Global Health, Beauty, Diet, Adult products 50% off retail

Black Mask Plus hatékonyan kitisztítja a pórusokat az arc tiszta és ragyogó lesz

Black Mask Plus hatékonyan kitisztítja a pórusokat az arc tiszta és ragyogó leszDescription

A bőr bizonyos időnként fáradtnak tűnhet, ha gyakran éri napfény, a nehéz időjárási körülmények és ha munka során frusztráló körülmények között dolgozik. Még akkor is, ha elegánsan korosodik és azt gondolja, hogy fiatal, szüksége van arra, hogy ápolja a bőrét és fiatalabbnak tűnjön. A Black Mask Plus speciálisan a bõr, különösen az arcbõr táplálására és megújítására lett kialakítva.

Mi a Black Mask plus?

A Black Mask Plus fekete pöttyök ellen egy természetes iszap a kanadai tőzegkutyákból, egy vékony, sűrűn völgyből, amely nem szennyezett. A peloidot télen, tizenöt méterrel a fagyott talajon veszik fel, a termálvíz mellett. Szerves anyagokat, növényi kivonatokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmaz. A kezelést megelőzően bőrgyógyásszal vagy kozmetikussal is konzultálnia kell, de a maszk minden típusú bőrön működik. A maszk segíti a nőket a celluláris anyagcserében, méregtelenít és felvirágozz az arcszíntSokan úgy gondolják, hogy egy szokásos arcmosó és hidratáló, elég, hogy az ember vigyázzon a bőrre. Ritkán gyümölcsös arc- vagy normál arcmasszák a legjobbak a bőr számára. De ezek a maszkok ténylegesen segítenek abban, hogy ragyogjon és fényesnek tűnjön. Az embernek ezeket a kezeléseket is el kell végeznie, hogy megnövekedjen magabiztosságuk. Többször is az orr sötétebb árnyalatot mutat, vagy néhány mitesszer jelenhet meg az állán és ezeket más termékek próbálják eltüntetni, de eredmény nélkül. A Black Mask Plus-ban az a legjobb, hogy nem reped és könnyű lemosni. Csökkenti a bőr túlérzékenységét.

Hogyan működik a Black Mask Plus?

A Black Mask Plus egy széntartalmú arcmaszk, amely leszámol az orron, a homlokon és az állon megjelenő aknékkal és mitesszerekkel. A bőr tisztítása érdekében megszünteti a régi sejtszöveteket, extra faggyút stb. Ráadásul kedvező áron kapható. A képlet egy kátrány alapú textúra, amely vastag és húzható. Használatát csak száraz, tiszta arccal kezdje el és hagyja fenn körülbelül tizenöt-harminc percig. Tizenöt percen belül kiszárad, de mégis nedves marad, ezért a további tizenöt perc értékes befektetés mivel teljes lesz a kiszáradás és könnyen lehúzhatja. A maszk garantálja a bőr ragyogását, miközben tisztítja a pórusokat és eltávolítja a mitesszereket. A maszk használata során enyhén szoros érzést érezhet. Ez egy kényelmes érzés, elsősorban egyszerűen furcsa. Nem hagy nyomokat, amikor kiszárad, így nem hagy rendetlenséget maga utána. Ha zsíros a bőre, vagy eltömődött pórusokat érez, akkor ez segít. A színtelen bőr újra rózsaszínű és egészséges lesz, az eltömődött pórusok és a eltűnnek valamint a zsíros bőrt is kijavítja. Ez erőteljes vegyületek hatást gyakorolnak az epidermisz pórusaira és felszívják a szennyeződéseket és a veszélyes anyagokat. A Black Mask Plus a legjobb megoldás a mitesszerek kezelésére. Gyulladásgátló és regeneráló hatással rendelkezik. A hatékony összetevők csökkentik az oxigén szabad gyököknek a sejtekre gyakorolt veszélyes hatását és késleltetik az öregedési folyamatot. Gyulladás és irritáció enyhítő.

A Black Mask Plus összetevői:

A Black Mask Plus fekete pöttyök ellen nedves érzés után tisztítja a bőrt, eltávolítja a szennyeződéseket és extra faggyút. Ez a maszk tisztítja és nyugtatja a bőrt az európai édesvízi tavakból nyert különleges iszap tulajdonságainak köszönhetően. A legjobb minőségű földi agyagokkal rendelkezik, amelyek eltávolítják az eltömődött pórusokat és a zsírosodást. A bőr láthatóan polírozott és sima lesz. Javítja a pórusok kinézetét. A maszkban használt összetevők: édesvíziszap, melaleuca alternifolia olaj, szalicilsav, zsálya kivonat, vörösfenyő arabinogalaktán, tölgymag, uborka kivonat és bisabolol. Az édesvíziszap édesvízi tavakból származik. Segíti a bőr tisztítását. A teafaolaj nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik. A szalicilsav tisztítja a pórusokat és finom hámlást kínál. A vörösfenyő arabinogalaktán vörösfenyő fából származik, serkenti a hámlasztást. Az utolsó összetevők tölgymag, uborka kivonatok és a bisabolol bőrmefiatalító előnyöket kínálnak. A Black Mask Plus száz százalékban természetes összetevőkből áll. Nyolszor annyi vitamint és nyomelemet tartalmaz. Ráadásul ez a rendkívül hatásos maszk olcsó áron kapható. A Black Mask Plus egyszerûen alkalmazható és eltávolítható egyszerre. A maszkot az arcra helyezzük, már ekkor elkezdődik a hidratálási folyamat. Az ásványi anyagokat természetes összetevőkből szerzi, a maszk eltávolítja a szennyeződést és a zsírt az arcról. Erős antioxidánsok energizálják és fiatalítják a bőr. Fényes lesz az arca, mert eltörli a fáradtságot és az öregedést, amely a bőrön rendszerint megjelen. Az összetevők erősek és aktívak, jó eredményeket nyújtanak a felhasználónak.

A Black Mask Plus használatára vonatkozó utasítások:

A Black Mask Plus fekete pöttyök ellen hatása már az első alkalmazás után is látható. Tegye a maszkot az érintett bőrfelületekre, vastag réteget hozva létre, kihagyva a területet a szemek, a fejbőr és a sérült foltok közelében. Hagyja fenn huszonöt percig. A maszk megszárad, és rugalmasnak tűnik. Most a hatóanyagok behatolnak az epidermiszbe és dolgoznak. Enyhén vegye le a maszkot a kezével. Távolítsa el a maradékot meleg vizes öblítéssel. Használja a terméket háromszor egy hét alatt a legjobb eredmény érdekében. Ez a legjobb képlet, amely garantáltan helyrehozza a bőrt. A bambusz szén, a kaolin stimulálja a véráramlást, a vízi kender kivonat és a neovitin bio oxidáló komplexum pedig segíti a hatást. Érdemes elolvasni az utasításokat a termék címkéjén használat előtt.

Vélemények Black Mask Plus fórum:

Erika

Az első dolog, amit a maszk használatával kapcsolatban észrevettem, a textúra volt, olyan, mint az olvasztott műanyag. Nagyon vastag, enyhe illata van, az első réteg öt percen belül megszárad. A használt maszk hátulján láttam a mitesszereket amelyeket eltüntetett. A lehúzás után hidratálószert használtam.

Kata

Ezt az maszkot használom az orromon és az államon, hatékony és kissé fájdalmas a húzás közben, de valóban megszünteti az összes mitesszert. A jó rész, amikor leveszi, látni fogja, hogy mennyi szennyanyagot tüntetett el a Black maszk plusz.