Detonic©— η πίεση είναι φυσιολογική με την πρώτη εφαρμογή και για πάντα

Σώστε τον εαυτό σας από το θάνατο εξαιτίας του εμφράγματος ή εγκεφαλικού επεισοδίου!

Ομαλοποιεί την αρτηριακή πίεση κατά τις πρώτες 6 ώρες χάρη στα βιοφλαβονοειδή

Αποκαθιστά την τόνωση και την ευελιξία των αγγείων σε 1 αγωγή

Είναι ασφαλές σε οποιαδήποτε ηλικία Είναι αποτελεσματικό στα 1, 2, 3 στάδια της υπέρτασης

Ελέγξτε τον εαυτό σας!
Τουλάχιστον 1 σύμπτωμα συμπίπτει;

Ο πονοκέφαλος
Μαύρες τελείες μπροστά στα μάτια (οι μύγες)
Η απάθεια, η ευερεθιστότητα, η υπνηλία
Θολή όραση
Εφίδρωση
Η αύξηση του χτύπου της καρδιάς
Η χρόνια η κούραση
Το πρήξιμο του προσώπου
Το μούδιασμα και η ρίγη των δαχτύλων
Οι διακυμάνσεις της πίεσης

ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΤΑΣΗ!

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε!
Το 67% των υπερτασικών ασθενών στην Ελλάδα δεν έχουν ιδέα για το ότι είναι άρρωστοι.

Γιατί είναι επικίνδυνη η υπέρταση;

Οι επιπτώσεις της υπέρτασης είναι πιο επικίνδυνες από τις ογκολογικές ασθένειες και η φυματίωση μαζί.
Στο 89% των περιπτώσεων η υπέρταση τελειώνει με έμφραγμα. Στα αγγεία αναπτύσσεται η απόφραξη.
Ο κίνδυνος αιμορραγίας στον εγκέφαλο και η ανάπτυξη του εγκεφαλικού επεισοδίου είναι μεγάλος.

Ιδιαίτερα επικίνδυνες είναι οι συνέπειες από το κάπνισμα, την κατανάλωση αλκοόλ, την κακή διατροφή, τον καθιστικό τρόπο ζωής, το άγχος, το υψηλό επίπεδο χοληστερόλης. Οι άνθρωποι με υπερβολικό βάρος πάσχουν από υπέρταση 3-4 φορές πιο συχνά.

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!
Η υπέρταση εξελίσσεται ραγδαία και απειλεί με τον θάνατο σε κάθε 5-ο άτομο. Ξεκινήστε τη θεραπεία τώρα και γίνεστε σίγουρα εντελώς υγιής.

Η συγκλονιστική ανάπτυξη των επιστημόνων

Για την δημιουργία προληπτικά θεραπευτικού προϊόντος, οι Έλληνες επιστήμονες από το Κρατικό Κέντρο αιμοδοσίας χρειάστηκε 8 χρόνια. Η ανακάλυψη του έτους πρότειναν για υποψηφιότητα στο διεθνές βραβείο του Gayrdner στον τομέα της ιατρικής. Πολυσταδιακές δοκιμές έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητα του προϊόντος, για το οποίο οι επιστήμονες έλαβαν όλες τις απαραίτητες άδειες, τα πιστοποιητικά ποιότητας και την κρατική υποστήριξη.

Σε σύνθεση του Detonic© περιλαμβάνονται τα ακόλουθα στοιχεία:

Εκχύλισμα φύλλων αλόης
Περιέχει μεγάλη ποσότητα από βιταμίνες, οξέα, ενεργά ιχνοστοιχεία. Έχει την μεγάλη αποτελεσματικότητα στην θεραπεία των καρδιακών παθήσεων. Συμβάλλει στην αντιμετώπιση της νευρικότητας, βελτιώνει τη λειτουργία της καρδιάς, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, καταστρέφοντας τους θρόμβους αίματος και σταθεροποιώντας τα αιμοφόρα αγγεία.

Eκχύλισμα από κράταιγο
Τονώνει το μυοκάρδιο, έχει μια αγγειοδιασταλτική δράση, εμποδίζει το σχηματισμό των πλακών και βελτιώνει τους δείκτες του αίματος. Ομαλοποιεί τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα.

Eκχύλισμα βοτάνων motherwort
Μειώνει την αρτηριακή πίεση σε ιστούς και στα συστήματα του σώματος, βοηθά να αποβάλλεται το περιττό υγρό.

