Activator nadă Dynamite

NU VEŢI PRINDE NICIODATĂ MULT PEȘTE DACĂ, NU VEŢI FOLOSI O NOUĂ MOMEALĂ UNICĂ!

ASIGURĂ UN EFECT DUBLU

—1—
Atrage peştele de la mare distanţă într-un singur loc.

—2—
Asigură un rezultat bun la pescuit, sporind pofta de mâncare chiar şi a peştelui sătul.

Nici o altă momeală nu vă garantează o captură atât de numeroasă ca ACTIVATOR NADĂ “Dynamite”

În prezent, este singurul activator de momeală cu un efect dovedit.

PRINCIPIUL DE FUNCȚIONARE

Principiul de bază al Dynamite este senzaţia permanentă de foame în special la peștii mari. Dynamite acţionează asupra instinctului peştelui la nivel fiziologic mai întâi, îl atrage de la o distanță mare și îl obligă să caute hrană spre locul unde se pescuieşte iar apoi stimulează absorbția activă a alimentelor, chiar şi la peştii sătui.

Pentru un pescar, calcularea cinstită este atunci când există o mulțime de pești, este foarte generos, calea spre calculare este discutabilă și înclinația este cea mai bună parte din ea.Lamentabil, acest lucru se întâmplă din când în când, timpul, atmosfera, apa murdară sau altă povară. Cu toate acestea, pentru a-ți îndeplini visul și pentru a aduce peștii estimați acasă, poate în timpul iernii, trebuie să cumperi activatorul Dynamite pentru gustării, pe care maeștrii îl susțin ca fenomenal în contrast cu altă capcană.

Calculul de iarnă cu tragerea peștelui se va transforma într-o plăcere certificabilă și o euforie din peștele primit, așa cum pretinde producătorul, merge singur la captura. Și totul datorită unui nou amestec de porțiuni de captură care urmăresc centrul traseelor ocupanților magazinelor. Costul activatorului de duș este mic, a apărut diferit în raport cu ansamblul pe care trebuie să-l cheltuiți pentru rutina de iarnă, cu captura zero și combustibilul consumat căutând un pește.

dynamite fish pheromone activator

Ce este Dynamite?

Dynamite – un activator competent al gustării, aranjat în principal pentru pescuitul de iarnă.Datorită unei amalgamări obișnuite de 100% (ingredientele de bază sunt usturoiul elefant, uleiul de cânepă, limetă kafru, proteină de calamar), amestecul obținută este absolut bun pentru prosperitatea umană.

Avantajele Dynamite sunt:

• Activitate ridicată a pescuitului chiar și în sezonul de iarnă;
• Versatilitate în aplicație (atrage șocant și peștele calm, și pești sălbatici la fel de bine);
• Ușurința de utilizare (presărați fără îndoiala procedurii de captură);
• O captură titanică în orice condiții.

Există mituri expansive care spun că trebuie să cumpărați activatoarele vândute în magazine. Acestea sunt amestecurile promițătoare dulci, amestecuri hormonale, super-larve și chiar … porumb!

Acest lucru nu are importanță, având în vedere modul în care:

• Orice momeală fabricată independent își pierde proprietățile dacă temperatura apei este sub 10 grade Celsius;
• Medicamentele hormonale nu atrag – este doar publicitate;
• Amestecurile care conțin un număr monstruos de substanțe triviale: peștele nu se lasă prins de astfel de “tabele de calcul”.

Cum funcționează Dynamite?

La nivel mondial, pescarii, între anii 2005 și 2015, acest stimulent a fost în multe titluri.Acest lucru este afirmat de pescarii din Norvegia, Polonia, Rusia, Canada, activatorul de mestecat, demonstrat de studiile lor, a provocat triumful celor care l-au folosit.Pentru presupunerile acestor specialiști ai domeniului, puteți avea încredere și să nu credeți oamenii care dau răspunsuri publicitare la produs și spun că aceasta este o diviziune.În principiu, capcana ar trebui să fie utilizată în mod corespunzător și să înțelegeți standardul mișcării sale.

