Detonic©— кръвното става нормално с първата употреба и завинаги

Спасете се от смърт от инфаркт или инсулт!

Нормализира кръвното налягане през първите 6 часа благодарение на биофлавоноида
Възстановява тонуса и гъвкавостта на кръвоносните съдове за 1 курс
Безопасен за всяка възраст Ефективен при 1, 2, 3 стадия на хипертония

Проверете се!
Имате ли поне 1 от симптомите?

Главоболие
Черни точки пред очите (мушици)
Апатия, раздразнителност, сънливост
Лошо зрение
Изпотяването
Учестен сердече ритъм
Хронична умора
Отичане на лицето
Изтръпване и треперене на пръстите
Подскоци на кръвното

ТОВА ХИПЕРТОНИЯ!

Трябва да знаете!
67% от хипертониците в България не предполагат дори, че те са болни.

С какво е опасна хипертонията?

Последиците от хипертония са много по-опасни, отколкото онкологичните заболявания и туберкулозата взети заедно.
89% от случаите на хипертония завършват със сърдечен удар. В съдовете се развива обструкция.
Висок риск от кръвоизлив в мозъка и развитие на инсулт.

Особено опасни са последиците при тютюнопушене, употреба на алкохол, неправилно хранене, заседнал начин на живот, стрес, висок холестерол. Хората с наднормено тегло страдат от хипертония 3-4 пъти по-често.

ВАЖНО!
Хипертония прогресира бързо и заплашва всеки 5-ти със смърт. Започнете лечението си сега и станете абсолютно здрави.

Сензационна разработка на учените

За създаването на профилактично-лечебното средство, българските учените от Флебо центъра са похарчили цели 8 години. Откритието на годината беше номинирано за медицинската международна награда Гайднер. Многоетапното тестване доказа ефективността на средството, за което академиците получиха всички необходими лицензи, сертификати за качество и държавна подкрепа.

Съставът на Detonic© включва следните елементи:

Eкстракт от листа на алое
Съдържа голям брой витамини, киселини, активни микроелементи. Има висока ефективност при лечение на заболявания на сърцето. Допринася за премахването на нервността, подобрява работата на сърцето, подобрява притока на кръв, унищожавайки кръвните съсиреци и укрепвайки кръвоносните съдове.

Eкстракт от плод на глог
Тонизира сърдечния мускул, има вазодилатиращ ефект, предотвратява образуването на плаки и подобрява кръвната картина. Нормализира нивото на холестерола в кръвта.

Eкстракт от маточина
Намалява кръвното налягане в тъканите и системите на организма, помага за изхвърлянето на излишната течност.

Eкстракт от тиквено семе
Необходим е за образуването на червените кръвни клетки и антитела, за дишането на клетките и растежа.

Eкстракт от чага
Вещество, без което нервната система не може да функционира правилно, има успокояващ ефект. Подобрява кръвообращението и участва в кровообразуването

detonic

ХИПЕРТОНИЯТА И ВДИГАНЕТО НА КРЪВНОТО – ЩЕ ОСТАНАТ В МИНАЛОТО!
Инфарктът и с инсултите са причината за почти 70% от всички смъртни случаи в света. Седем от десет души умират, поради запушване на артериите на сърцето или мозъка. Практически в почти всички случаи причината за този ужасен край на една – вдигането на кръвното, което се дължи на хипертонията. “Тихият убиец”, както я наричат кардиолозите, всяка година отнемат живота на милиони хора.

За проблема:

За никого не е тайна, че сърдечно-съдовите заболявания са световните лидери сред болестите по брой на човешките животи, които те отнемат. Така че тук хипертония действа като основна причина за всички сърдечни инфаркти и инсулти, които се регистрират на сметката на сърдечно-съдовите заболявания. Със сигурност и други заболявания също оказват натиск върху тялото, но именно хипертонията и предизвиканите от нея промени в кръвното налягане, действат като спусък, които изпраща човек на онзи свят.

Ако говорим за конкретни стойности, то приблизително около 77-78% от “естествените” смъртни случаи са причинени точно от хипертонията. В абсолютни стойности, това са около 1,54 милиона смъртни случаи през 2015 г. и 1,49 милиона през 2014. Тоест, числата наистина са огромни и страшни. Доскоро никой не подозираше за мащаба на бедствието, защото нямаше подробна статистика и анализ. За периода от 2011 г. до 2015 г. ние събрахме огромна база от данни, което доведе до доста разочароващи заключения.

