Cream G-care menguatkan otot vagina, menyempitkan dinding vagina dan meningkatkan semulajadi mikro flora vagina. Sensasi yang baru akan menjadikan kehidupan se

G-care adalah sejenis krim penjagaan untuk memutihkan dan mengetatkan otot faraj wanita. Ini adalah salah satu produk yang paling mudah untuk digunakan,

KELEBIHAN MENGGUNAKAN G-CARE UNTUK MENGETATKAN OTOT FARAJ:

Keberkesanannya
Melalui pengecutan otot refleks, G-care menguatkan otot-otot yang sukar dikawal dengan cara yang sedar.

Memperbaiki kehidupan seks
G-care menguatkan nada otot vagina, sekali gus meningkatkan kualiti kehidupan seks dan meningkatkan orgasme

Kekerapan aplikasi
Untuk mencapai kesan maksimum, cukup untuk menggunakan krim ini sekali dalam 3-4 hari

Keselamatan
Krim G-care adalah benar-benar selamat dan mudah digunakan

Kesan menggunakan krim G-care

Ketatkan dinding faraj
Mengelakkan faraj menjadi longgar selepas melahirkan anak
Mengelakkan kekeringan semasa menopaus
Meningkatkan keanjalan dan warna kulit
Mengelakkan kelonggaran faraj yang disebabkan oleh kekerapan aktiviti seks
Membaik pulih warna kulit bibir vulva

Krim Penjagaan Faraj ini dihasilkan dengan menggunakan bahan-bahan semula jadi

g-care

Ramai wanita percaya bahawa kita tidak perlu menjaga otot faraj kita. Namun, semua otot dalam badan kita memerlukan senaman. Kesan bermanfaat menggunakan krim faraj G-care termasuk merawat jangkitan faraj, menyingkirkan bakteria, mengetatkan dan memutihkan faraj.

OTOT LANTAI PELVIK YANG LEMAH BOLEH MENYEBABKAN PELBAGAI PENYAKIT DAN KECELARUAN

Infeksi saluran kencing yang lebih kerap
Gangguan seksual
Komplikasi mengandung dan melahirkan anak
Prolaps organ pelvik

Bagaimana G-care berfungsi ?

Bahan-bahan semula jadi yang terkandung di dalam formula krim G-care adalah Chitinase (Enzim MO), Bisabolol, Mint, Ekstrak Aloe, Minyak Tea Tree, dan Pati Herba yang menghasilkan kesan yang kuat seperti penyembuhan, anti radang, ciri-ciri sedatif dan antioksida Kelikatan yang luar biasa membantu menguatkan dan mengecilkan dinding-dinding faraj, memulihkan semula keanjalannya, menjadikannya lebih kuat, membawa kepada hubungan seksual yang lebih baik dan lebih selesa. Ia juga meningkatkan lagi sensasi seksual bagi kedua-kedua pihak. Selain itu juga, semua komponen tersebut dapat mengurangkan rasa kegatalan, mengetatkan dan memutihkan faraj, bersifat anti-bakteria dan anti-radang, mencegah daripada jangkitan, mengelakkan keradangan dan berbau wangi.

KRIM SEMULAJADI BAGI PENGUNCUPAN OTOT ALAT KELAMIN BERDASARKAN EKSTRAK TUMBUHAN!

Ketatkan dinding faraj
Meningkatkan sensitiviti alat kelamin wanita
Membuat otot alat kelamin lebih kuat dan lebih sesuai

KEBANYAKAN WANITA MENGALAMI MASALAH DALAM KEHIDUPAN SEKS!
Data disediakan oleh Pusat Penyelidikan Ginekologi.
5,700 wanita berusia antara 25 dan 55 mengambil bahagian dalam tinjauan sulit.

KEPUTUSAN PENGUNDIAN MENDEDAHKAN BAHAWA:

75% tidak mendapat kepuasan dari hubungan seksual
87% tidak mempunyai orgasme
60% ingin mengejutkan pasangan mereka
93% ingin menghidupkan semula hubungan mereka

78% mengakui bahawa mereka mengalami perasaan yang tidak selesa di alat kelamin mereka dan jadi, berhenti emosi yang cerah dan mengurangkan kepekaan semasa hubungan seksual. Selain daripada itu, mereka mengalami masalah psikologi dalam hubungan dengan rakan kongsi mereka.

KENAPA G-CARE BETUL BAGI KAMU?

Ramai wanita percaya bahawa menjadikan otot alat kelamin mereka lebih tahan lagi tidak mungkin. Walau bagaimanapun, ia telah menjadi kemungkinan Terima kasih kepada G-care.

Cream G-care menguatkan otot vagina, menyempitkan dinding vagina dan meningkatkan semulajadi mikro flora vagina. Sensasi yang baru akan menjadikan kehidupan seks anda lebih cerah.

BAGAIMANAKAH G-CARE BERFUNGSI?
MIA FARAH

Komponen semula jadi unik dalam G-care Cream

ciri-ciri yang berkuasa, anastal, penyembuhan, anti-radang, menenangkan, dan anti-oksidatif hartanah.
Ia boleh membantu menguatkan dan mengetatkan dinding faraj dan memulihkan daya tahan mereka
Ia membolehkan kedua-dua wanita dan pasangannya untuk meningkatkan keseronokkan semasa hubungan seks.
Ia menjadikan otot faraj lebih sesuai dan juga meningkatkan nada otot dan keanjalan mereka

CREAM G-CARE TIDAK MEMPUNYAI KESAN SAMPINGAN, MEMANG SELAMAT DAN MUDAH DIGUNAKAN!

357,000 WANITA TELAH MENIKMATI HASIL DARIPADA PENGGUNAAN G-CARE, JADI CUBA JUGA!

