Global Health, Beauty, Diet, Adult products 50% off retail

Energy Beauty Bar HATÉKONY ÖREGEDÉSGÁTLÓ MÓDSZER

Energy Beauty Bar HATÉKONY ÖREGEDÉSGÁTLÓ MÓDSZER

Description

Energy Beauty Bar eltünteti a ráncokat, feltölti a mimikai vonalakat, revitalizáló hatással bír, megtisztítja a bőrt.

A vízálló, arany ionokat tartalmazó Energy Beauty Bar mikrorezgések (6000 rezgés/perc) segítségével simítja ki a ráncokat, feszesebbé varázsolja az arcbőrt, serkenteni a vérkeringést, eltünteti a szem alatti karikákat, méregtelenítő hatással bír és lelassítja az öregedési folyamatokat.

A láthatóan egészséges bőr megjelenése nem csak egy álom, amelyre minden nő törekszik. Lehetséges és könnyű lehet. Azonban sok termék a piacon, ami megnehezíti a választást. Annak tudatában, hogy mely vállalatok adják a legjobb terméket, megtalálni nem könnyű. De az Energy Beauty Bar egy megbízható, amely gondoskodik a bőrének megszépülésétől.

Az Energy Beauty Bar 5 előnyei:

– Nők és férfiak számára is egyaránt tökéletes
– A test bármely területén alkalmazható
– Nem okoz allergiás reakciót, a bőr idővel nem válik immúnissá a termékkel szemben
– Használata egyszerű
– A legújabb mikrorezgéses technológia alapján készült

Energy Beauty Bar Szakértői vélemények:

A drága krémek és a szalonokban végzett kezelések már mind a múlté, a legújabb technológiát ötvöző, arany ionokból álló Energy Beauty Bar könnyen ezek helyébe léphet. Ez a mikrorezgéseket generáló készülék pozitívan hat a bőr alsóbb rétegeire, jelentősen javítja a vérkeringést, méregtelenít, kisimítja a ráncokat és a mimikai vonalakat, valamint kiegyenlíti a bőrt.

OLÁH NÓRA
Bőrápolási szakértő

Használati utasítás:

A készülék bekapcsolásához egy AA-s elem szükséges (ez nem tartozik a termékhez).

Használat előtt, kenjük be a kívánt területet a már megszokott bőrápoló termékünkkel. A készüléket az adott bőrfelületen 2-3 másodpercig alkalmazzuk.

A kívánt hatás érdekében, a terméket napi rendszerességgel, 3-5 percig érdemes használnunk.

Egy teljes kezelés körülbelül 1-2 hónapot vesz igénybe.

Mi az Energy Beauty Bar?

Energy Beauty Bar az öregedésgátlás minden nap a sminket viselő nők arcvéráramát serkenti, oxigént vezet be az arcbőr zárt pórusaiba, méregteleníti a bőrt, tisztítja a szennyeződéseket, fekete foltokat, és helyreállítja az arc vérkeringését normál szintre. Ez az eszköz a test, a váll, a szem, az arc és a nyak környékén alkalmazható, a rezgés által okozott bőrelváltozások negatív ionokat eredményeznek, és friss bőrfelületet termelnek.

Energy Beauty Bar része:

Aranyionok amelyek egyesítik a mikrohullámok (6000 rezgés percenként), serkentik az arc izmait, tonizáló és látható kontúr nagyban javítja a vérkeringést, az oxigén telíti a bőrt, így tartva a bőrt rugalmas és feszes. A bőr tónusos, sugárzó és revitalizáló.

A készülékkel elért lenyűgöző eredmények:

Horváth Klára, 53
Minden nő tart az öregedési folyamatok eljövetelétől. Ezt szerencsére, ma már könnyen megállíthatjuk. Nekem ebben az Energy Beauty Bar segített, amit 2 teljes hónapig használtam. Az eredmény annyira hatásos volt, hogy még a személyi igazolványomat is meg kellett újítanom, hiszen az emberek nem ismertek fel a régi képemen.

Farkas Piroska, 46
Korábban vagyonokat költöttem el a szépségszalonokban, ennek ellenére a bőröm állapota szinte semmit nem változott. Már majdnem feladtam és készen álltam elfogadni az elkerülhetetlent, amikor rátaláltam az Energy Beauty Bar masszírozó készülékére. Úgy döntöttem, adok neki egy esélyt. Őszintén, álmaimban sem számítottam ilyen eredményekre!

Kiss Helga, 36
A kozmetikusom drága öregedésgátló krémeket és kezeléseket ajánlott. Idővel észrevettem, hogy nem csak ráncosodom, hanem a pórusaim is sokkal tágabbak lettek. Az egyik barátom ajánlotta nekem az Energy Beauty Bar kipróbálását. Ez a termék a legtöbb módszernél lényegesen olcsóbb, a vele elért hatás pedig sokkal észrevehetőbb.