Вдигането на кръвното всеки път причинява огромно претоварване на сърдечния мускул, които рано или късно завършват със спиране на сърцето. Грубо казано, всеки път вдигането на кръвното води до претоварване на сърцето в 10-20 пъти. Ако говорим за финалното развитие на болестта, тохипертонията винаги води до един и същ резултат – до смърт. Между другото, ако я определим именно като основна причина за човешката смърт, то това се случи в 89% от случаите. Това означава, че в 89% от случаите, хипертонията завършва с инфаркт или инсулт, и смъртта на човека. При това, ако още преди 20-30 години пациентите с такава диагноза имаха добри шансове да живеят по 10-20 години, то сега около 2/3 (две трети) от пациентите умират през първите пет години от развитието на болестта.

Особено страшен е фактът, че много от хората дори не подозират, че имат хипертония. И те пропускат възможността нещо да се направи, просто се обричат на смърт.

По тези симптоми можете да определите, дали имате хипертония:

Главоболие
Учестен сердече ритъм
Черни точки пред очите (мушици)
Апатия, раздразнителност, сънливост
Лошо зрение
Изпотяване
,Хронична умора
Отичане на лицето
Изтръпване и треперене на пръстите
Подскоци на кръвното

Дори един от тези симптоми да имате, трябва да Ви накара да се замислите. А ако имате два, тогава не се съмнявайте – имате хипертония. Между другото, според статистиката, 67% гипертоников вообще не подозревают, что они больны.

Как да се предпазите и да се преборите с болестта?

Преди всичко човек трябва да разбере, че е необходимо да се откаже от много свои лоши навици, особено от тютюнопушенето и алкохола. Това само влошава положението с кръвното налягане. Следният факт – кръвното може и трябва да бъде сваляно, няма друг начин. Но това не лекува самата болест. Нещо повече, ако прекалите с лекарствата и получите рязко падане на кръвното, може да предизвика крайно негативна реакция на организма, дори също да се стигне до инфаркт. Без да вземаме под внимание това, че хапчета създават изключително силно натоварване на черния дроб.

Всъщност, в момента, единственото лекарство, което официално се препоръчва от лекарите за лечение на хипертония и се използва от кардиолозите в тяхната работа – това е Detonic. Нейното създаване започна още преди няколко години и завърши буквално наскоро. В създаването на препарата е участвал екип от специалисти, които са работили в тясно сътрудничество с практикуващи кардиолози. В резултат на това се получило средство, уникално по своите параметри, което надеждно “гаси” хипертонията и премахва причина за нея, за разлика от всички други лекарства.

През 2019 г., в Научно-практическия център по кардиология и сърдечна хирургия, който влиза в състава на Държавния научно-изследователски център за превантивна медицина бяха успешно завършени клиничното тестване на препарата от ново поколение – Detonic, създаден за борба с хипертонията. Пресслужбата на института публикува следното:

1.Ефективността на Detonic, изчислена по стандартния метод (брой на оздравелите към общия брой на болните в група от 100 души, преминали курс на лечение) възлиза на:
– Нормализиране на кръвното налягане – 97%
– Премахване на венозната тромбоза – 80%.
– Премахване на силното сърцебиене – 99%.
– Избавление на главоболието – 100%
– Добавяне на жизненост през деня, подобряване на съня през нощта – 97%.
*Под излекуване в този случай разбираме да се избавим от всички симптоми и да няма поява на рецидив в рамките на 6 месеца.

2. Не са открити нежелани странични ефекти, включително и алергични реакции.

3. Detonic е признат за най-доброто лекарство в борбата срещу хипертонията.

От служители на нашия институт беше установено, че лекарството действа върху причината на заболяването, което дава възможност напълно да се излекувате от хипертонията. Той премахва симптомите още в първите шест часа след употреба, за сметка на активната си съставка. Това дава възможност веднага след началото на курса, както се казва, да дишате с пълни гърди.