Dynamite urmărește simțul peștilor, inițiază senzația de poftă și creează anumite schimbări fiziologice care vor face ca peștele să se apropie de capcană și să îl prindă. În esență, în acest articol există feromoni, iar la baza lui există studiu de timp îndelungat, în care numeroase autorități s-au alăturat. În ciuda feromonilor combinați, conține, de asemenea, uleiuri fundamentale concentrate și, de asemenea, hrană pentru o gamă largă de pești. În funcție de tipul de pește pe care trebuie să îl prindeți, ar trebui să împrăștiați cu capcana activator nadă Dynamite de 2-4 ori și de până la 7-8 ori dacă peștele este mai puternic sau mai greu de obținut.

Regula din spatele acestui activator de momeală Dynamite este una simplă – pentru toate intențiile și scopurile, vă încurajează să obțineți de la o activitate simplă de petrecere a timpului liber la a fi un expert autentic, și că fără păcăleală.În opoziție cu ceea ce cred câțiva oameni, cu privire la șansa de a utiliza Dynamite pentru pescuit, nu înșelați, totuși scoateți asul din mânecă, veți folosi tot ce puteți pentru a obține cele mai bune rezultate.Pentru toate intențiile și scopurile ajută și nu este niciodată o escrocherie.Deci, nu ezitați să vedeți care sunt avantajele acestui activator momeală.

Ingredientele din Dynamite

Usturoi Elefant. O aromă determinantă, care nu este deosebit de plăcută pentru mirosul uman, ci mai degrabă atrage știuca, crapul, crapul și plătica;

Ulei de cânepă. Nu își pierde mirosul chiar și în apă cu temperaturi scăzute. Prind plătică, mihalț-de-mare, brosme, somn, babușcă;

Are un miros pronunțat, atrăgând crapul, insectele, plătica, linul și crapul;

Are un parfum articulat, care atrage crapul, cuibul, insecta, crapul și crapul crucian;

Are o aromă solidă articulată, care declanșează acțiunea de roost, somn, burbot, pivoți.

DYNAMITE

NU VEŢI MAI STA SĂ CHIBZUIŢI CUM SĂ PRINDEŢI PEŞTE, VEŢI STA SĂ CHIBZUIŢI CUM SĂ-L CĂRAŢI ACASĂ!

Extraordinar de eficient pentru pescuitul de iarnă și de vară, în ape curgătoare sau stătătoare
Include albumină și feromoni concentrați
Atrage peștele de la mare distanţă, ba chiar şi atunci când acesta este sătul, îmbucurându-Vă mereu cu capturi babane

De ce Dynamite?

Dynamite este ideal pentru nădirea peștilor paşnici:
plătica, roşioara, crapul, carasul, crapul chinezesc, babuşca…La fel şi pentru atragerea peştilor răpitori:
somnul, bibanul, şalăul, stiuca, avatul, lipanul, mihalţul, cleanul, fântânelul, păstrăvul…

ESTE UN PRODUS UNIVERSAL
Extraordinar de eficient pentru pescuitul de iarnă și de vară, în ape curgătoare sau stătătoare

ARE O COMPOZIȚIE UNICĂ
Include feromoni concentraţi: peștele nu are nicio șansă să evite cârligul

SPOREŞTE CONSIDERABIL CAPTURILE DE PEŞTE
Veţi fi încântat mereu de capturi babane, chiar dacă sunteţi adeptul pescuitului recreativ, din plăcere

MĂREŞTE CONSIDERABIL ARIA DE NĂDIRE
Atrage peștele de la mare distanță, ba chiar şi atunci când acesta este sătul, îmbucurăndu-Vă mereu cu capturi babane

Peștele nu are practic nicio șansa să evite cârligul

Peştii nu excelează deloc la capitolul inteligenţă, dar instinctul de auto-conservare funcţionează perfect chiar şi la ei. Ei bine, aditivul Dynamite acționează asupra peștelui precum muleta roşie a matadorului asupra taurului, astfel încât acesta pur şi simplu nu poate ignora momeala din cârlig.

