HILANGKAN REKAHAN DAN KARIES pada gigi anda dalam masa 27 hari tanpa bertemu doktor gigi

UBAT GIGI PEMINERALAN SEMULA DENGAN KESAN PENAMPALAN GIGI

Membaiki semula kerosakan dan menampal lubang kecil pada permukaan enamel

Menyingkirkan plak dan menghalang pembentukan karies dengan berkesan

Mengembalikan keputihan semula jadi, kelicinan dan sinaran pada gigi

denta seal

KHASIAT UNTUK GIGI ANDA PADA PERINGKAT MIKRO

Gigi putih yang bersinar bak mutiara akan menyerikan semua orang. Berikan kesihatan dan kecantikan pada gigi anda dengan ubat gigi pemineralan semula yang unik Denta Seal dengan nanopartikel enamel cecair.

Bahan rahsia untuk ubat gigi ini adalah bahan yang komposisinya mirip dengan komponen utama matriks kristal enamel – hidroksiapatit ® (nano-Mhap®). Kesan ubat gigi ini bermula pada saat ia bersentuhan dengan permukaan gigi dan air liur iaitu ketika busa dihasilkan. Ubat ini mencapai keberkesanan maksima selepas 1 minit pembersihan gigi.

FAEDAH DENTA SEAL

Perlindungan daripada karies

Apabila enamel gigi kita diselaputi dengan mineral, adalah mustahil untuk karies berkembang

Kesan penampalan gigi

Bahan aktif menembusi bahagian yang berlubang kemudian menampalnya, lalu mencetuskan proses penghabluran

Pemutihan

Nanopartikel memutihkan gigi dan bergabung ke dalam enamel, memberikan perlindungan daripada warna kekuningan

HIDROKSIAPATIT SUATU KOMPONEN UNIK YANG TIDAK MEMPUNYAI BANDINGAN

Bahan yang mampu bergabung ke dalam enamel gigi bagi membaiki rekahan kecil ini dipanggil Hidroksiapatit®. Enamel itu sendiri mengandungi agen ini, dan ia disintesis daripada cengkerang laut.

Enamel gigi kita terdiri daripada kristal hidroksiapatit. Apabila jumlah kristal ini tidak mencukupi, proses-proses seperti karies, sensitiviti gigi yang melampau dan kawasan pemineralan semula akan muncul. Denta Seal adalah nanopartikel hidroksiapatit, secara ringkasnya adalah enamel cecair.

Disebabkan oleh keserasian semula jadi dengan enamel gigi dan saiz nano yang lebih kecil, nanopartikel dengan mudahnya akan menembusi jauh ke dalam enamel, mengintegrasikan ke dalam matriks kristal dan menguatkan kawasan yang rosak dan lemah.

BAYANGKAN BAGAIMANA KEHIDUPAN ANDA AKAN BERUBAH APABILA ANDA MENDAPATKAN SEMULA GIGI ANDA YANG SIHAT DAN PUTIH BAK SALJI!

– Orang-orang di sekeliling anda akan berkomunikasi dengan anda
– Orang ramai akan berhenti berfikir bahawa anda tidak pernah menggosok gigi anda
– Anda akan dapat mencari pekerjaan yang baik
– Anda akan menjadi menarik di mata jantina yang bertentangan
– Anda akhirnya akan beroleh keyakinan diri
– Anda akan berhenti membuang wang anda dengan sia-sia
– Anda akan mempunyai senyuman Hollywood yang mempesonakan!

PENDAPAT PAKAR:

PEMULIHAN SEMULA DAN PEMUTIHAN GIGI YANG TELITI TANPA MEROSAKKAN ENAMEL ANDA

Sensitiviti gigi yang melampau, lubang kecil pada permukaan gigi, perubahan warna enamel, perkembangan karies – kebanyakan daripada pesakit saya perlu menangani masalah ini. Untuk menguatkan enamel dan membuatkan gigi menjadi putih, saya syorkan ubat gigi Denta Seal.

Disebabkan oleh komposisinya yang unik dengan nanopartikel hidroksiapatit, Denta Seal dengan berhati-hati membaiki kerosakan kecil dan mengisi lubang kecil pada enamel gigi, menghilangkan plak dan mencegah kemunculan karies dengan berkesan. ‘Enamel cecair’ menghilangkan noda kopi, teh, rokok, malah turut menyerap bakteria, dan meneutralkan nafas berbau.

