ОТЪРВЕТЕ СЕ ОТ ПУКНАТИНИТЕ И КАРИЕСИТЕ по зъбите за 27 дни без посещение при зъболекаря

DENTA SEAL паста за зъби със запълващ ефект

Предотвратява образуването на кариес и плака
Попълва микрофрактури в емайла
Избелва и намалява чувствителността на емайла

Изравнява неравностите и запълва микропукнатините по повърхността на емайла
Ефективно премахва зъбната плака и предотвратява образуването на кариеси
Възвръща естествената белота, гладкост и блясък на зъбите

МНЕНИЕТО НА ЕКСПЕРТА:

ВНИМАТЕЛНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИТЕ БЕЗ УВРЕЖДАНЕ НА ЕМАЙЛА

Свръхчувствителност на зъбите, микропукнатини по повърхността им, промяна в цвета на емайла, образуване на кариеси – повечето от моите пациенти се изправят пред тези проблеми. За укрепване на емайла и за бели зъби препоръчвам паста за зъби Denta Seal.

Благодарение на своя уникален състав с наночастици хидроксиапатит Denta Seal внимателно изглажда микронеравностите и запълва микропукнатините по зъбния емайл, ефективно премахва зъбната плака и предотвратява появата на кариес. „Течният емайл“ премахва петната от кафе, чай, цигари, бактериите и неутрализира лошия дъх.

Мийте зъбите си редовно, най-добре след всяко хранене, не по-малко от 2 пъти дневно в продължение на 2-3 минути.

Маргарита Ленкова
Стоматолог

denta seal

ПРОФЕСИОНАЛНА ГРИЖА У ДОМА

1 УКРЕПВА ЕМАЙЛА
Хидроксиапатитът запечатва непокритите зъбни тубули и защитава пулпата от външно въздействие.
Предотвратява появата на болка и укрепва емайла.

2 ПРЕМАХВА БАКТЕРИИТЕ
Пукнатините и цепнатините по зъбите осигуряват благоприятни условия за развитието на бактерии, които впоследствие развалят зъбите.
По време на почистване пастата за зъби DENTA SEAL улавя бактериите и частиците плака, като улеснява премахването им от устната кухина.

3 ВЪЗСТАНОВЯВА
Увреденият емайл, покрит с микропукнатини пожълтява, защото светлината не може да се отрази от него правилно.
Хидроксиапатитът запълва пукнатините и полира повърхността. Емайлът става гладък и блестящ, а цветът му се възстановява.

Премахва дефекти, дължащи се на кариеси в начален стадий
Запълва микропукнатините и микропори по зъбите
Възвръща белия цвят, намалява чувствителността на емайла

DENTA SEAL ПОДОБРЕНА ФОРМУЛА ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА КАРИЕСИ.

Възстановяващата формула на DENTA SEAL е на базата на хидроксиапатит. Частиците му запълват порите и пукнатините, които се появяват по повърхността на емайла.

В резултат на това емайлът става бял като сняг и по-устойчив на въздействието на бактериите от плаката.

През 1993 г. на Министерството на здравеопазването в Япония официално признава хидроксиапатитът като най-ефективната защита срещу кариеси

Какво казват за специалистите за DENTA SEAL?

Много пасти за зъби не могат да предпазват от кариеси – те само помагат за почистването на хранителните остатъци като правят много пяна. Това не е достатъчно за правилната и пълноценна грижа.

DENTA SEAL е истински пробив в областта на стоматологичната грижа у дома. Благодарение на хидроксиапатита пастата за зъби прониква в емайла още на етап почистване и запълва всички пукнатини, възстановявайки зъбите и компенсирайки липсата на калций и фосфати.

Препоръчва се за ежедневна употреба и е подходяща за хора с брекети

ПОДХРАНВАНЕ ЗА ЗЪБИТЕ НА МИКРО НИВО

Всеки може да се радва на бисерно бели здрави зъби. Дайте на зъбите си здраве и красота с уникалната реминерализиращата паста за зъби Denta Seal с наночастици течен емайл.