BAYANGKAN BAGAIMANA BANYAK HIDUP ANDA AKAN BERUBAH SELEPAS MENGGUNAKAN G-CARE:

Kehidupan seks anda akan menjadi lebih cerah dan lebih pelbagai
Anda akan rasa lebih muda
Anda libido akan meningkat
Psikologi hangups akan hilang
Anda lelaki akan gembira dengan anda
Anda akan menjadi lebih berkeyakinan

PENDAPAT PROFESIONAL

Malangnya, membincangkan isu kesihatan seksual secara umum ialah tidak biasa. Oleh itu, ramai wanita terus menderita. Selepas mencapai usia tertentu atau selepas tenaga kerja, otot vagina menjadi tertekan dengan ketara, kehilangan nada dan daya tahan. Ini telah mengakibatkan isu kehidupan seks yang serius. Wanita berhenti merasakan keseronokan dan lelaki kehilangan minat. Lagipun, komplikasi serius seperti jangkitan urogenital dan masalah melahirkan mungkin timbul.

Pembedahan ialah berbahaya dan perlu digunakan dalam situasi yang melampau sahaja. Latihan Kegel (dengan bola kecil bagi melatih otot alat kelamin) sangat menyakitkan dan memakan masa. Tiada doktor akan mencadangkan anda menggunakan kaedah ubat alternatif kerana ia tidak berkesan.

Satu-satunya cara menguatkan otot alat kelamin anda menggunakan krim G-care. Ia menguatkan otot, mengetatkan dinding vagina dan meningkatkan mikroflora dalam vagina. Paling penting, selamat dan mudah digunakan! Saya pasti dalam keberkesanannya dan menetapkan kepada semua wanita yang mempunyai bayi bagi menjadikan otot alat kelamin mereka lebih berdaya tahan.

Tina Gin
pakar sakit puan dengan 12 tahun pengalaman

APA YANG MEMBUAT OTOT ALAT KELAMIN KEHILANGAN NADA MEREKA?

KEHAMILAN, BURUH, DAN PENGGUGURAN

Ramai wanita menjadi tidak dapat memulihkan nada otot faraj mereka selepas beranak. Malah pengguguran yang dilakukan pada tahap awal mengandung mungkin menyebabkan kehilangan nada.

KURANG SENAMAN
Tahap penjagaan badan yang tidak baik menghasilkan perubahan negatif pada otot alat kelamin. Semakin lama tempoh aktiviti fizikal yang tidak mencukupi semakin sukar bagi kembali ke nada biasa.

UMUR
Lebih ramai wanita lebih daripada 35 kehilangan keanjalan tisu faraj mereka. Sesetengah (kerana profil genetik mereka) mula mengalami masalah pada usia antara 20 hingga 25 tahun.

ULASAN

Hadhinah, 37 tahun
Saya muda di hati. Tapi saya juga mahu badan saya muda. Lagi-lagi, suami saya muda beberapa tahun daripada saya, jadi dia sentiasa ada cabaran baru untuk saya. Saya tidak mahu memberi dia apa-apa alasan untuk menjadi tidak setia, dan saya benar-benar ingin membuatnya bahagia. Saya menggunakan krim ini mengikut arahannya, dan saya telah mencapai keputusan yang luar biasa. Saya tidak boleh mengesyorkannya dengan cukup!

Nurul, 28 tahun
Saya mahu mempunyai sedikit keseronokan di katil dengan teman lelaki saya. Saya telah membaca di Internet di mana terdapat latihan khas untuk mengetatkan otot faraj tetapi ia tidak mudah. Saya disyorkan krim ini di forum wanita, saya buat pesanan dan menerima pesanan saya pada hari berikutnya. Ia sangat mudah digunakan, saya sangat gembira dengannya!

Maria, 25 tahun
Saya membeli krim ini atas nasihat rakan saya. Ia sangat mudah dan senang untuk digunakan, dan yang paling penting – anda tidak perlu melakukan apa-apa, otot secara harfiah akan mengetat dengan sendirinya. Saya mencadangkan kepada semua orang yang mempunyai keanjalan otot faraj yang lemah, terutamanya selepas bersalin. Ia membantu membuat faraj tona dengan cepat dan selamat!

MAKLUM BALAS DARIPADA WANITA KEHIDUPAN SEKSNYA BERUBAH TERIMA KASIH KEPADA G-CARE!

Nona 44, Kuala Lumpur
Saya selalu mahu kekal muda di dalam dan di luar. Selain itu, suami saya berusia lebih muda dari saya jadi saya terpaksa bekerja keras bagi menjadikannya kurang tertarik oleh gadis lain. Dan saya hanya mahu menjadikannya gembira. Saya selalu menggunakan krim pelincir ini dan telah mendapat hasil yang ketara. Saya cadangkan untuk semua orang!

Sue, 32, Kuala Lumpur
Rakan saya mengesyorkan saya telah membeli krim pelincir ini. Ia berguna dan mudah digunakan. Yang paling penting, ia tidak memerlukan usaha anda. Kontrak otot anda sendiri. Saya amat mengesyorkan kepada wanita yang mempunyai masalah dengan daya tahan otot faraj mereka, terutama selepas buruh. Krim membantu mendapatkan semula nada dengan cepat dan selamat!

Annie 24, Penang
Saya memang mahu menyegarkan semula saya dan keinginan pasangan saya. Saya membaca beberapa latihan bagi mengetatkan otot faraj di Internet tetapi mereka agak susah dilakukan. Saya melawat forum bagi wanita di mana saya disyorkan bagi mencuba krim peluntur ini. Saya mengarahkannya dan tiba hari berikutnya. Ia adalah sangat mudah digunakan. Saya sukakannya!