Global Health, Beauty, Diet, Adult products 50% off retail

Denta Seal fogfehérítő és fogzománc feltöltő fogkrém

Denta Seal fogfehérítő és fogzománc feltöltő fogkrémDescription

Denta Seal kiegyenlíti a foghibákat és feltölti a fogzománcon található apróbb lyukakat, hatékony a fogkő eltávolításában és meggátolja a fogszuvasodás kialakulását, természetesen fehéríti ki a fogakat, valamint sima felületűvé és ragyogóvá varázsolja őket.

SZABADULJ MEG A REPEDÉSTŐL ÉS A FOGSZUVASODÁSTÓL fogorvos nélkül, 27 nap alatt. ÚJRAÁSVÁNYOSÍTÓ FOGKRÉM FOGJAVÍTÓ TULAJDONSÁGGAL.

MIKROSZINTŰ FOGÁPOLÁS:
Mindenki gyöngyfehér és egészséges fogakra vágyik. Varázsold fogad egészségessé és elragadóvá az ásványosító Denta Seal fogkrémmel, valamint lásd el hasznos, zománc javító nanorészecskékkel.

HIDROXILAPATIT EGY PÁRATLANUL EGYEDI ÖSSZETEVŐ:
A fogzománc rétegébe bejutó hidroxilapatit a legapróbb fogszuvasodást is képes meggyógyítani. Ez a tengeri kagylókból mesterségesen előállítható alkotóelem az emberi fogzománcban is megtalálható.

Fogzománcunk hidroxilapatit kristályokból épül fel. Ezen kristályok hiányában fogunk könnyebben romlik, érzékennyé, valamint ásványi anyagban szegénnyé válik. A Denta Seal-ben folyékony zománc formájában hidroxilapatit nanorészecskék találhatók.

A fogra természetesen ható nanorészecskék könnyedén bejutnak a fogzománc rétegeibe, beépülnek annak kristályos szerkezetébe és megerősítik a sérült, gyenge területeket.

Ez a kivételes fogkrém a fogzománc kristályaihoz hasonló összetevőt, név szerint hidroxilapatitot (nano-Mhap®) tartalmaz. A nyál hatására habzó készítmény a fog felületéhez érve szinte azonnal kifejti hatását. A fogkrém közel egy perc fogmosás után hatni kezd.

DENTA SEAL egy feltöltő hatású fogkrém. Eltávolítja a kezdeti fogszuvasodáshoz kötődő problémákat, feltölti a fog mikrorepedéseit és mikropórusait, helyreállítja a fehérséget, csökkenti a fogzománc érzékenységét.

DENTA SEAL egy fogtöltő hatású fogkrém. Megakadályozza a plakk és a fogszuvasodás kialakulását, feltölti a zománc mikrorepedéseit, kifehéríti a zománcot és csökkenti annak érzékenységét.

PROFESSZIONÁLIS OTTHONI FOGÁPOLÁS:

1 A FOGZOMÁNC MEGERŐSÍTÉSE
A hidroxiapatit lezárja a megnyílt gyökércsatornákat és megvédi a fog belsejét a külső behatásoktól. Megakadályozza a fájdalom kialakulását és megerősíti a fogzománcot.

2 A BAKTÉRIUMOK ELTÁVOLÍTÁSA
A fogakon található repedésekben és törésekben kiváló körülmények alakulnak ki a baktériumoknak, amelyek folyamatosan roncsolják a fogakat. A fogkrémmel való tisztítás során, a DENTA SEAL rögzíti a baktériumokat és a plakkrészecskéket, így megkönnyítve azok eltávolítását a szájüregből.

3 HELYREÁLLÍTÁS
A sérült, mikrorepedéses fogzománc sötétté válik, mivel a fény nem a megfelelően tükröződik vissza róla. A hidroxiapatit feltölti a repedéseket és kisimítja a felszínt. A fogzománc selymessé és fényessé válik, helyreáll annak eredeti színe.

DENTA SEAL FEJLETT FORMULA A FOGSZUVASODÁS MEGELŐZÉSÉHEZ
A DENTA SEAL helyreállító formulájának alapját a hidroxiapatit biztosítja, amely feltölti a fogzománc felszínén megjelenő repedéseket és pórusokat. Ennek eredményeképp, a fogzománc hófehérré válik és ellenáll a plakkban található baktériumoknak.

1993-ban Japán Egészségügyi Minisztériuma hivatalosan elismerte a hidroxiapatit hatékonyságát a fogszuvasodás ellen.

Mit mondanak a szakértők a DENTA SEAL-RŐL?