Peștii vor să mănânce la nesfârşit, acesta fiind instinctul lor vorace primar, iar aditivul Dynamite le stârneşte această poftă de mâncare exagerată de o manieră irezistibilă. Mai exact, receptorii olfactivi şi gustativi le semnalează acestora prezenţa mâncării lor naturale chiar în locul unde pescuiţi Dvs.. La contactul cu apa, aditivul atractor începe să elibereze elemente biologic active, numite aminoacizi, dar şi feromoni sintetizaţi, similari celor responsabili de instinctul şi activitatea de reproducere la speciile respective, atrăgând astfel toţi peștii din zonă. De altfel, în compoziţia Dynamite se regăseşte toată gama de aminoacizi necesari reproducerii cu exactitate a gustului şi mirosului hranei lor naturale, ponderea acestor componente în volumul produsului fiind foarte mare. Compoziţia Dynamite include și o gamă de arome speciale, perceptibile numai pentru peşti, acestea făcând momeala extrem de tentantă şi eficientă, chiar şi în diluţii foarte mari, la distanţe apreciabile.

Cum acționează momeala?

Un rechin simte o picătură de sânge de la câțiva kilometri distanță. Aceasta capacitate inerentă a tuturor peștilor, deși nu chiar atât de dezvoltată ca la rechini, a fost folosită la elaborarea compozlţiei aditivului Dynamite.

Feromonii şi aminoacizii sunt componentele cele mai eficiente ale aditivului atractor. De fapt, principalul atu al aditivului, în comparaţie cu atâtea alte produse de acest gen, ţine tocmai de extinderea rapidă a componentelor şi a aromelor aferente în toate direcţiile şi pe distanţe foarte mari, astfel încât peștele pur și simplu nu poate ignora semnalele specifice instinctului şi activităţii de reproducere, la acestea adăugându-se şi semnalul gurmand: “masa e servită”.

Dizolvându-se în apă, fiecare picătură de aditiv Dynamite eliberează aminoacizii sintetizați, stârnind apetitul fiecărui pește, chiar dacă nu îi este foame.

PRODUSUL A FOST ELABORAT

CU PARTICIPAREA UNOR SAVANŢI-IHTIOLOGI, ACEŞTEA ASIGURÂND EXPERTIZA DE SPECIALITATE CU PRIVIRE LA INSTINCTELE ȘI CARACTERISTICILE DIFERITELOR SPECII DE PEȘTI.

Compoziţia Dynamite are la bază o formulă unică, cu cea mai mare priză la 98% din speciile de peşti. Mulți pescari au evaluat deja momeala, convingându-se astfel că aceasta sfidează orice concurenţă!

Cum se foloseşte Dynamite

Utilizarea Dynamite nu necesită abilități speciale, acesta fiind foarte ușor de folosit. Aditivul Dynamite este pur şi simplu adăugat în momeală, după care aceasta trebuie bine amestecată. Nada propriu-zisă puteți să o preparaţi singur sau să o cumpărați de la un magazin specialzat pentru pescari. Aditivul Dynamite adăugat în nadă va fi, bineînţeles, punctul forte al acesteia.

Atractorul nostru este comercializat într-un flacon, astfel încât eşte ușor de adăugat în nadă, amestecăndu-se corespunzător, pentru ca produsul să pătrundă astfel în toate ingredientele acesteia. Componentele aditivului se răspândesc în apă foarte rapid şi la o distanță considerabilă, stimulând şi mai puternic apetitul insaţiabil al peștilor și făcându-i să înoate spre pescar. În perioadele geroase, puteți aplica aditivul direct pe momeală, astfel încât, după ce aceasta este scufundată în copcă, să atragă cât mai mulţi peşti.

