Detonic© — tensiune în limitele normei de la prima utilizare și pentru totdeauna

Salvați-vă de moartea cauzată de infarct sau atac cerebral!

Normalizează tensiunea în primele 6 ore datorită bioflavonoidelor

Restabilește tonusul și elasticitatea vaselor după 1 curs

Inofensiv pentru orice vârstă. Eficient la stadiile 1,2,3 ale hipertensiunii

Avantajele Detonic©

Ajutor rapid.
Deja în primele 6 ore de administrare tensiunea dvs va fi în limitele normei!!

Nu provoacă schimbări bruște de tensiune.
Normalizează armonios lucrul inimii.

Însănătoșire complexă.
Eliminarea stenocardiei, aritmiei, nevrozelor, îmbunătățirea memoriei, restabilirea vorbirii și mișcărilor după accident vascular cerebral.

Acțiune eficientă fără efecte secundare.
Celulele vii ale plantelor corespund în totalitate celulelor organizmului uman.

Detonic – contracarează hipertensiunea

Elimină încordarea vaselor
Scade nivelul colesterolului
Îmbunătățește starea sistemului cardio-vascular
Împiedică dezvoltarea aterosclerozei

detonic

Verificați-vă!
Cel puțin 1 simptom coincide?

Durere de cap
Puncte negre în fața ochilor (musculițe)
Apatie, iritabilitate, somnolență
Privire neclară
Transpirație
Ritm cardiac întețit
Oboseală cronică
Umflarea feței
Amorțire și tremor al degetelor
Salturi de tensiune

ACEASTA ESTE HIPERTENSIUNEA!

E important de știut! 67% de hipertensivi în România nici nu bănuiesc despre faptul, că sunt bolnavi.

Care sunt pericolele hipertensiunii?

Urmările hipertensiunii sunt mai periculoase decât cele ale cancerului și tuberculozei luate împreună.
În 89% de cazuri hipertensiunea se termină cu infarct. În vasele sanguine se dezvoltă obstrucții.
Este înalt riscul de hemoragie cerebrală și de accident vascular.

Urmările sunt deosebit de periculoase dacă se fumează, se folosește alcool, este dus un mod incorect de viață, un mod sedentar de viață, cu stress și nivel înalt de colesterol. Oamenii cu greutate în plus suferă de hipertensiune de 3-4 ori mai des.

IMPORTANT!
Hipretensiunea progresează rapid și amenință cu urmări letale pe fiecare al 5-lea om. Începeți tratamentul acum și deveniți absolut sănătoși.

Un produs senzațional elaborat de savanți

Pentru crearea soluției profilactico-medicinale savanții români din Centrul de flebologie de stat au lucrat 8 ani. Descoperirea anului a fost nominalizată pentru premiul medical internațional Gairdner. Testările în multe etape au demonstrat eficacitatea soluției, fapt pentru care academicienii au primit toate licențele necesare, certificatele de calitate și susținere din partea statului.

În compoziția Detonic© sunt următoarele componente:

Extract de frunze de aloe
Conține o cantitate mare de vitamine, acizi, microelemente active. Are eficacitate înaltă în vindecarea bolilor de inimă. Contribuie la eliminarea nervozității, îmbunătățește activitatea inimii, îmbunătățește circuitul sanguin, distrugând cheagurile de sânge și întărind vasele sanguine.

Extract de fructe de păducel
Tonifică mușchiul cardiac, are acțiune vasodilatatoare, previne formarea plăcilor și îmbunătățește indicatorii sângelui. Normalizează nivelul de colesterol din sânge.

Extract de talpa-gâștei
Scade tensiunea sanguină în țesuturile și sistemele organizmului, contribuie la eliminarea surplusului de lichide.

Extract de semințe de dovleac
Este necesară pentru formarea eritrocitelor și anticorpilor, pentru respirația celulelor și creștere.

Extract de chaga
O substanță, fără de care sistemul nervos nu poate să funcționeze normal, are o acțiune calmantă. Îmbunătățește circulația sângelui și participă la hematopoieză.

Opinia expertului

Confirm!
Principalul adversar al hipertensiunii sunt bioflavonoidele. Ele sunt obținute numai din rășină și din coajă de zadă salbatică. Ele sunt prezente aproape în toate mijloacele împotriva hipertensiunii.
Dar! La majoritatea producătorilor, conținutul acestuia este infim! Prin urmare, efectul poate fi așteptat cu anii. Știu cu siguranță că singurul preparat, în care sunt bioflavonoide din belșug este Detonic©.
Am văzut formula sa și concluziile experților independenți. Persoane cu autoritate. Recomand preparatul pacienților și îi dojenesc dacă ei practică automedicația și iau ceea ce ”i-a sfătuit prietena”, ”au citit în internet”, ”au aflat din emisiunea tv”. Nu este corect așa! Cu hipertensiunea trebuie să luptăm doar cu soluții verificate! Cu acelea, cărora le acordă încredere medicii, cu ajutorul cărora boala dvs se va trata definitiv.

Savinski Andrei
Medic de categorie superioară, candidat în științe medicale.
Stagiu 30 de ani

Detonic – un preparat unic, care ajută să faceți față acceselor de hipertensiune. Acțiunea complexă a componentelor soluției asupra pereților vaselor si sistemului nervos vegetativ dilată rapid vasele și scade tensiunea. În afară de asta, preparatul împiedică dezvoltarea ateroscrelozei. În compoziție intră componente unice, care participă în sinteza lecitinei – un aminoacid care reglementează schimbul de colesterol și previne crearea plăcilor aterosclerotice.

