EMS TRAINER ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΉ ΕΚΓΎΜΝΑΣΗ ΤΩΝ ΜΥΏΝ

ΚΑΊΕΙ ΤΟ ΛΊΠΟΣ
ΓΥΜΝΆΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΎΕΣ
ΚΡΑΤΆΕΙ ΤΟ ΣΏΜΑ ΣΑΣ ΣΕ ΦΌΡΜΑ
ΧΤΊΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΎΕΣ ΣΑΣ ΧΩΡΊΣ ΚΌΠΟ

ΤΟ EMS-TRAINER ΕΊΝΑΙ ΤΈΛΕΙΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΝ:

Δεν έχετε χρόνο και ενέργεια για να γυμναστείτε σε γυμναστήριο

Θέλετε να χάσετε βάρος χωρίς κόπο

Θέλετε καλοσχηματισμένους μύες αλλά βαριέστε να πάτε στο γυμναστήριο

Πηγαίνετε γυμναστήριο αλλά θέλετε να φτιάξετε καλύτερα γραμμωμένους μύες

Κάνετε καθιστική ζωή και καταλαβαίνετε ότι οι μύες σας χρειάζονται γυμναστική

Θέλετε να διατηρήσετε το σώμα σας σε καλή κατάσταση χωρίς ιδιαίτερο κόπο και χωρίς να αφιερώσετε πολύ χρόνο

ΤΙ ΕΊΝΑΙ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΉ ΜΕ ΤΟ EMS;

EMS σημαίνει «ηλεκτρική μυϊκή διέγερση», δηλαδή η γυμναστική με EMS είναι η πρόκληση της συστολής των μυών με τη χρήση ηλεκτρικών παλμών. Με άλλα λόγια, αντί να γυμνάζετε τους μύες σας με άσκηση και διάφορα αθλητικά μηχανήματα, χρησιμοποιείτε ηλεκτρικά ερεθίσματα για να τους διεγείρετε. Ένας μεγάλος αριθμός μελετών επιβεβαιώνει ξεκάθαρα την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια της γυμναστικής με EMS.

Η γυμναστική με EMS
ΕΊΝΑΙ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΉ ΤΟΥ ΜΈΛΛΟΝΤΟΣ!

ΤΙ ΚΕΡΔΊΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ EMS-TRAINER

ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΜΥΏΝ ΣΕ ΣΤΟΧΕΥΜΈΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΈΣ

ΜΕΊΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΠΏΔΟΥΣ ΙΣΤΟΎ

ΣΤΌΧΕΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΏΝ ΠΕΡΙΟΧΏΝ

ΕΝΔΥΝΆΜΩΣΗ ΣΏΜΑΤΟΣ

ΑΠΏΛΕΙΑ ΒΆΡΟΥΣ

ΓΡΑΜΜΩΜΈΝΟΙ ΚΟΙΛΙΑΚΟΊ, ΠΌΔΙΑ ΚΑΙ ΟΠΊΣΘΙΑ

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΊΗΣΗ ΑΝΑΛΟΓΊΑΣ ΓΟΦΏΝ ΚΑΙ ΜΈΣΗΣ

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΊΗΣΗ ΑΝΑΛΟΓΊΑΣ ΣΤΉΘΟΥΣ ΚΑΙ ΜΈΣΗΣ

ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΑΠΟΚΤΆΤΕ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΦΎΓΕΤΕ ΑΠΌ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΊΣ ΚΑΜΊΑ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ

ΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ ΓΙΑ ΜΌΝΟ 23 ΛΕΠΤΆ ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ!

ems trainer

Πώς Απέκτησα Κοιλιακούς σε 2 Εβδομάδες

Γεια σας παιδιά! Το όνομά μου είναι Αλεξία και γράφω σε αυτό το blog.

Όπως πολλοί από εσάς, ήθελα να αποκτήσω ωραίους 6-pack κοιλιακούς. Μου χρειάστηκαν 2 χρόνια για να βρω μια πραγματικά αποτελεσματική μέθοδο για να τα καταφέρω. Δοκίμασα κυριολεκτικά τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της γυμναστικής, των ειδικών ασκήσεων που συνιστούσε ο κάθε «γκουρού» του bodybuilding, έτρεχα σε διάδρομο για ώρες, αλλά… Όλα τα παραπάνω δεν είχαν σχεδόν καθόλου αποτελέσματα και οι κοιλιακοί μου παρέμεναν καλυμμένοι από ένα στρώμα λίπους.

Λίγα χρόνια αργότερα, βρήκα τελικά τη μέθοδο που με βοήθησε να γίνω ατσάλι! Χάρη σε αυτό, θα είστε σε θέση να αποκτήσετε ένα σέξι σώμα γρήγορα χωρίς να βγείτε από το σπίτι! Ελπίζω ότι οι πληροφορίες και η πολύτιμη εμπειρία μου θα είναι χρήσιμες σε εσάς και θα αλλάξουν τη ζωή σας προς το καλύτερο!