Számtalan fogkrém képtelen megfelelően megvédeni a fogszuvasodástól – ezek csupán úgy tisztítják meg a fogakat az ételmaradékoktól, hogy rengeteg habot képeznek. Ez sajnos nem elegendő. A DENTA SEAL forradalmi áttörés az otthoni fogápolásban. A benne rejlő hidroxiapatitnak köszönhetően, a fogkrém már a tisztítás során mélyen behatol a fogzománcba és feltölti a repedéseket, helyreállítja a fogakat és ellensúlyozza a szükséges mennyiségű kalcium és foszfát hiányát.
Fogászati központ vezető Németh Gabriella

Rendszeres, napi használatra ajánlott, fogszabályzó mellett is alkalmazható.

A DENTA SEAL ELŐNYEI:

Megvéd a fogszuvasodástól, megjavítja a fogat, fogfehérítő tulajdonsággal bír.

Amennyiben fogunkban elegendő ásvány található, a fogszuvasodás kialakulása szinte lehetetlen.

A termékben található aktív összetevők feltöltik a sérült fogat, valamint beindítják a kristályosodás folyamatát.

A készítményben fellelhető nanorészecskék a fogzománcba jutva kifehérítik a fogat és megvédik a sárga elszíneződésektől.

KÉPZELD CSAK EL, HOGYAN VÁLTOZNA MEG AZ ÉLETED AZ EGÉSZSÉGES, VAKÍTÓ FOGAK MELLETT!

A körülötted lévők gyakrabban akarnak beszélni veled, az emberek nem gondolják többé azt, hogy nem mosol fogat, új álláslehetőségek nyílnak meg előtted, vonzóvá válsz a másik nem szemében, önbizalmad a duplájára nő, többé nem kell vagyonokat költened a fogorvosnál, igazi hollywoodi mosolyod lesz!

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY:
GYENGÉD ÁPOLÁS ÉS FOGFEHÉRÍTÉS, A FOGZOMÁNC KÁROSÍTÁSA NÉLKÜL
Fokozott érzékenység, lyukas, elszíneződött, szuvas fog – az emberek többségének gyakran kell szembenéznie az említett problémákkal. A fogak megerősítéséhez és fehérítéséhez, én minden páciensemnek a Denta Seal fogkrémet ajánlom. A termékben található egyedi, hidroxilapatit nanorészecskéknek köszönhetően, a Denta Seal gyengéden kezeli a fogzománc sérüléseit, valamint meggátolja az esetleges lyukak kialakulását. A folyékony zománc képes eltávolítani a kávé, a tea, a cigaretta, valamint a lerakódott baktériumok okozta kellemetlen leheletet. Nincs más dolgunk, mint rendszeresen, minimum napi 2-szer, 2-3 percig megtisztítani a fogainkat, minden étkezés után.
Kovács Margaréta
Fogorvos

A DENTA SEAL FEJLESZTÉSE KÖZEL 4 000 000 DOLLÁRBA KERÜLT.

4 ÉV KUTATÁS
A termék elkészítését 4 év független japán és kanadai laboratóriumokban végzett kutatás előzte meg.

2 ÉV FEJLESZTÉS
Az ideális formula előállítása előtt, a kutatók 2 teljes évig, független laboratóriumokban vizsgálták a terméket.

100% HATÉKONYSÁG
A fogkrémben található folyékony zománc alkalmazásával rengeteg időt és pénzt spórolhatunk. A Denta Seal fogkrém 100%-osan hatékony.

80% IMPORTÁLT ÖSSZETEVŐ
Mivel a Denta Seal-ben található összetevőket nem lehet Magyarországról beszerezni, a termék 80%-ban importált alkotóelemet tartalmaz.

EU MINŐSÉGI ELŐÍRÁS
A Denta Seal fogápoló fogkrém az Európai Unió minőség előírásai betartásával került gyártásra.

A Denta Seal azonnal kifejti hatását!

1. szakasz
A hidroxiapatit kristályosodik és beépül a fogzománc szerkezetébe.

2. szakasz
A Denta Seal védőréteget képez, valamint csökkenti a zománc érzékenységét.

3. szakasz
A fogkrém részecskéi feltölti a sérüléseket és a mikrorepedéseket, így megakadályozva a baktériumok okozta további károsodást a fogzománcba.

4. szakasz
A fogzománc selymes és fényessé válik, a fogak védve vannak a hőmérsékletingadozástól, illetve a kávéban és az ételekben található színezőktől.

A Japánban elvégzett kísérletek bizonyították, hogy a Denta Seal hosszútávú használata pontosan olyan védelmet nyújt, mint a fogorvos rendszeres meglátogatása.

Helyreállítja a fogak és a fogíny egészségét, fogorvos meglátogatása nélkül.

A Denta Seal speciális összetevője:

Hidroxiapatit – egy csontos szövetek és a fogak természetes ásványi anyaga, amely megerősíti fogzománcot.

Rendszeres használat mellett, a Denta Seal feltölti a repedéseket és sérüléseket, valamint leküzdi a fogszuvasodást.

