”. Vecina mi-a recomandat acest Lives pentru detoxifierea organismului. L-am cumparat și am consumat sunt foarte multumită. Odată cu detoxifierea am slabit si 7 kg în doar o lună de consum.