UN REMEDIU UNIC PENTRU TRATAMENTUL BOLILOR COLOANEI VERTEBRALE ȘI A ARTICULAȚIILOR

«HONDROCREAM» UN REMEDIU UNIC PENTRU TRATAMENTUL BOLILOR COLOANEI VERTEBRALE ȘI A ARTICULAȚIILOR, CARE ARE O EFICIENȚĂ EXTREM DE RIDICATĂ!

ÎN SFÂRȘIT VEŢI PUTEA SĂ UITAȚI DE DURERE!

Un mecanism incipient de impact
O tehnologie modernă de livrare a substanțelor medicamentoase
Acțiune la nivel local pe un termen lung de timp
Îndepărtarea oricărei dureri aproape imediat
Fără dauna organismului
Eficacitate dovedită clinic

Dureri de spate sau ale articulaţiilor?

Gel Hondrocream – un remediu eficient împotriva osteohondrozei, artrozei şi traumelor!

Hondrocream – un remediu care elimină rapid durerea provocată de artrite şi osteohondroză. Reduce spasmele musculare şi elimină inflamaţia. Hondrocream tratează în mod eficient osteohondroza și artroza, deoarece încetineşte degenerarea cartilajului şi stimulează metabolismul acestuia, contribuind la refacerea cartilajului articular. Efectul curativ este vizibil după prima aplicare, iar în cazul unei utilizări regulate poate încetini semnificativ progresul bolii articulaţiilor şi coloanei vertebrale.

Hondrocream este compus doar din ingrediente active!

hondrocream

REZULTATELE STUDIILOR CLINICE A CREMEI SUNT IMPRESIONANTE!

După cum știți, medicina chineză se diferă de tratamentele tradiționale. Tratamentul în China este un tip special de îmbunătățire a sănătății. Medicii chinezi găsesc cauza bolii și acționează asupra acesteia fără a afecta întregul corp. Tratamentul bazat pe plante este cel mai vechi mod chinezesc de tratare a artrozei, artritei și osteocondrozei.

Studiile clinice pe scară largă a cremei «Hondrocream» au fost efectuate în universitățile medicale din Beijing (China) și Stockholm (Suedia) în anul 2013. În total, au fost implicaţi mai mult de 1000 de bărbați și femei cu diferite boli ale coloanei vertebrale și a articulațiilor, care timp de 2 săptămâni au folosit crema «Hondrocream». Rezultatele cercetării i-au surprins chiar și pe medici!

Durerea, atât acută cât și dureroasă, a trecut la majoritatea subiecților în decurs de 1-3 zile de la începutul utilizării Hondrocream. Peste 70% dintre participanții la studii au remarcat schimbări semnificative în tratamentul bolilor cronice ale coloanei vertebrale și a articulațiilor.

Efectul pozitiv al cremei a avut asupra tuturor persoanelor fără excepție. Nici unul dintre produsele ortopedice disponibile în prezent nu se poate lăuda cu o astfel de eficiență ridicată!

Profesorul Leao Cian
decanul facultetului farmaceutic a universităţii medicale din Beijing

ESTE DOVEDIT CLINIC, CREMA «HONDROCREAM» AJUTĂ PENTRU A SCĂPA DE ASTFEL DE BOLI, CUM AR FI:

Radiculita și osteocondroza
Reumatism
Artrita
Sciatica
Periartrita umărului și cotului
Durerea ganglionică interscapulară
Osteoartrita articulațiilor genunchiului
Tumoare osoasă
Bătături de talpă
Depunerea excesivă a țesutului adipos în regiunea vertebrei cervicale VII (greabănul)
Deplasarea discului coloanei vertebrale
Leziuni, fracturi și dislocări ale oaselor
Dureri de spate și în picioare
Durerile dependente de situaţia meteorologică
Amorțirea membrelor
Cleme musculare, ruperi musculare

Și alte boli ale coloanei vertebrale, pieptului și membrelor.

Crema «Hondrocream» nu numai că elimină senzațiile de durere, dar, de asemenea, afectează cauzele bolilor, datorită acestui fapt, are un efect îndelungat de însănătoşire.