Тонуса на кръвоносните съдове напълно се възстановява след един курс на употреба. При това на Detonic е ефективен на всеки етап от развитието на хипертонията. Лекарство естествено е преминало клиничните изпитания. Искам да се отбележа, че ефективността, демонстрирана в процеса на тестване, ще даде преднина пред всяко чуждестранно лекарство. Най-добрият резултат на западна лекарства е 20-21% излекувани. В нашия случай, става въпрос за 75-77% излекувани. При всички останали ситуацията просто се стабилизира. Това значи, че самата хипертония в начален стадий се запазва (проблемът с тонуса на кръвоносните съдове). Но при това кръвното Ви не се вдига и се чувствате просто прекрасно.

Освен в България, Detonic е бил тестван и в Швейцария, и Германия, които също са потвърдили неговата ефективност. Сега има огромно търсене на този препарат. Но по специална наредба, той се продава само в нашата страна, което е свързано с малкото му производство и не е готов за такова ниво на търсене.

Експертно мнение

Потвърждавам!
Главният борец с хипертонията — това е биофлавоноид. Извлича се само от смолата и кората на дивата лиственица. Той се съдържа в почти всички средства срещу хипертония.
Но! При повечето производители, съдържанието му е нищожно! А това означава, че ефектът може да се чака години. Сигурен съм, че единственият препарат, който съдържа много биофлавонид — това е Detonic©.
Видях формулата му и заключението на независимите експерти. Уважавани хора. Препоръчвам лекарството на пациентите си и им се карам, ако те се занимават със самолечение и вземат това, което «приятелка ми препоръча», «прочетох в интернет» , «в едно предаване го чух». Това е грешно! В борбата с хипертонията са необходими само проверени средства! Тези, на които лекарите имат доверие, с помощта на които вашето заболяване ще изчезне завинаги.

Богдан Йорданов Богданов
Лекар от висша категория, Кандидат на медицинските науки
Трудов стаж 30 години

Мнения на хора, които са оценили ефекта Detonic©

Като зех за пример по-голямата си сестра се убедих, че свалянето на КН с хапчета води до исхемичен инсулт – мозъчен инфаркт. Лекарите спасиха живота й, но тя така и не дойде на себе си.Когато бях засегната от тази болест, вече бях подготвена и знаех, че трябва да се търси сред растителните средства. Моята лекарка, много мъдра жена, ми изписа Detonic. Много съм й благодарна. Ето вече 4 години не се чувствам като хипертоник. Аз съм абсолютно здрав човек и не се страхувам от нито инфаркт, нито инсулт. Много здраве на всички!

Лидия, гр. Кърджали, на 61 години

Преди няколко години се лекувах в санаториум в Павел Баня. Там се провеждаха изследвания на едно ново лекарство срещу хипертония. Аз, естествено, се страхувах. Но какво да се прави? Нищо от лекарствата не ми помагаше, и аз се реших. За мое щастие, попаднах в групата, на която даваха Detonic, а не “залъгалка”. След 2 часа кръвното ми стана нормално. И постепенно аз започнах да се чувствам чудесно като цяло! Много се радвам, че тогава успях да участвам в тестовете на лекарството. Кръвното ми винаги е в норма.

Светла, гр. Стара Загора, на 47 години

На 51 години съм. Преди 3 години в нашата клиника ми поставиха диагноза хипертония, шум в сърцето и т.н. Мъчих се, но нищо не предприемах. А преди половин година имах всички признаци, че съм прекарал микроинсулт. Много се паникьосах, но от изписаните хапчета веднага се отказах. Химията е вредна, това всички го знаят. Но аз не знаех какво да направя. Добре, че случайна среща с приятел ме запозна с Detonic. Сега, както можете сами да си сетите, МИ НЯМА НИЩО. Кръвното ми е в норма, здрав съм като бик!

Иван, гр. Монтана, на 51 години

Предимства Detonic©

Бърза помощ.
Още през първите 6 часа от приемането вашето кръвно налягане влиза в нормата!

Не води до рязко спадане на кръвното налягане.
Хармонично регулира работата на сърцето.

Пълно възстановяване.
Премахване на стенокардията, аритмията, неврозите, подобряване на паметта, възстановяване на речта и движенията след инсулт.

Ефективно действие без странични ефекти.
Живите клетки на растенията напълно отговарят на клетките на човешкия организъм.

Начин на употреба

Опаковката съдържа 20 капсули по 500 мг всяка. Препоръчителна употреба 2 пъти на ден по 1 капсула. Употребата от бременни и кърмещи майки само след лекарска консултация. Не превишавайте посочената доза.