Global Health, Beauty, Diet, Adult products 50% off retail

iBright készlet a leggyorsabban ható, leghatékonyabb fogfehérítő készítmény

iBright készlet a leggyorsabban ható, leghatékonyabb fogfehérítő készítmény

Description

A fogak elengedhetetlen részei az emberi testnek. Ez az a hely ahol elkezdődik az étel feldolgozása, ez segít minket, hogy tápanyagokhoz jussunk, melyek a fejlődésünkhöz elengedhetetlenek. Az a mi felelősségünk, hogy tisztán és erősen tartsuk fogainkat. A lyukas vagy szuvas fogak nem csak a szájunkban okozhatnak problémákat, hanem más testrészeinkben is mivel tovább terjedhetnek a kórokozók a testben.

Az ápolatlan és beteg fogak okozhatnak, fogtörést, fogínygyulladást, zúzódásokat, ínyduzzadást, fogkőképződést vagy akár a fog elvesztését is. Ezzel a saját egészségünket veszélyeztethetjük. A mikroszkopikus organizmusok a felelősek a száj problémánkért. Ez akkor fordulhat elő, ha nem mossuk meg rendszeresen a fogunkat. A férfiaknál és a nőknél hormonális változások is lehetnek okozói a szájbetegségeknek. Cukorbetegség, dohányzás valamilyen meglévő betegség mind csökkentik a szájunk védekező képességét. A nem megfelelő kezelés hatására a fogaink rosszabb állapotba kerülhetnek.

Mi az iBright?

Ahogy arról a neve is árulkodik az iBright egy fogfehérítő rendszer, ami a fogak tisztántartásához szükséges. Az iBright fogfehérítés egy komplett készletünk van arra, hogy segítségünkre legyen egy szebb és egészségesebb mosolyban, gyorsan és kockázatmentesen.

Az iBright szakértők által klinikailag tesztelt és elismert az orvoslás és száj higiénia területén. A következő megállapításra jutottak: az iBright biztonságos és hatékony termék, ajánlott mindenki számára, akik fehérebb fogakat szeretnének korra és nemre függetlenül (Szeretnék egy ajánlást tenni, miszerint en nem ajánlom kiskorúaknak, vagyis akik nem múltak el 18 évesek a használatát.

Hogyan működik az iBright?

Nincsen olyan személy, aki ne szeretne egy fehérebb mosolyt, ami megszépíti az arcát. Ezt azonban nem mindig egyszerű elérni, hiába a szülői gondoskodás, vagy a saját magunk odafigyelése a száj higiéniára. Néha könnyebb néha pedig nehezebb elérni vagy fenntartani ezt az állapotot.

Nem ajánlott az elfogyasztása, tehát csak a szájunkban alkalmazzuk. Használják világszerte nők és férfiak egyaránt, gyerekek és felnőttek. A módszer kellemesebb, mint azok melyekben lézert használnak. Ez a termék segít a fognak színt váltani rekordidő alatt. Mi több nem fognak érzékenyebbek lenni a fogak.

A fogmosás megakadályozhat vagy segíthet néhány problémán, de nem garantálja a szájunk higiéniáját vagy tisztaságát. Ezért lett az iBright megalkotva, hogy tisztán tartsa a fogaidat egész nap. Kerüld el a kórházat és nem kell, majd olyan gyakran a fogorvoshoz járnod, ha az iBrightot használod. Egyenesen a fogaink tisztaságáért és egészségért tesz.

Ha a fogak nincsenek rendesen tisztítva azok komplikációkhoz vezethetnek, mint például:

• Rossz leheletet okoz, ami nem múlik el. Ez csökkentheti, az önbecsülésed vagy nem mered majd megcsókolni a partnered.
• Sebes és vérző fogíny
• Lágy fogíny
• Okozhat fájdalmat evésközben
• Elveszítheted a fogadat a beteg íny következtében
• Érzékeny lehet tőle a fogad

Az Ibirght fogfehérítés ezért ajánlják fogorvosok és orvosok, hogy hatékonyan megtanuljuk a szájápolást. Ezzel elkerülheted a komplikációkat. A használata egyszerű és a következő lépéseket tartalmazza:

• Vásárlás után figyelmesen olvasd el a használati útmutatót
• Mosd meg a fogad, hogy tiszta legyen
• Állítsd be a rendszert, hogy kész legyen és tedd a szádba
• Hagyd a szádban kis idő, hogy működni kezdjen a rendszer
• 25-35 perc után távolítsd el a szádból a rendszert
• A legjobb eredményért ismételd naponta ezt a folyamatot 14 napon keresztül

Az iBright egyszerű, de nagyszerű rendszerét szakértők ajánlják, mert hatékony és gyors eredményeket lehet vele elérni. Ha megfelelően használják, akkor a következő eredményeket lehet vele elérni:

• Az iBright megtisztítja a fogakat, eltávolítva a barnás színt, fehérebbé és tisztábbá teszi a fogakat hosszú időre.
• Megelőzi a fog problémákat mivel a baktériumokat és szennyeződést eltávolította.
• Erősen és tisztán tartja a fogzománcot.
• Megakadályozza a baktériumok és kórokozók átterjedését a szervezet más részeire, mivel elpusztítja azokat.

Az iBright összetevői:

Mik az iBright rendszer részei? Szeretem azt, hogy teljesen átlátható, hogy mit használunk, minden információt a rendelkezésedre bocsátunk. Csak annyi mondok, hogy tartalmaz nátrium-perborátot és hidroxi-apatit kristályokat.

Nátrium-perborát: meggyorsítja az oxidációs folyamatot és gyorsabb eredményeket garantál

Hidroxi-apatit kristályok: megkönnyíti a gélnek, hogy a foltokra tapadjon és megfelelően kiűzze őket.

PH stabil recept: megóvja a zománcot

Sűrű gél: impegrálja a fogakat és ezért kevésbé érzékenyek lesznek.

Vastag keverék: a fog minden részét eléri, a jobb eredményért.

Vezérelt fény: a kékfény hatására olyan fehérek lesznek fogai, mintha specialistához fordult volna.

Fény beállítások: segít neked, hogy pontosan mennyi fényre van szükséged a fehérebb fogakért.

Megfelelő lemez: tökéletesen illik a fogaidra

Az iBright használatára vonatkozó utasítások:

Helyezd a kendőt az ujjadra és a kék oldalát itasd át az elő kezelő zuhannyal, aztán dörzsöld óvatosan a fogaidat vele egy percig. Rakd össze a száj lemez a LED lámpával és a markolattal. Vigyél fel egy kevés gélt mind az alsó mind a felső részre és helyezd a lemezt a fogaidra. Kapcsold be a LED lámpát és hagyd hatni a megfelelő ideig. A lámpa megtisztítja a fogaidat a következő 10 percben. Ha szükséges további kezelés, akkor ismételd meg a folyamatot.

Vélemények iBright fórum:

Márk D. 25 éves

Nem tudom letenni a cigit és ez probléma volt a sárga fogaim miatt. Elmentem egy fogorvoshoz, de a kezelés, amit ajánlott, túl drága volt nekem. Megrendeltem az iBright rendszert és a feleségem nagyon meglepődött, amikor meglátta, hogy milyen fehérek a fogaim már 3 nap használat után.

Anna T. 34 éves

Szégyelltem teljesen mosolyogni. A fogaim egészségesek, de sárgák. Drága volt elmenni a klinikára fogfehérítésre. Megrendeltem a rendszert és a hatása pozitív és nagyszerű. Bátran ajánlom az iBright fogfehérítés.

iBright Következtetés:

Engedd a fogaidnak, hogy normálisak legyenek. A ragyogóan fehér szín, amit a fogaid megérdemelnek és meg is adhatod nekik ezt 14 napon belül, csodálatos és pozitív változásokat fogsz tapasztalni. Örömmel fogsz megint mosolyogni, beszélgetni vagy megcsókolni a párodat félelem és alacsony önbecsülés nélkül. Ez egy valódi termék, ami segít neked. Rendeld meg a sajátodat most.