VÁSÁRLÓINK VISSZAJELZÉSEI:

44 éves vagyok, és a fél életemet azzal töltöttem, hogy a fogaim miatt aggódtam. Rossz géneket örököltem, így a fogaim sárgák voltak, és a fogínyem mindig is problémát jelentett. Arról nem is beszélve, hogy nagyon érzékeny volt az egész fogsorom. Rengeteg pénzt költöttem fogorvosokra, de semmi sem segített úgy, mint a DENTA SEAL. Nagyon hálás vagyok a gyártónak! Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a fogkrémet.
Júlia

A fogorvosom javaslatára próbáltam ki ezt a fogkrémet. Már gyerekkorom óta vigyázok a fogaimra, 3 havonta fogorvoshoz járok. A fogszuvasodás megszüntetéséhez el kell távolítani a plakkot és a létrejött réseket fel kell tölteni. Most már azonban egy termék képes minderre! Az orvosom is nagyon elégedett volt legutóbb a fogaim állapotával, én is így vagyok ezzel. A barátaim azt hitték, kifehéríttettem a fogaim!
Mária

Az öregedéssel a fogaim elkezdtek teljesen tönkremenni. Az állkapcsom fele teli van tömésekkel, néhány fogamat úgy ahogy volt, ki kellett húzni. Tölgyfakéreggel gargalizáltam, hogy valamit megmentsek a fogsoromból, hogy legalább rágni tudjak, de a fogzománcom napról-napra egyre csak gyengült. A lányom vette meg ezt a fogkrémet, hogy adjak neki egy esélyt. Nagyon elégedett voltam. A fogaim többé nem fájnak, és a fogínygyulladásom is megszűnt. 6 hónap telt el, mióta legutóbb fogorvoshoz kellett mennem.
Mihály

A TERMÉKET HASZNÁLÓ, HÓFEHÉR MOSOLYÚ EMBEREK VISSZAJELZÉSEI:

Az egyik barátom ajánlotta nekem ezt a fogkrémet, aki mellesleg fogorvos. Rendelésen kívül mesélte, hogy a forradalmian új Denta Seal fogkrém képes feltölteni a fogakat, felveszi a harcot a fogszuvasodással és fogfehérítő tulajdonsággal is bír. Mivel a hagyományos gyógyítási módszerek sokkal jövedelmezőbbek, az orvosok többnyire nem osztanak meg ehhez hasonló információkat. A mi cukorimádó családunk foga és pénztárcája számára kész megváltás volt a Denta Seal fogkrém! Ne vesztegessétek tovább fogorvosra a pénzetek, ezzel a termékkel minden sokkal egyszerűbb.
Helga, 28 éves

Sajnos, nagyon rossz géneket örököltem. Nem egy rossz fogam, valamint még fogkövem is volt. A fogaim szó szerint lepattogzottak. Vagyonokat hagytam ott a fogorvosomnál. Kétségbeesésemben azt gondoltam, ennek sosem lesz vége. A barátom hozta nekem ezt a csodálatos Denta Seal fogkrémet, Németországból. Nem igazán hittem a termék hatékonyságában, de úgy döntöttem adok neki egy esélyt. Nem gondoltam volna, hogy a készítmény ennyire eredményes lesz. A fogaim sokkal erősebbek lettek és az apró fogszuvasodásom is eltűnt! A fogkrém teljesen kifehérítette a fogaimat. Le vagyok nyűgözve!
Mariann, 30 éves

Láncdohányos vagyok. 15 év cigarettázás után, a fogaim borzalmasan festettek, szinte mindegyik lyukas és sárgás színű volt. Gyermekkorom óta félek a fogorvostól, szóval szinte minden ellenőrzést kihagytam. Egyszer még is elmentem, akkor óriási összeget gomboltak le rólam. Elkezdtem alternatív megoldások után keresgélni, elvégre is ez a XXI. század, nem?! Ekkor találtam rá a Denta Seal fogkrémre, amely körülbelül 2,5 hét alatt javította meg a fogaimat. A lyukak szinte teljesen betömődtek, a fogaim pedig vakítóan fehérek lettek. A dohányzás előtt, még gyermekkoromban sem nézett ki így a fogsorom. Úgy érzem magam, mint akit teljesen kicseréltek! Köszönöm ezt a nagyszerű felfedezést!
Péter, 45 éves

Mit mondanak a Denta Seal vásárlói:

Péter 26 éves
2 nap telt el, és többé nem aggódom a fogaim miatt, a repedések tökéletesen feltöltődtek! Ráadásul idővel az is feltűnt, hogy fehérebbek lettek a fogaim.

Júlia 29 éves
Csak ajánlani tudom! Rengeteg fogkrémet próbáltam már, de ez a legjobb! Az egész család ezt használja.

Mihály 44 éves
3 hónapja használom a Denta Seal-t, és már nem érzékenyek a fogaim.