Detonic a fost verificat în practică

În anul 2014 a fost desfășurată o testare, în cadrul căreia 300 de voluntari, care sufereau de diferite stadii de hipertensiune, timp de o lună au luat Detonic.

După rezultatele testării, la 63% din subiecți practic au dispărut sau au devenit mai rare accesele acute de hipertensiune. La 27% de subiecți tensiunea a încetat de a mai atinge valori critice, iar la 10 % din subiecți a fost fixată o normalizare deplină a ei.

Preparatul și-a dovedit eficacitatea la 100% de voluntari, indiferent de gravitatea bolii.

Terapeuții recomandă

«Conform rezultatelor testărilor clinice pot să afirm oficial că ReСardio în ziua de astăzi este cel mai eficient preparat în lupta cu hipertensiunea. În 98% de cazuri este eliminată însăși CAUZA hipertensiunii arteriale, nu doar simptomele. Deja în prima-a treia zi de administrare are loc normalizarea indicatorilor de tensiune, previne apariția durerilor de cap, aritmiei, tahicadriei, și altor dereglări în activitatea sistemului cardio-vascular. În afară de acesta, Detonic are o puternică acțiune vasodilatatoare și îmbunătățește activitatea sistemelor de circulație a sângelui, imunitar și nervos, ceea ce este o garanție a tensiunii arteriale normale. Recomand preparatul dat pentru utilizare de către persoanele hipertensive, la orice stadiu al bolii. »

Iurescu Otilia, medic-terapeut de categorie superioară

Detonic – o soluție unică certificată

Detonic nu conține OMG, este verificat clinic și nu are efecte secundare
90% constă din componente naturale vegetale
În calitate de îndulcitor se folosește sucraloza, de aceea preparatul nu crește nivelul de glucoză din sânge și este potrivit pentru bolnavii de diabet
Detonic a trecut certificarea, care confirmă calitatea sa înaltă și siguranța

Opiniile cumpărătorilor

«Hipertensiunea mea este ereditară – au suferit și mama, și bunica. Deaceea eu m-am ciocnit cu tensiunea mărită destul de devreme, când încă nu împlinisem 30 de ani. Mereu merg la medic, beau pastile, dar, totuși, tensiunea saltă des. Am început să iau Detonic, și peste o lună am observat că tensiunea a revenit la normal.»
Elena, 48 de ani

«Beau Detonic în jur de o lună și în această perioadă n-am chemat niciodată ambulanța. Înainte medicii îmi erau oaspeți frecvenți, hipertensiunea dădea complicații, nivelul de tensiune se ridica până la valori foarte înalte. Mi-era frică să ies din casă, acum mă simt mult mai bine»
Andrei, 63 de ani

«Accesele de hipertensiune le am deja de trei ani, în plus – probleme de inimă, colesterol înalt. Ultimii doi ani a fost deosebit de rău, înghițeam pastile cu pumnul, câte 8 bucăți deodată. Prietena mi-a recomandat Detonic, după două luni tensiunea a revenit la normal. Și analizele sunt mai bune, medicul spune că acum colesterolul este în limitele normei pentru vârsta mea»
Maria, 58 de ani

Opiniile persoanelor care au evaluat efectul Detonic©

Exemplul suroriii mele mai mari m-a convins că scăderea TA cu pastile duce la accident vascular cerebral ischemic, un infarct al creierului. Medicii i-au salvat viața, dar ea nu și-a revenit niciodată până la capăt. Când am fost atinsă de această boală, eu deja eram informată și știam ce trebuie să caut dintre soluțiile din plante. Doctorul meu, o doamnă foarte înțeleaptă, mi-a prescris Detonic. . Îi sunt foarte recunoscătoare. Deja de 4 ani nu mă simt hipertensivă. Sunt un om absolut sănătos și nu mă tem nici de infarct, nici de accident vascular cerebral. Vă doresc tuturor sănătate!
Lidia, Oravița, 61 de ani

Câțiva ani în urmă m-am tratat la o stațiune balneară. Acolo se desfășurau niște testări ale unui preparat nou pentru hipertensiune. Desigur, mă temeam. Dar ce să fac? Nici un fel de medicamente nu mă ajutau, și m-am decis. Spre fericirea mea am nimerit în grupul căruia i se administra Detonic, și nu ”placebo”. Peste 2 ore tensiunea mi-a revenit la normal, Și treptat, am început să mă simt excelent în totalitate! Sunt foarte bucuroasă că am participat atunci în testările preparatului. Tensiunea este la nivel normal permanent.
Тinca, Slatina, 47 de ani

Am 51 de ani. 3 ani în urmă la policlinică mi s-a pus diagnosticul de hipertensiune, murmur cardiac ș.a. Mă chinuiam, dar nu făceam nimic. Iar jumătate de an în urmă, după toate simptomele, am avut un microinsult. Am intrat în panică, dar am renunțat pe loc la pastilele prescrise. Preparatele chimice sunt dăunătoare, asta e știut de toți. Dar nu știam ce să fac. Bine că m-am întâlnit din întâmplare cu un anic, care mi-a recomandat Detonic. Acum, după cum ați presupus, NU MAI AM NIMIC. Tensiunea este normală, am o sănătate de taur!
Ion, Mărăști, 51 de ani