Eκχύλισμα σπόρου κολοκύθας
Κάποιος χρειάζεται ερυθρά αιμοσφαίρια και αντισώματα για να αναπνεύσει για ανάπτυξη κυττάρων.

Eκχύλισμα chaga
Είναι η ουσία χωρίς την οποία το νευρικό σύστημα δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά, έχει μια κατευναστική επίδραση. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και συμμετέχει στο σχηματισμό της αιματοποίησης

detonic

Η ΥΠΈΡΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΎΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΊΕΣΗΣ – ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΊΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ!
: Τα εμφράγματα και τα εγκεφαλικά επεισόδια – ο λόγος σχεδόν το 70% όλων των θανάτων στον κόσμο. Επτά από τις δέκα ανθρώπους πεθαίνουν εξαιτίας της απόφραξης των αρτηριών της καρδιάς ή του εγκεφάλου. Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, η αιτία τέτοιου τρομακτικού τέλους είναι μια –η πτώση πίεσης λόγω υπέρτασης. “Ο σιωπηλός δολοφόνος”, όπως τον αποκαλούν οι καρδιολόγοι, κάθε χρόνο παίρνει εκατομμύρια ζωές

για το πρόβλημα:

Δεν είναι μυστικό για κανένα, ότι οι καρδιαγγειακές παθήσεις – είναι οι παγκόσμιοι ηγέτες μεταξύ των ασθενειών από τον αριθμό των ζωών που παίρνουν. Έτσι, η υπέρταση λειτουργεί ως η κύρια αιτία όλων καρδιακών προσβολών και εγκεφαλικών επεισοδίων που καταγράφονται για καρδιαγγειακές ασθένειες. Σίγουρα, άλλες ασθένειες επίσης ασκήσουν πίεση στο σώμα, αλλά ιδιαίτερα είναι η υπέρταση που προκαλούνται από αυτήν οι εναλλαγές της πίεσης και ενεργεί σαν τελευταία έναυσμα, που στέλνει άνθρωπο στον θάνατο.

Αν μιλάμε για συγκεκριμένες έννοιες, περίπου σε 77-78% θανατηφόρες “φυσικές” περιπτώσεις, η αιτία είναι ακριβώς η υπέρταση. Σε απόλυτους αριθμούς, είναι περίπου 1,54 εκατομμύρια θανάτους το 2015 και 1,49 εκατομμύρια το 2014. Δηλαδή, οι αριθμοί είναι πραγματικά τεράστιοι και τρομακτικοί. Μέχρι πρόσφατα, για την έκταση της καταστροφής κανείς δεν το ήξερε, επειδή δεν υπήρξε στατιστική ανάλυση της ασθένειας. Για το διάστημα από το 2011 έως το 2015 έχουμε συγκεντρώσει τεράστια σειρά από δεδομένα, που οδήγησαν σε πολύ απογοητευτικά συμπεράσματα.

Τα κύματα της αρτηριακής πίεσης κάθε φορά προκαλούν μια επιβλητική υπερφόρτωση του καρδιακού μυός, οι οποίοι αργά ή γρήγορα καταλήγουν σε καρδιακή ανεπάρκεια. Σε γενικές γραμμές, κάθε φορά η αυξημένη πίεση οδηγεί σε υπερφόρτωση της καρδιάς σε 10-20 φορές. Αν μιλάμε για το τελικό της ανάπτυξης του νόσου, τότε η υπέρταση οδηγεί πάντα σε ένα και το ίδιο τέλος – προς το θάνατο.. Ωστόσο, αν διαθέσουμε η υπέρταση ως βασική αιτία του θανάτου του ανθρώπου, τότε αυτό συμβαίνει στο 89% των περιπτώσεων. Δηλαδή στο 89% των καταστάσεων η υπέρταση ολοκληρώνεται με έμφραγμα ή εγκεφαλικό επεισόδιο και με θάνατο του ανθρώπου. Ακόμα 20-30 χρόνια πριν, σε ασθενείς με τέτοια διάγνωση ήταν μια καλή ευκαιρία να ζήσουν για 10-20 χρόνια, τώρα περίπου 2/3 (δύο τρίτα) των ασθενών πεθαίνουν στα πρώτα πέντε χρόνια της ανάπτυξης της νόσου. 2/3 (δύο τρίτα) των ασθενών πεθαίνουν στα πρώτα πέντε χρόνια της ανάπτυξης της νόσου.