PROPRIETĂȚI UNICE A CREMEI «HONDROCREAM»

Reduce rapid durerea (acută și dureroasă)
Măreşte circulația sângvină
Îndepărtează umflătura picioarelor
Îmbunătățește metabolismul
Returnează mobilitatea articulațiilor
Măreşte elasticitatea țesuturilor
Alimentează oasele și articulațiile cu microelementele necesare
Previne complicațiile și dezvoltarea ulterioară a bolii
Are un puternic efect antiinflamator

BAZA CREMEI «HONDROCREAM» O CONSTITUIE RECETA TRADIȚIONALĂ NATURALĂ

crema pentru articulații «Hondrocream» – medicament de o nouă generație, elaborare comună a medicilor chinezi și români, care combină cele mai recente realizări științifice. Produsă după recetele tradiționale folosind metoda presată la rece, permite păstrarea maximală a tuturor proprietăților utile ale nucului. Recomandată ca principalul mijloc de a scăpa de durerile în articulaţii.

Remediul acționează local, pătrunde direct în cavitatea sacului articulaţiei și acționează în mod direct pentru a elimina durerea. Compoziția unică a cremei Hondrocream regenerează țesutul cartilaginos deteriorat, îndepărtează durerea și inflamația articulațiilor și restabilește funcționarea lor normală.

CREMA «HONDROCREAM» – UN MEDICAMENT CU ADEVĂRAT UNIC, DE NEEGALAT, FOARTE EFICIENT

Nu dăunează tractului gastro-intestinal și ficatului
Nu are efecte secundare
Oferă dozarea continuă a substanțelor active necesare și expus pe un termen îndelungat
Nu provoacă inconveniente și senzații neplăcute, nu împiedică mișcarea
Are un preţ accesibil, este ușor de utilizat
Certificat în conformitate cu cele mai stricte standarde internaționale ISO și GMP

În compoziţiea cremei «Hondrocream» sunt incluse 7 componente naturale care măresc efectele sale reciproc : prostaglandina E1, acid linoleic, acizi omega-3 și omega-6, acid oleic, acid stearic, macro și microelemente, vitamine.

CREMA «HONDROCREAM» – ESTE MARCA ANULUI 2016 ÎN SUA ȘI ÎN MULTE ȚĂRI EUROPENE! NUMAI ÎN PRIMA JUMĂTATE A ANULUI 2016 A FOST ACHIZIȚIONATĂ DE MAI MULT DE 3 MILIOANE DE EUROPENI. ȘI DACĂ EL ÎI AJUTĂ PE ALȚII, ATUNCI VĂ VA AJUTA ȘI PE DVS.!

CE SPUN MEDICII DESPRE CREMA «HONDROCREAM»?

«Crema«Hondrocream», desigur, merită atenția cea mai profundă. Acest medicament este viitorul. Confortul, accesibilitatea și eficiența ridicată practic își anulează toţi concurenții.

În ciuda faptului că acest medicament a apărut relativ recent pe piața română, dar este deja inclus în majoritatea programelor pentru tratamentul bolilor ortopedice în clinicile de vârf ale țării.

Pot să spun că, după ce am început să recomand folosirea acestei creme pacienților mei, dinamica tratamentului s-a îmbunătățit aproape de două ori. Acesta este un indicator foarte bun, care demonstrează cel mai bine eficacitatea cremei «Hondrocream»
Olimpian Căbujan
profesor, doctor în științe medicale

Beneficiile gel pentru spate şi articulaţii Hondrocream

SPECTRU LARG DE ACŢIUNE
tratează traumele si bolile legate de vârstă ale coloanei vertebrale și articulațiilor

NU ARE EFECTE ADVERSE
absolut sigur pentru utilizare ocazională sau regulată

100% COMPOZIȚIE NATURALĂ
doar ingrediente active din plante medicinale

EFICIENŢĂ ÎNALTĂ
ameliorarea simptomelor și reducerea durerii chiar după prima aplicare

VERIFICAT DE EXPERŢI
produsul este certificat și îndeplinește standardele de calitate

Gel Hondrocream este recomandată de către experţi

Gel Hondrocream – un remediu excelent împotriva artrozei şi osteohondrozei. O recomand tuturor pacienţilor, care se plâng de dureri de coloană şi dureri ale articulaţiilor. Hondrocream elimină foarte rapid durerile şi inflamaţia, regenerează articulaţiile şi ligamentele, vă permite să vă întoarceţi la un regim de viaţă activ. Gel este eficientă şi în cazul modificărilor legate de vârstă – o folosesc personal ca remediu împotriva osteohondrozei, îmi place acţiunea ei rapidă, cu toate acestea efectul durează mult timp, iar în cazul unei utilizări regulate, puteţi uita de problemele de spate.
Beketov N. A., medic sportiv, doctor în medicină

CUM POATE ACEASTĂ GEL NU DOAR SĂ ÎNTĂREASCĂ, CI ȘI SĂ REFACĂ ARTICULAȚIILE?