Care este secretul aditivului Dynamite?

1 Principiul de bază al aditivului Dynamite constă în cumularea tuturor efectelor necesare pentru un pescuit de succes: stârneşte instinctul de reproducere şi pofta de mâncare a peștelui, îl atrage spre locul nădirii și, nu în ultimul rând, face momeala mult mai delicioasă şi mai atractivă pentru potenţiala Dvs. captură

2 Aditivul Dynamite acționează direct, la nivel fiziologic, asupra instinctelor primare ale peştelui, astfel încât captura Dvs. potențială nu-i va mai putea rezista, fiind ademenită spre locul de pescuit chiar și de la mare distanță. În acest fel, Dvs. nu Vă rămâne decât să pescuiţi cât mai cu spor, savurând din plin plăcerile firului aproape în permanenţă întins.

DE CE DYNAMITE? ESTE OPTIMIZATORUL NUMĂRUL 1 AL PESCUITULUI?

Aproape fiecare pescar are propria reţetă “secretă” pentru nădire. Or, realizările științei revoluţionează nu doar domeniile de vârf ale tehnologiilor robotizate şi computerizate, ci și accesoriile pentru pescuitul de agrement. Aditivul Dynamite reprezintă, de fapt, încununarea unor studii îndelungate asupra comportamentelor diferitelor specii de peşti, tocmai acestea permiţând elaborarea aditivului optim pentru nădire. Peştele, ca orice alt animal, se supune orbeşte instinctelor primare, iar producătorii aditivului Dynamite au ştiut să valorifice rezultatele cercetărilor itiologice în interesul pescarilor

Alegerea locului şi timpului potrivit pentru pescuit, vechile modalităţi de nădire, momelile tradiţionale– toate acestea sunt acum de domeniul trecutului, şi asta numai datorită ofensivei inexorabile a rezultatelor cercetării ştiinţifice şi în domeniul pescuitului de agrement. Aditivul Dynamite este cel mai bun atractor pentru peşti, asigurându-Vă capturi apreciabile în orice condiţii şi în orice apă curgătoare sau stătătoare.

APRECIERI ALE CELOR CARE AU TESTAT DEJA MOMEALA

Ştefan
Sunt pasionat de pescuit de mai bine de 10 de ani, având mereu convingerea că mie nu-mi trebuie niciun Dynamite, din moment ce nu m-am întors niciodată de la baltă cu mâna goală. Totul până în ziua când am fost umilit în ultimul hal de nişte ageamii în ale pescuitului. Ei foloseau, bineînţeles, Dynamite, astfel încât eu nu am mai prins aproape nimic, chiar dacă pescuiam la mai puţin de o sută de metri de ei. Era locul meu favorit de pescuit, numai că, în ziua respectivă, tot peştele se îngrămădise la ei, nada mea tradiţională nemaifiind băgată în seamă. Progres ştiinţific, ce mai! Abia atunci am înţeles şi eu că acest aditiv este, într-adevăr, o chestie foarte tare, astfel încât acum îl folosesc și eu.

Maria
Soțul meu de obicei a sosit de la pescuit fără pește, și după starea lui a fost de înțeles ce a făcut acolo. Soțul prietenei mele cu care a mers totdeauna acolo, întotdeauna a spus– «păi nu trage, aș prinde peștele, dar nu e tragere, am băut de plictiseală». Am citit pe Internet despre Dynamite și l-am dăruit soțului. Acum de la pescuit vine cu pește, mai bine să-l aducă mai puțin, căci să-l curețe și să gătească el nu vrea.

Nicolae
Eu sunt un pescar experimentat, iar primul meu gând a fost că Dynamite ar putea fi o ţeapă ordinară. Cu toate acestea, l-am încercat şi eu până la urmă, după care m-am decis să-l folosesc la fiecare partidă de pescuit. Este, cu siguranţă, cel mai bun aditiv pentru nădire, atrăgând de fiecare dată o mulţime de peşte, astfel că şi capturile mele sunt incomparabil mai mari ca înainte

DYNAMITE CEL MAI PUTERNIC ACTIVATOR AL TRAGERII LA UNDIȚĂ DIN LUME

«DYNAMITE» — NUMELE VORBEȘTE EL-ÎNSUȘI!