Тайната съставка в пастата за зъби е вещество, чийто състав е подобен на основната съставка в матрицата на кристалния емайл – хидроксиапатит ® (nano-Mhap®). Ефектът на пастата за зъби започва в момента, в който достигне повърхността на зъбите и слюнката, когато се образува пяната. Лечебният ефект достига своята максимална ефективност след около 1 минута почистване на зъбите.

ПОЛЗИТЕ ОТ DENTA SEAL

Защита от карие
Когато зъбният емайл се насити с минерали, образуването на кариеси е невъзможно

Запълващ ефект
Активното вещество прониква в пукнатините и ги запълва, като отключва процес на кристализация

Избелване
Наночастиците избелват зъбите и се интегрират в емайла, осигурявайки защита от пожълтяване

ХИДРОКСИАПАТИТЪТ Е УНИКАЛЕН КОМПОНЕНТ, КОЙТО НЯМА АНАЛОГ

Веществото, което е в състояние да се интегрира в емайла на зъбите, и да поправи микропукнатините се нарича Hydroxyapatite®. Емайлът само по себе си съдържа това вещество и то се синтезира от морски раковини.

Емайлът на нашите зъби се състои от кристали хидроксиапатит. Когато броят на тези кристали не е недостатъчен, се появяват процеси като кариеси, прекомерна чувствителност и деминерализация на зъбите. Denta Seal представлява наночастици от хидроксиапатит, т.е. с други думи – течен емайл.

Поради природната съвместимост със зъбния емайл и изключително малките наночастиците лесно проникват дълбоко в емайла, интегрирайки се в матрицата на кристала и укрепвайки повредените и отслабени зони.

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАК ЩЕ ПРОМЕНИ ЖИВОТА ВИ, КОГАТО ВЪРНЕТЕ БЕЛОСНЕЖНИЯ БЛЯСЪК И ЗДРАВЕ НА ЗЪБИТЕ!

Хората около вас ще общуват с вас
Ще спрат да мислят, че не си миете зъбите
Ще можете да си намерите добра работа
Ще станете по-привлекателни за противоположния пол
Най-накрая ще изградите самочувствие
Ще спрете да хвърляте пари на вятъра
Ще имате ослепителна холивудска усмивка!

4 000 000 Щ.Д. СА ИНВЕСТИРАНИ В СЪЗДАВАНЕТО НА DENTA SEAL

4 ГОДИНИ ПРОУЧВАНИЯ
За разработката на пастата за зъби са нужни 4 години изследвания с участието на независими фармацевтични лаборатории в Япония и Канада

2 ГОДИНИ ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ФОРМУЛАТА
Изработването на идеалната формула на базата на изследвания от независимите лаборатории отнема повече от 2 години

100% ЕФЕКТИВНОСТ
Течният емайл в състава на пастата за зъби е изключително времеемка и скъпа технология, но гарантира 100%-та ефективност на пастата за зъби Denta Seal

80% ВНОСНИ СЪСТАВКИ
80% от съставките в Denta Seal са вносни, тъй като не се намират в България

EC СТАНДАРТ ЗА КАЧЕСТВО
Специално за производството на Denta Seal е създадена лаборатория, която отговаря на стандартите на ЕС в сферата на управление на качеството

Предотвратява образуването на кариес и плака
Попълва микрофрактури в емайла
Избелва и намалява чувствителността на емайла

Denta Seal започва да работи незабавно!

Етап 1
Хидроксиапатитът кристализира и се интегрира в структурата на емайла.

Етап 2
Denta Seal създава защитно покритие и намалява чувствителността на емайла

Етап 3
Частици от пастата за зъби запълват уврежданията и микроцепнатините, предотвратявайки по-нататъшното увреждане на емайла от бактериите.

Етап 4
Емайлът става гладък и лъскав Зъбите са защитени от температурните колебания и багрилните вещества, съдържащи се в кафето и храната.

Тестове, проведени в Япония, доказват, че след дълъг период на употреба на Denta Seal вашите зъби са сигурно защитени, точно както при посещение при зъболекаря.

Възстановете здравето на вашите зъби и венци, без да ходите на зъболекар

Специална съставка на Denta Seal

Хидроксиапатит – естествен минерал от костната тъкан и зъбите, укрепва зъбния емайл.