Λοιπόν, ποιοι είναι οι τρόποι για να αποκτήσετε υπέροχους κοιλιακούς;

1. Ξεπερασμένα κλισέ – πήγαινε στο γυμναστήριο και προπονήσου σκληρά. Θα έχετε σίγουρα αποτελέσματα, αλλά θα χρειαστεί πολύς χρόνος και προσπάθεια. Θα πρέπει να γυμνάζεστε για 2-3 χρόνια στη σειρά για να αποκτήσετε τους επιθυμητούς κοιλιακούς. Και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα έχει όντως αποτέλεσμα (όπως στην περίπτωσή μου).

2. Ο σύγχρονος τρόπος – επιτρέψτε μου να σας πω περισσότερα γι’ αυτό.

Αυτή η μέθοδος είναι η ευκολότερη και ταχύτερη μέχρι σήμερα! Για να αποκτήσετε κοιλιακούς, δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ. Δεν χρειάζονται γυμναστήρια και ατέλειωτο περπάτημα! Βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα και η τεχνολογία έχει προχωρήσει θεατικά!

Το EMS trainer Πρόκειται για μια πραγματική επανάσταση. Χάρη σε ειδικούς παλμούς, η συσκευή διεγείρει τα νεύρα που είναι υπεύθυνα για την εργασία των κοιλιακών μυών.

Ως αποτέλεσμα, χωρίς πρόσθετες ασκήσεις, γυμνάζετε τους κοιλιακούς σας μυς χάρη στις βαθιές και άνετες συσπάσεις. Αυτός ο ηλεκτρικός διεγέρτης μυών θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ονειρεμένους κοιλιακούς στο σπίτι. Λειτουργεί και για άνδρες και γυναίκες.

Το EMS trainer είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Δεν χρειάζονται κρέμες και τζελ. Απλά συνδέστε το μασάζ στην περιοχή της κοιλιάς, επιλέξτε τη λειτουργία και θα γυμνάσετε όλους τους μυς που είναι δύσκολο να φτάσετε. Χάρη στις ελαφρές ηλεκτρονικές δονήσεις, οι μύες σας δουλεύουν όπως σε μια πραγματική προπόνηση!

Το EMS trainer διαθέτει 6 ενσωματωμένα προγράμματα:

1) «Ρυθμική δράση» – μειώνει την πίεση και ανακουφίζει από το στρες.

2) «Βαθιά δράση» – βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος.

3) «Γυμναστική» (αυξημένο φορτίο στους μύες, βελτιωμένος μυϊκός τόνος).

4) «Αίσθηση μυρμηγκιάσματος» – ανακουφίζει από τον μυϊκό πόνο και αποτρέπει την κόπωση.

5) «Μακροπρόθεσμη επίδραση» – αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος.

6) «Μασάζ» – απώλεια βάρους και καύση θερμίδων.

Μετά από μία εβδομάδα χρήσης, οι μύες μου έγιναν ορατοί δυνατότεροι. Το λίπος της κοιλιάς χαμηλά άρχισε να εξαφανίζεται και ένα μήνα αργότερα απέκτησα τους τέλειους κοιλιακούς!

Εδώ είναι το πρόγραμμά μου:
Δευτέρα – Φοράω το EMS trainer για 20 λεπτά πριν φύγω για δουλειά, τρώω πρωινό, το βγάζω και πηγαίνω στη δουλειά.

Τετάρτη – Το φοράω για μασάζ για 20 λεπτά μετά την δουλειά.

Παρασκευή – 15 λεπτά το πρωί.

Συνολικά, χρησιμοποιώ τον ηλεκτρικό διεγέρτη των μυών 3 φορές την εβδομάδα για 15-20 λεπτά. Δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τις εξαντλητικές προπονήσεις γυμναστικής. Επιπλέον, το EMS trainer έχει ένα αποτέλεσμα μασάζ, καθιστώντας την διαδικασία πιο ευχάριστη.

Παράγγειλα τη συσκευή μασάζ από αυτή την ιστοσελίδα. Η τιμή της είναι ίση με μια συνδρομή ενός μηνός στο γυμναστήριο. Αποφασίστε για τον εαυτό σας εάν πρόκειται για πολλά χρήματα ή όχι, δεδομένου του πόσους μήνες χρειάζεται να πάτε στο γυμναστήριο, ενώ είναι ακόμα λιγότερο πιθανό να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όσον αφορά την αποστολή, η πληρωμή γίνεται κατά την παράδοση και η παραγγελία έρχεται μέσω ταχυδρομείου.