Duceți-vă la pescuit cu «dinamită»! Sarcina voastră principală pe care trebuie s-o rezolvați este să decideți dacă va fi destul loc în portbajag pentru tot peștele vostru? Oare se poate compara ceva cu dinamita? Dynamite— este o explozie adevărată în lumea pescarilor!

FORMULA PERFECTĂ A ACTIVATORULUI ACȚIONEAZĂ DIRECT LA INSTINCTELE PEȘTELUI PE NIVEL FIZIOLOGIC,PROMITÂND TRAGEREA ACTIVĂ ÎN ORICE TIMP ÎN ORICE BAZIN

Este o cercetare savantă modernă creată după tehnologia italiană, o puteți cumpăra numai la reprezentant oficial

CUM LUCREAZĂ?

Substanțele biologice create în anul 2015 de laboratorul savant producător LTD FishingBay, care intră în componentele activatorului tragerii la undiță Dynamite, provoacă excitația puternică a reacții de cooperare în turmă, mâncare și protectare de sine, acționând la creier.

Un fapt savant: peștele poate prinde urmele substanțelor celor mai mici dizolvate pe îndepărtare de câțiva kilometri.

Peștele de îndepărtare cooperează în cârd în căutarea izvorului substanțelor răspândite: în alte cuvinte, caută activatorul tragerii la undiță.

Ar putea compara cu reacția pisicilor la valeriana.

Cooperarea în cârduri, simțul scăzut de frică și ridicarea mare a poftei— sunt 3 instincte fără control care pur și simplu «buimăcesc peștele».

CÂRDUL ÎNTREG DE PEȘTE, CARE A PIERDUT SIMȚĂMÂNTUL PROTECTĂRII DE SINE, VREA SĂ MĂNÂNCE NEBUN TOCMAI MOMEALA VOASTRĂ.

Dynamite include feromoii sintezate, uleiurile esențiale concentrate și modelele universale de nutriție pentru toate speciile de pește.

Produsul este pus într-un flacon comod de 50 de ml.

Dynamite se produce numai în stare lichidă. Feriți-vă de contrafaceri și cumpărați activatorul tragerii la undiță Dynamite numai la reprezentantul oficial de pe acest site!

INSTRUCȚIUNE DE APLICARE

Pentru prinderea peștelui pașnic amestacați 25 de ml cu nadă pe care o folosiți de obicei. Se poate fi orice nadă: cumpărată, făcută de dumneavoastră, din multe componente ș.a..

Pentru prinderea peștelui răpitor puteți unge cu Dynamite toate nadele naturale și artificiale. Nadele din silicon, wobblerele și vârcolacii le puteți pune în sticlă cu atractant.

Dynamite se poate fi folosit și cu nadă vivă în mod direct. Dizolvați conținutul pachetului-ampulă în orice apă, puneți acolo nadă pentru 1-2 secunde și o puneți pe cârlig.

Puteți folosi Dynamite și cu nadă vivă în mod direct. Deschideți flaconul și puneți nada acolo pentru 20 secunde și apoi puneți la cârlig.

DYNAMITE EFFECT ÎL APLICĂ PROFESIONIȘTII

Pescari profesioniști
Gospodării pescărești
Savanți biologi pentru controlul comportamentului peștelui

DYNAMITE LUCREAZĂ TOTDEAUNA ȘI PRETUTINDENI

Orice bazine: lacuri, râuri, mări, oceane, în apă sărată sau nu
Orice specii de pește: de râu, de mare, pașnici, răpitori
În orice timp de zi: noaptea, dimineața timpurie, ziua, seara
În orice sezon: vara, toamna, iarna și primăvara