Когато се използва редовно, Denta Seal запълва пукнатини и пори и се бори срещу кариеса.

Какво правят хората, които използват Denta Seal

Петър 37 години
След 2 дни зъбът ми спря да ме безпокои, тя запълва пукнатини прекрасно! С течение на времето забелязах, че зъбите ми стават по-бели.

Яна 29 години
Препоръчвам! Опитах много различни пасти за зъби, но тази е направо супер! Всички членове на семейството ми я използват.

Мишо 44 години
Използвам Denta Seal от 3 месеца, вече не страдам от свръхчувствителни зъби.

КОМЕНТАРИ НА НАШИ КЛИЕНТИ

Аз съм на 44 и през половината ми живот се притеснявах заради зъбите ми. Имам лош ген. Зъбите ми са жълти, венците ми създаваха проблеми през цялото време. Освен това зъбите ми са свръх чувствителни. Харчех ужасно много по зъболекари, но нищо нямаше такъв ефект като DENTA SEAL. Много благодаря на производителите! Препоръчвам на всички да преминат към тази паста за зъби.
Елена

Зъболекарят ми препоръча тази паста за зъби. Полагам специални грижи за зъбите ми от дете, а ходя на зъболекар през 3 месеца. За кариес, за почистване на зъбен камък, за стара пломба. Сега нуждата изчезна. Моят лекар е доволен от състоянието на зъбите ми, аз също. Приятелите ми мислят, че съм си избелила зъбите.
Мария

С възрастта зъбите ми станаха много крехки. Половината от тях бяха пълни с пломби и дори се наложи да премахна няколко зъба. Правех гаргари с дъбова кора в опит да спася нещо и да мога да дъвча, но емайлът отслабваше все повече и повече. Дъщеря ми ми донесе тази паста за зъби, за да я тествам. Много се зарадвах. Зъбите спряха да ме болят, а възпалението по венците изчезна. Минаха 6 месеца, откакто бях ходил последно на преглед.
Мишо

ОТЗИВИ ОТ ХОРА, КОИТО ВЕЧЕ СЕ РАДВАТ НА ЗДРАВИ СНЕЖНО БЕЛИ ЗЪБИ

Една приятелка ми препоръча тази паста за зъби. Тя е зъболекар и ми каза в личен разговор, че сега съществува тайна, съвсем нова разработка – пастата за зъби Denta Seal , която запълва зъбите, предотвратява кариесите и може лесно да избели зъбите в домашни условия. Естествено, зъболекарите нямат интерес да споделят тази информация със своите клиенти, тъй като от това им зависи хлябът, защото е много по-изгодно да те „лекуват“. В нашето семейство от любители на сладкото пастата Denta Seal се превърна в истинско спасение за нашите зъби и нашия семеен бюджет! Не хвърляйте пари по зъболекари, много по-лесно е.
Елена, 28 г.

За съжаление, имам лоши гени. Страдах дълго време от пукнатини и плака по зъбите. Зъбите ми буквално се разпадаха. Харчех смайващи суми пари по зъболекари, вече бях отчаяна и мислех, че никога няма да се оправя. Близък приятел донесе чудесната паста за зъби Denta Seal от САЩ. Разбира се, отначало не повярвах, но все пак реших да опитам. Ще го кажа така – забравих какво е пломба. Зъбите ми са здрави, имах малка кухина и изчезна! Друг приятен бонус е, зъбите са доста по-бели. Във възторг съм!
Мария, 30 г.

Страстен пушач съм. След 15 години тютюнопушене, зъбите ми се бяха превърнали в развалина – жълти, осеяни с кариеси, почти всеки зъб се нуждаеше от пломба. Още от малък ме е страх от зъболекари и затова почти не бях ходил. След всяко посещение при зъболекар трябва да плащам огромни суми за услугите. Започнах да търся алтернативни начини на лечение, в края на краищата сме в 21 век! И намерих. Пастата за зъби Denta Seal „поправи“ всичките ми дупки в зъбите в рамките на две седмици и половина, кариесите почти изчезнаха, зъбите ми станаха бели, по-бели дори от времето, когато още не пушех. Сега се чувствам като нов човек! Благодаря прекрасната разработка!
Петър, 45 г.