Τέλος, θα ήθελα να σας συστήσω να εναλλάσσετε τα προγράμματα κάθε εβδομάδα. Αυτό βελτιώνει το αποτέλεσμα. Έχει αποδειχθεί.

Λοιπόν, ελπίζω ότι αυτή η πληροφορία ήταν χρήσιμη για εσάς και τελικά θα αποκτήσετε το επιθυμητό σώμα σε μερικές εβδομάδες! Καλή τύχη!

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

ΠΏΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ ΚΑΝΕΊΣ ΤΟ EMS-TRAINER;
Παρά το γεγονός ότι μια τέτοια γυμναστική μπορεί να είναι έντονη και κουραστική, το μόνο που θα νιώσετε θα είναι ένα ελαφρύ μυρμήγκιασμα. Μερικοί από τους πελάτες μας συγκρίνουν αυτό το μυρμήγκιασμα με μια δυνατή εκτόξευση νερού, που πέφτει απευθείας πάνω στους μύες.

ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΧΆΣΩ ΒΆΡΟΣ ΜΕ ΤΟ EMS-TRAINER;
Ναι. Όμως, πρέπει να έχετε υπομονή. Τα αποτελέσματα θα φανούν μετά από τουλάχιστον 4-6 βδομάδες γυμναστικής (ανάλογα με τη φυσική σας κατάσταση/ τα γονίδια / τη διατροφή). Πρώτον, το EMS αναπτύσσει τους μύες που ο ιστός τους είναι πιο βαρύς από το λίπος. Μόλις οι μύες αρχίσουν να μεγαλώνουν, το λίπος σταδιακά εξαφανίζεται επειδή το σώμα σας χρησιμοποιεί περισσότερη ενέργεια ακόμη κι όταν ξεκουράζεστε (ενεργοποιείται ο μεταβολισμός σας). Έτσι, αρχίζετε να «αδυνατίζεστε καθώς κοιμάστε». Αν χρησιμοποιείτε το EMS-Trainer και παράλληλα βελτιώσετε την διατροφή σας, θα μπορέσετε να χάσετε βάρος ακόμα γρηγορότερα.

ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΧΤΊΣΩ ΜΎΕΣ ΜΕ ΤΟ EMS-TRAINER;
Μπορείτε και θα το καταφέρετε! Το χτίσιμο των μυών είναι η ουσία της γυμναστικής με EMS. Πώς λειτουργεί: όταν γυμνάζεστε, ο εγκέφαλός σας ενεργοποιεί τους μύες με βιοηλεκτρικούς παλμούς, δηλαδή, οι μύες σας κάνουν συσπάσεις. Όταν χρησιμοποιείτε το EMS-Trainer, αυτοί οι παλμοί στέλνονται από το μηχάνημα κι όχι από τον εγκέφαλό σας. Έτσι, τα αποτελέσματα στους μύες σας είναι πολύ πιο σημαντικά. Στην πραγματικότητα, δεν αφορά τους μύες σας από πού δέχονται την εντολή να συσπαστούν: ένα αυξημένο φορτίο ή μια αλλαγή στη βιολογική τους ισορροπία προκαλεί την ίδια διαδικασία. Αρχίζουν να προσαρμόζονται και, ως αποτέλεσμα, να μεγαλώνουν!

ΠΌΤΕ ΘΑ ΔΩ ΤΑ ΠΡΏΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ;
Σύντομα. Όμως, θα πρέπει να έχετε υπομονή. Τα αποτελέσματα θα φανούν μετά από τουλάχιστον 4-6 βδομάδες γυμναστικής (ανάλογα με τη φυσική σας κατάσταση/ τα γονίδια / τη διατροφή). Πρώτον, το EMS αναπτύσσει τους μύες που ο ιστός τους είναι πιο βαρύς από το λίπος. Μόλις οι μύες αρχίσουν να μεγαλώνουν, το λίπος σταδιακά εξαφανίζεται επειδή το σώμα σας χρησιμοποιεί περισσότερη ενέργεια ακόμη κι όταν ξεκουράζεστε (ενεργοποιείται ο μεταβολισμός σας). Έτσι, αρχίζετε να «αδυνατίζεστε καθώς κοιμάστε». Αν χρησιμοποιείτε το EMS-Trainer και παράλληλα βελτιώσετε την διατροφή σας, θα μπορέσετε να χάσετε βάρος ακόμα γρηγορότερα.