Ιδιαίτερα τρομακτικό είναι το γεγονός ότι οι πολλοί άνθρωποι δεν υποψιάζονται ότι έχουν υπέρταση. Και χάνουν την ευκαιρία να διορθώσουν κάτι, απλά αφήνοντας τον εαυτό τους στο θάνατο.

Αυτά είναι τα συμπτώματα, που μπορείτε να προσδιορίσετε ότι έχετε υπέρταση :

Πονοκέφαλο
Η αύξηση του καρδιακού ρυθμού
Οι μαύρες κουκίδες μπροστά από τα μάτια (μύγες)
Απάθεια, ευερεθιστότητα, υπνηλία
Θολή όραση
Εφίδρωση
Η χρόνια κούραση
Οίδημα του προσώπου
Το μούδιασμα και η ρίγη δάχτυλων
Τα κύματα της αρτηριακής πίεσης

Ακόμα ένα από αυτά τα συμπτώματα θα πρέπει να σας κάνει να σκεφτείτε. Και αν είναι τα δύο από αυτά, τότε μην διστάσετε – ναι, έχετε την . Με αλλά λογία, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, 67% hüpertensioon üldse ei tea, et nad on haiged.

Πώς μπορούμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και να ξεπεράσουμε την ασθένεια αυτή;

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να παραιτηθούμε από τη μάζα των κακών συνήθειων, κυρίως από το κάπνισμα και το αλκοόλ. Αυτά τα μόνο επιδεινώνουν την κατάσταση με την αρτηριακή πίεση. Το επόμενο γεγονός –είναι να καταρρίψουν την αρτηριακή πίεση που πρέπει να κάνουν, αλλιώς δεν έχει νόημα. Αλλά αυτό δεν θεραπεύει την ασθένεια. Επιπλέον, αν τα λαμβάνουν πολλά φάρμακα και θα πάρουν μια απότομη ρήξη της αρτηριακής πίεσης, αυτό μπορεί να προκαλέσει εξαιρετικά αρνητική αντίδραση του οργανισμού μέχρι και το ίδιο το έμφραγμα. Επίσης να αναφέρω ότι τα χάπια δημιουργούν εξαιρετικά υψηλή πίεση στο συκώτι.

Στην πραγματικότητα, αυτή τη στιγμή, το μοναδικό φάρμακο που επίσημα συνιστάται από τους γιατρούς για τη θεραπεία της υπέρτασης και είναι το ίδιο που χρησιμοποιείται από καρδιολόγους στην εργασία τους – είναι Detonic . Η ανάπτυξη του ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια και ολοκληρώθηκε κυριολεκτικά πρόσφατα. Τη δημιουργία του σκευάσματος έκανε η ομάδα των εμπειρογνωμόνων, που εργάστηκε σε στενή συνεργασία με εξασκούμενους καρδιολόγους. Τελικά πέτυχαν το μοναδικό σχετικά με τις παραμέτρους το σκεύασμα, με ασφάλεια “σβησμένο” την υπέρταση και εξαφανιζόμενο την αιτία, σε αντίθεση με όλα τα άλλα φάρμακα.

Το 2019, σε Επιστημονικό και Πρακτικό κέντρο καρδιολογίας και καρδιοχειρουργικής, το οποίο περιλαμβάνεται στο Κρατικό ερευνητικό κέντρο προληπτικής ιατρικής με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι κλινικές δοκιμές του προϊόντος νέας γενιάς – Detonic, που δημιουργήθηκε για την καταπολέμηση της υπέρτασης. Το κέντρο τύπου του ινστιτούτου εξέδωσε τα ακόλουθα:

1. Η αποδοτικότητα του Detonic, μετρημένη με την τυποποιημένη μέθοδο (η ποσότητα αυτών των ασθενών που γιατρευτήκαν με το συνολικό αριθμό των άρρωστων ασθενών στην ομάδα των 100 ατόμων, που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της θεραπείας) ήταν:
– Η κανονικοποίηση της πίεσης – 97%
– Η αντιμετώπιση της θρόμβωσης των φλεβών – 80%.
– Η αντιμετώπιση των δυνατών καρδιακών παλμών– 99%
– Η απαλλαγή από τον πονοκέφαλο – 100%
– Η προσθήκη της ζωηρότητας το μεσημέρι, η βελτίωση του ύπνου κατά τη διάρκεια της νύχτας – 97%.
*Με την έννοια της αποκατάστασης σε αυτή την περίπτωση νοείται την απαλλαγή από όλα τα συμπτώματα και η απουσία υποτροπής για 6 μήνες.