Articulațiile tale sunt supuse unei presiuni foarte mari, care crește zi de zi.
‘Hondrocream’ conține un ingredient special, care declanșează producția de colagen în corpul tău. Această proteină se va acumula și va reface țesuturile conjunctive, care sunt vulnerabile la distrugere.

Menține calciul
De la an la an, oasele tale își pierd durabilitatea. ‘Hondrocream’ nu elimină calciul din organism, ci îl direcționează spre întărirea sistemului încheietură-ligament al coloanei vertebrale, menisc, oasele mici și mari.

Prevenție
Chiar dacă nu ai probleme grave, poți să-ți întărești corpul și să-l saturezi cu ingrediente naturale.

INGREDIENTELE DIN ‘HONDROCREAM’ SUNT LUATE DIN NATURĂ

Extract de floare
de Arnică

Extract sub forma de pulbere din suc de frunze
de Aloe barbadensis

Extract din floare
de Mușețel

Extract din frunze
de Salvie

Exctract de fruct
de măslin

OAMENI REALI – REZULTATE REALE!

Sofia Tomescu
mama fericită a doi copii
„Deși nu știu să spun cuvinte frumoase, vreau să-mi împărtășesc bucuria datorată folosirii ‘Hondrocream’. Din cauza artrozei progresive a încheieturilor și a artritei gutoase, a trebuit să-mi dau demisia de la locul de muncă. Făceam injecții de trei ori pe zi și luam analgezice. Mă tem să enumăr câte medicamente am încercat de-a lungul unui an de agonie. Suferind de durere persistentă, am devenit și mai deprimată, disperată și nu vedeam nicio ieșire. Nu mi-am putut imagina că voi reuși să găsesc o soluție pentru a ieși din această stare, însă am cumpărat ‘Hondrocream’ bazându-mă doar pe comentariile celor care au încercat eficacitatea sa.

L-am aplicat mai puțin de trei săptămâni și vreau ca toată lumea să audă asta, abia mă pot abține să nu plâng în timp ce scriu aceste lucruri: în sfârșit durerea a dispărut și nu mai trebuie să iau analgezice. Este o perioadă complet nouă în viața mea – liniștea din încheieturile mele mi-a permis să mă întorc la muncă, în weekenduri mă distrez ieșind cu copiii la patinoar. Nici măcar nu aș fi visat vreodată că va fi posibil!”

Mihai Albu
Colonel (Rezervă)
„Acum câțiva ani am avut un accident groaznic, care mi-a provocat un traumatism vertebral acut. Perioada de reabilitare a decurs bine, dar durerea insuportabilă de la spate a rămas cu mine parcă pentru totdeauna. Convulsiile frecvente mă făceau să sufăr toată noaptea, somniferele și medicamentele analgezice nu mă puteau ajuta. Pe deasupra, aveam și probleme cu stomacul, motiv pentru care trebuia să fiu foarte atent când venea vorba despre alegerea pilulelor și a medicamentelor. Sunt foarte fericit că mi s-a oferit să încerc ‘Hondrocream’, am comandat și nu regret. După 20 de zile de folosire regulată, am observat o îmbunătățire semnificativă. Acum nu am nicio problemă să alerg dimineața, nu mai sufăr nopțile – totul datorită faptului că acest produs este ușor de asimilat, fără dureri stomacale, pot să îl folosesc fără nicio grijă.”

Andreea Ștefănescu
Coafeză profesionistă
„Îmi iubesc jobul, dar în ultima vreme am observat o durere ascuțită și o senzație de greutate în picioare. Știu că e greu de crezut, însă după pauza de prânz, abia mai puteam sta în picioare. Aveam impresia că nu este suficientă grăsime în genunchii mei, ceea ce îmi afecta parcă și creierul, provocându-mi dureri de cap. Când am auzit despre ‘Hondrocream’, am fost destul de sceptică, dar prețul era atât de mic, încât am decis să încerc. Sinceră să fiu, când am început să-l folosesc, eram îngrijorată cu privire la eficacitatea sa, dar 10 zile mai târziu, am fost încântată și surprinsă când am realizat că senzația de greutate din picioarele mele dispăruse. Am continuat cu nerăbdare acest tratament. Au trecut trei săptămâni și acum mă simt OK, chiar și după o tură cu un flux mare de clienți. Îmi doresc să fi știut despre ‘Hondrocream’ mai devreme, nu aș mai fi trecut prin toate aceste probleme cu munca și disconfort. Acum sunt din nou mulțumită de jobul meu!”