ΟΙ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΕΜΦΑΝΊΖΟΥΝ ΤΑΧΕΊΑ ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΜΥΏΝ;
Για καθαρά φυσιολογικούς λόγους, οι γυναίκες δεν μπορούν να αποκτήσουν τόσο έντονους μύες όσο οι άνδρες που ασχολούνται με το μπόντι μπίλντινγκ, καθώς τα φυσικά τους επίπεδα τεστοστερόνης είναι πολύ χαμηλότερα. Ακόμη και η πολύ έντονη γυμναστική με EMS δεν θα σας κάνει να αναπτύξετε ασυνήθιστα μεγάλους μύες στα χέρια ή στα πόδια. Οι θηλυκοί μύες αναπτύσσονται συνήθως σε μήκος και όχι σε περιφέρεια, δηλαδή, η γυμναστική με EMS παρέχει τόνωση και γράμμωση. Με την γυμναστική με EMS κάθε γυναίκα μπορεί να αποκτήσει γερούς μύες και να μειώσει την ποσότητα του λίπους. Χάρη στην γυμναστική με EMS, οι γυναίκες αποκτούν ένα ελκυστικό, φυσικά όμορφο σώμα και μετατρέπουν τις προβληματικές τους περιοχές σε προσόντα.

ΒΟΗΘΆΕΙ ΤΟ EMS ΣΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΊΤΙΔΑ;
Ναι. Αυτό μας το επιβεβαιώνουν συνεχώς οι πελάτες μας. Το EMS γυμνάζει όλους τους μύες στο σώμα σας ταυτόχρονα, κάτι πολύ πιο έντονο από τις κανονικές ασκήσεις. Ως αποτέλεσμα, μειώνεται η μάζα του λίπους, ενώ αυξάνεται η μάζα των μυών, ενισχύονται οι συνδετικοί ιστοί, ενεργοποιείται ο μεταβολισμός και αυξάνεται η συνολική κατάσταση του σώματος. Όλα αυτά οδηγούν στη βελτίωση του δέρματος και η κυτταρίτιδα μειώνεται.

ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΚΑΙ ΤΡΌΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΉΣ

Παράδοση με το ταχυδρομείο μέσα σε 1-10 εργάσιμες ημέρες. Αποστολή από 0€.

Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Μπορείτε να επιστρέψετε την αγορά σας μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή της.

ΚΡΙΤΙΚΈΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

ΔΟΜΉΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΊΟΥ, 25
Πρώτα απ’ όλα, να σας πω πως το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Ειλικρινά, δεν το περίμενα ότι θα ήταν τόσο καλό. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω, αλλά οι μύες σου αρχίζουν να δουλεύουν και να συσπώνται από μόνοι τους. Αυτή η συσκευή δουλεύει. Αν περνάτε πολύ χρόνο σε μια καρέκλα, οι μύες σας δεν γυμνάζονται καθόλου. Με αυτή τη συσκευή, μπορείτε να τους κάνετε να λειτουργήσουν ξανά. Αν γυμνάζεστε με ρυθμό, τα αποτελέσματα θα είναι ακόμη καλύτερα.

ΒΆΝΙΑ ΛΥΚΟΎΡΓΟΥ, 25
Το EMS- Trainer με ενδιέφερε αλλά στην αρχή δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα είχε αποτέλεσμα. Δεν έχω χρόνο να πάω στο γυμναστήριο, αλλά πραγματικά ήθελα το σώμα μου να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Όταν εφάρμοσα τα πέλματα στο σώμα μου και ενεργοποίησα τη συσκευή, έμεινα έκπληκτη. Οι μύες άρχισαν να συσπώνται μόνοι τους. Εγώ απλά στεκόμουν, χωρίς να κάνω τίποτα, κι αυτοί συνέχιζαν τις συσπάσεις. Είναι τόσο ωραίο! Σε 4 εβδομάδες έχασα 6 κιλά και τόνωσα όλο μου το σώμα! Και δεν έκανα τίποτα ιδιαίτερο για να το καταφέρω. Απλά χρησιμοποιούσα κάθε μέρα τη συσκευή. Το λατρεύω αυτό το προϊόν!

ΜΙΧΆΛΗΣ ΛΈΚΚΑΣ, 35
Το δοκίμασα αμέσως στους δικεφάλους μου. Πρώτα, το έβαλα σε Λειτουργία 1 και Επίπεδο Έντασης 1. Όταν άλλαξα σε Επίπεδο Έντασης 2, έμεινα έκπληκτος. Ήθελα να ουρλιάξω. Οι δικέφαλοί μου τεντώθηκαν και άρχισαν να συσπώνται. Μετά από ένα λεπτό γυμναστικής, τους ένιωθα εντελώς διαφορετικούς. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Μερικές φορές πηγαίνω στο γυμναστήριο και ξέρω πώς είναι οι μύες μου κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Όταν χρησιμοποιώ πιο μεγάλα επίπεδα έντασης, οι μύες μου δουλεύουν πιο σκληρά από ό, τι όταν κάνω γυμναστική με βάρη ή αλτήρες. Για να είμαι ειλικρινής, ένιωσα κάπως κουρασμένος μετά από 20 λεπτά γυμναστικής. Νιώθω τους μύες μου πιο σφικτούς και τους κοιλιακούς μου πιασμένους.