2. Οι ανεπιθύμητες παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων των αλλεργικών αντιδράσεων δεν βρέθηκαν.

3.Το Detonic αναγνωρίζεται ως το κορυφαίο σκεύασμα στην αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Από το προσωπικό του ινστιτούτου διαπιστώθηκε ότι το προϊόν επηρεάζει την αιτία της νόσου και δίνεται την ευκαιρία να απαλλαχθείτε εντελώς από την υπέρταση. Τα συμπτώματα εξολοθρεύει εντελώς κατά τις πρώτες έξι ώρες μετά την λήψη, λόγω του ενεργού συστατικού. Αυτό δίνει τη δυνατότητα ήδη αμέσως μετά την έναρξη της θεραπείας, όπως λέγεται, για να αναπνεύσετε ελευθέρα με το στήθος σας.

Ο τόνος των αιμοφόρων αγγείων πλήρως παίρνει την αποκατάσταση μετά από μια θεραπευτική εφαρμογή. Μαζί με αυτό το Detonic είναι αποτελεσματικό σε οποιοδήποτε στάδιο της υπέρτασης. Το φάρμακο φυσικά έχει περάσει από κλινικές δοκιμές. Θέλω να σημειώσω ότι η αποτελεσματικότητα που αποδεικνύει στη διαδικασία των δοκιμών θα δώσει προβάδισμα σε κάθε άλλο ξένο φάρμακο. Το καλύτερο αποτέλεσμα σε ξένα δυτικά φάρμακα – το 20-21% των θεραπευμένων. Στην περίπτωσή μας, πρόκειται για το 75-77% των θεραπευμένων. Για τους υπόλοιπους, η κατάσταση απλά σταθεροποιείται. Δηλαδή η ίδια η υπέρταση στη εμβρυϊκή κατάσταση παραμένει (το πρόβλημα με τόνο αγγείων). Αλλά μαζί με αυτό, δεν καλπάζει η αρτηριακή πίεση και αισθάνεστε τον εαυτό σας απλά υπέροχα.

Η γνώμη εμπειρογνώμονα

Επιβεβαιώνω!
Ο κύριος παλαιστής με την υπέρταση – είναι το βιοφλαβονοειδές. Εκκρίνεται μόνο από την ρητίνη και το φλοιό του άγριου πεύκου. Είναι παρούσα σχεδόν σε όλα τα προϊόντα εναντίον της υπέρτασης.
Αλλά! Στους περισσότερους κατασκευαστές το περιεχόμενό του είναι πολύ μικρό! Άρα, το αποτέλεσμα μπορεί να περιμένουμε για χρόνια. Εμένα με είναι γνωστό από ορισμένες πήγες ότι το μόνο σκεύασμα που είναι γεμάτο με το βιοφλαβονοειδές – είναι το Detonic©.
Έχω δει την φόρμουλα του και το συμπέρασμα των ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων, των σεβαστών ανθρώπων. Συστήνω το σκεύασμα αυτό σε ασθενείς και τους μαλώνω, αν ασχολούνται με την φυτοθεραπεία και αποδέχονται ότι η “φίλη με συμβούλεψε”, “στο ίντερνετ το διάβασα” , “στην εκπομπή στην τηλεόραση
το άκουσα”. Αυτό είναι λάθος! Να καταπολεμάτε με την υπέρταση θα πρέπει μόνο με δοκιμασμένα μέσα! Στα οποία εμπιστεύονται οι γιατροί, με την βοήθεια των οποίων η ασθένεια σας θα φύγει για πάντα.