Recenziile clienţilor

Gel Hondrocream m-a ajutat foarte mult în legătură cu trauma genunchiului în urma antrenamentului. Genunchiul era umflat, mă durea foarte tare, aproape că nu puteam să-mi mişc piciorul. Dar, cu ajutorul Hondrocream peste 4 zile m-am întors la locul de muncă. Şi am putut merge chiar din prima zi de utilizare.
Lidia, 31 de ani antrenoare într-o reţea de fitness cluburi

Înainte mă durea foarte tare spatele, aveam osteohondroză, care la vârsta mea se întâlneşte fecvent. Soţia mea a găsit gel Hondrocream pe internet. Gel a fost pentru mine o adevărată salvare – înainte nu-mi puteam îndrepta spatele de dimineaţă, iar acum totul este bine. Şi cel mai important – durerile de spate au dispărut.
Mihai, 58 de ani pensionar

Cu puţin timp în urmă mi-am luxat un ligament al gleznei, doctorii mi-au spus că este necesar un tratament de durată. Dar am fost norocoasă că am cumpărat gel Hondrocream şi deja peste o săptămână ligamentele s-au restabilit, durerea a trecut, merg în mod normal, am revenit din concediul medical. Acum folosim această gel întreaga familie – este foarte eficientă în cazul durerilor de spate sau de articulaţii.
Nadejda, 35 de ani agent de vânzări

RECENZIILE CUMPĂRĂTORILOR

Deja timp de jumătate de an nu m-a durut spinarea nici o dată!
«Un remediu excelent și ieftin! După armată, au început durerile în spate. Am încercat diferite medicamente și remedii folclorice, dar nu m-au ajutat. Au apărut dureri deosebite când şedeam mult timp. Soția mea a cumpărat crema ‘Hondrocream’, am efectuat un curs de lecuire. Deja jumătate de an spatele nu m-a durut nici o dată. Sunt satisfăcut complet. Soția a sfătuit crema unei colege de la serviciu, a ajutat-o de asemenea. O apreciez cu nota cinci cu plus».
Constantin
or. Brăila

Crema ajută într-adevăr mai bine decât cele mai puternice tablete!
«Sunt plăcut surprinsă de acțiunea cremei. Sincer, la început nu aveam încredere în minunile medicinei tradiţionale, dar acum mi-am schimbat părerea. Crema ajută într-adevăr mai bine decât cele mai puternice tablete. Durerea trece aproape imediat, astfel încât nu este necesar să vă otrăviţi cu tablete. Am trecut, după cum se recomandă, 2 cursuri, mă simt minunat!»
Luminiţa
or. Constanţa

Am încercat totul – și injecții, și diferite tablete și medicamente tradiţionale. Doar crema m-a ajutat.
«Crema este super! A apărut o problemă cu umflăturile și durerile în tălpi. Motivul nu a putut nici medicul să mi-l spună. Am încercat totul – și medicamente, și injecţii diferite și medicamente tradiţionale. Doar crema m-a ajutat. Și remarcabil e că îmbunătățirea am observat deja în câteva zile. Talpa a încetat să mă deranjeze. Acum totul este normal, deja de o lună nu simt nici un simptom de durere. Vă recomand tuturor!»
Marcela
mun. Bucureşti

M-am simţit cu 10 ani mai tînăr!
«Este într-adevăr mişto! N-aș fi crezut niciodată că o simplă cremă e în stare să facă aşa ceva! Am luat-o de la un prieten și doar de dragul curiozității. Dimineața m-am trezit și m-am simțit ca și cum am întinerit cu 10 ani! Nu aveam dureri, senzații neplăcute, mobilitate absolută. De mult timp nu m-am simțit așa de bine. Cu comprimate și medicamente nici nu poate fi comparată, ca cerul și pământul! Pentru cei care au probleme cu spatele e cel mai bun remediu».
Mihai
or. Bran