Bersihkan gigi anda dengan kerap, adalah dinasihatkan untuk melakukannya selepas makan, tidak kurang daripada 2 kali sehari selama 2-3 minit.

Fatimah Mansor
Doktor Gigi, PhD

RM4 000 000 TELAH DILABURKAN DALAM PENGHASILAN DENTA SEAL

4 TAHUN PENYELIDIKAN
Reka bentuk ubat gigi tersebut telah dihasilkan selama 4 tahun penyelidikan dengan penyertaan makmal farmasi bebas di Jepun dan Kanada

2 TAHUN YANG DIAMBIL UNTUK PENGHASILAN FORMULA
Penghuraian formula ideal yang berdasarkan kepada penyelidikan makmal-makmal bebas mengambil masa lebih daripada 2 tahun

100% KEBERKESANAN
Enamel cecair di dalam komposisi ubat gigi itu merupakan teknologi yang memakan masa yang lama dan wang yang banyak, tetapi menjamin keberkesanan ubat gigi Denta Seal 100%

80% KOMPOSISI YANG DIIMPORT
80% bahan di dalam komposisi Denta Seal adalah diimport, kerana ia tidak dihasilkan di Malaysia

EC STANDARD KUALITI
Khususnya untuk tujuan pembuatan makmal Denta Seal yang memenuhi piawaian EC dalam bidang pengurusan kualiti telah diwujudkan

MAKLUM BALAS DARIPADA MEREKA YANG TELAH MENDAPAT SEMULA GIGI YANG SIHAT DAN PUTIH SEPERTI SALJI

Seorang rakan saya mengesyorkan ubat gigi ini. Dia seorang doktor gigi dan dia memberitahu saya secara peribadi bahawa kini terdapat suatu perkembangan rahsia baharu, sejenis ubat gigi Denta Seal, yang menampal gigi, melawan karies dan memutihkan gigi secara mudahnya di rumah. Lazimnya, doktor gigi tidak berminat untuk berkongsi maklumat ini dengan pelanggan mereka kerana ini boleh menganggu cara mereka beroleh pendapatan, kerana adalah lebih menguntungkan bagi mereka untuk ‘menyembuhkan’ anda. Untuk keluarga yang sukakan makanan manis, ubat gigi Denta Seal boleh menjadi penyelamat sebenar untuk gigi kita dan juga untuk bajet keluarga! Jangan bazirkan wang dengan bertemu doktor gigi, kerana segala-galanya adalah lebih mudah.

Intan, 28

Malangnya, saya mewarisi gen yang tidak baik. Saya sudah lama menderita disebabkan oleh banyak lubang dan plak. Gigi saya betul-betul sudah rosak. Saya sudah berikan banyak duit kepada doktor gigi, kerana sudah terdesak, dan saya fikir ia tidak ada jalan penyelesaian lain. Kemudian kawan saya membawa ubat gigi yang hebat ini, Denta Seal daripada AS. Pada mulanya, saya tidak percaya, tetapi saya terasa untuk mencubanya. Terus-terang saya katakan, saya terlupa bagaimana rasanya tampalan gigi yang baru. Gigi menjadi kuat, saya pernah ada kaviti yang kecil tetapi ia telah hilang! Satu lagi manfaat yang baik – gigi kelihatan lebih putih. Saya kagum!

Maria, 30

Saya seorang perokok tegar. Selepas 15 tahun merokok, gigi menjadi teruk- kekuningan, terjejas dengan karies, hampir setiap gigi perlu ditampal. Saya takut kepada doktor gigi sejak kanak-kanak lagi, jadi saya tidak pernah bertemu dengan doktor gigi. Sekarang, selepas temujanji dengan doktor gigi, saya telah dicaj dengan harga yang mahal. Saya mula mencari cara rawatan alternatif, maklumlah sekarang ini zaman modenI! Dan saya telah menjumpainya. Ubat gigi Denta Seal telah ‘membaiki’ semua lubang pada gigi saya dalam masa 2.5 minggu, karies kebanyakannya sudah hilang, gigi menjadi lebih putih, semasa saya kanak-kanak pun ia tidak putih sebegitu, iaitu sebelum saya mula merokok. Saya rasa seperti orang baharu! Terima kasih untuk pembaharuan yang mengagumkan ini!

Ihsan, 45