Ανδρέας Κανελλόπουλους
Ο γιατρός της ανώτατης κατηγορίας, ο υποψήφιος των ιατρικών επιστημών
Η εργασιακή εμπειρία 30 χρόνια

Τα σχόλια των ανθρώπων, που βαθμολόγησαν το αποτέλεσμα Detonic©

Στο παράδειγμα της μεγαλύτερης αδερφής μου είμαι σίγουρη τώρα, ότι η μείωση της ΑΡΤΗΡΙΑΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ με βοήθεια των χαπιών οδηγεί σε ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο – στο έμφραγμα του εγκεφάλου. Οι γιατροί έσωσαν τη ζωή της, αλλά μέχρι το τέλος αυτή δεν συνήλθε. Όταν με άγγιξε αυτή η ασθένεια, ήμουνα ήδη ενημερωμένη και ήξερα ότι πρέπει να ψάχνω μεταξύ των φυτικών προϊόντων. Η γιατρός μου είναι πολύ σοφή γυναίκα, με έγραψε το Detonic. Είμαι πολύ ευγνώμων σ ‘αυτήν. Εδώ και 4 χρόνια δεν αισθάνομαι εμένα υπερτασική. Είμαι απολύτως υγιής άνθρωπος και δεν φοβάμαι ούτε έμφραγμα, ούτε εγκεφαλικό επεισόδιο. Σε όλους εύχομαι την υγεία!

Ελένη, Μεσολόγγι, 61 ετών

Πριν από μερικά χρόνια έκανα θεραπεία στο σανατόριο της Πάρνηθας. Εκεί, πραγματοποιήθηκαν τις μελέτες για ένα νέο σκεύασμα κατά της υπέρτασης. Φυσικά, εγώ φοβόμουνα. Τι να κάνω όμως; Κανένα από τα φάρμακα δεν με βοηθούσε και έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω. Για καλή μου τύχη, βρισκόμουν σε μια ομάδα που δόθηκε το Detonic και όχι ένα “ένα ψεύτικο”. Μετά από 2 ώρες, η πίεση επέστρεψε σε κανονικά επίπεδα. Και σιγά σιγά άρχισα να αισθάνομαι βασικά υπέροχα! Είμαι πολύ χαρούμενη που τότε πήρα μέρος στη δοκιμή αυτού του προϊόντος. Η πίεση μου είναι πάντα καλά.

Τατιάνα, Καβάλα, 47 ετών΄

Είμαι 51 ετών. Πριν από 3 χρόνια στο νοσοκομείο μου έχουν διαγνωστεί την υπέρταση, το καρδιακό φύσημα, κλπ. Βασανιζόμουνα, αλλά δεν έκανα τίποτα. Και πριν από έξι μήνες με όλα τα συμπτώματα πέρασα ένα μικρό-εγκεφαλικό επεισόδιο. Εδώ πανικοβλήθηκα, αλλά από τα χάπια που με έγραψαν αμέσως αρνήθηκα. Η χημεία βλάπτει, αυτό είναι γνωστό σε όλους. Αλλά, τι να κάνω, δεν ήξερα. Καλά, ότι μια τυχαία συνάντηση με έναν γνωστό μου με χάρισε την γνωριμία με το Detonic. Τώρα, πώς εσείς οι ίδιοι καταλαβαίνετε, ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ. Η πίεση είναι φυσιολογική, η υγεία είναι σαν στον ταύρο!

Ιωάννης, Θεσσαλονίκη, 51 ετών

Πλεονεκτήματα Detonic©

Ασθενοφόρο.
Ήδη στις πρώτες 6 ώρες από τη λήψη η πίεση σας είναι στα φυσιολογικά επίπεδα!

Δεν προκαλεί την απότομη διαφορική πίεσης.
Αρμονικά ρυθμίζει τη λειτουργία της καρδιάς.

Η ολοκληρωμένη ανάκτηση της κατάστασης υγειας.
Η αντιμετώπιση της στηθάγχης, της αρρυθμίας, των νευρώσεων, η βελτίωση της μνήμης, η αποκατάσταση της ομιλίας και των κινήσεων μετά από εγκεφαλικά επεισόδια.

Η αποτελεσματική δράση χωρίς παρενέργειες.
Τα ζωντανά κύτταρα των φυτών ανταποκρίνονται πλήρως στα κύτταρα του ανθρώπινου οργανισμού.

Οδηγίες χρήσης

Η συσκευασία περιέχει 20 κάψουλες 500 mg η καθεμία. Η συνιστώμενη χρήση: 2 φορές την ημέρα από 1 κάψουλα. Στους έγκυες και θηλάζουσες μητέρες η χρήση συνιστάται μετά από την διαβούλευση με έναν γιατρό. Προσέχετε να μην υπερβαίνετε την ενδεικνυόμενη δοσολογία.