Black Latte:

OGLJENA KAVA ZA LJUBITELJE SLADKORJA, KI BI SE RADI ZNEBILI MAŠČOBNIH OBLOG.

Pripomore k absorbciji maščobe in pretvajanju le-te v energijo.
Odstranjuje toksine iz telesa.
Pripomore k zaviranju teka in zviševanju ravni energije.
Pomaga odstranjevati odvečno tekočino iz telesa.
Pripomore k proizvajanju dopamina (hormona sreče).

VIDNI REZULTATI ŽE OD PRVEGA DNE!

Ameriški znanstveniki so končno iznašli enostaven in učinkovit način izgube telesne teže brez spremembe življenjskega sloga. Razvili so formulo za pijačo Black Latte z okusom, ki se ne razlikuje od okusa priljubljenega toplega napitka, vendar vsebuje aktivno olje, ki pripomore k učinkoviti absorbciji maščobe, katero razbije in odstrani vse toksine iz telesa. Previsoka teža se zmanjša, kar pa ne vpliva na obseg prsi. Black Latte spodbuja presnovo in zavira apetit, kar omogoča postopno izgubo kilogramov brez dodatne telesne aktivnosti ali omejevanja hrane.

BLACK LATTE JE SLASTNA SKRIVNOST ZA ZVIŠEVANJE NIVOJA ENERGIJE, KI SKRBI ZA VITKA TELESA ZVEZDNIKOV.

Najbolj priljubljen izdelek za hujšanje med svetovnimi zvezdniki!

Specialistka Denise, svetovalka za zdravo prehrano Charlize Theron in Sandre Bullock, priporoča pitje ogljene kave, s katero nadomestite prigrizke in/ali obroke za hitrejšo izgubo teže. To sredstvo spodbuja presnovo, zvišuje raven energije za izpopolnjujoče življenje in dobro deluje na postavo. Obroke nadomeščajte s tem sredstvom največ en mesec. To obdobje običajno zadošča za doseganje osupljivih rezultatov.

black latte

Izredno kakovostna sestava, s pomočjo katere boste težo izgubljali hitreje in bolj varno!

AKTIVNO OGLJE
Pripomore k absorbciji 80 % maščobe, ki jo v telo vnašamo s hrano, ter njenega nabiranja v telesu; poskrbi za varno razbijanje, obdelavo in odstranjevanje maščobnih oblog in toksičnih snovi.

KOKOSOVO MLEKO
Spodbuja presnovo. Zažene proces ‘samoočiščenja’ telesa, ki je aktiven proces razgradnje starih maščobnih zalog, ki se nahajajo na stranskih in na trebušnem delu telesa.

L-KARNITIN
Pripomore k razbijanju in odstranjevanju podkožnega maščevja ter znakov celulita; pomaga preprečevati povešeno kožo in doseči čvrsto telesa po znatni izgubi telesne teže.

OMEGA-3
Zvišajo nivo leptina, hormona, ki je odgovoren za hitrost razbijanja maščob v telesu. Pomembno je vedeti, da naše telo samo Omega-3 ne more proizvajati, temveč jih je v telo potrebno vnesti s prehrano.

Kako jemati Black Latte?

Žlico Black Latte dodajte kozarcu ali skodelici tople vode
Zaužijte 1 odmerek na dan. Za najboljšo absorbcijo vam priporočamo, da pijačo uživate med zajtrkom.
Priporočeno trajanje jemanja – 1 mesec

Z BLACK LATTE NE BOSTE LE SHUJŠALI, TEMVEČ BOSTE PRENOVILI CELOTNO TELO!

Pripomore pri pretvarjanju maščobe v energijo in telesu zagotavlja vitalnost
Zmanjšuje apetit in zavira lakoto
Spodbudi metabolizem
Očisti toksine in odvečno tekočino iz telesa
Pripomore k proizvajanju dopamina (hormona sreče)

KAKO SE BO VAŠE TELO SPREMENILO, KO BOSTE PRIČELI UŽIVATI BLACK LATTE?

1. dan
Opazili boste, da ste se zbudili bolj sveži in spočiti.

5. dan
Vaše telo je pričelo izgubljati težo, pričeli ste izgubljati maščobo

10. dan
Postali ste boljše volje, izgubili ste že nekaj teže in zmanjšali vašo konfekcijsko številko

21. dan
Vaše telo je mladostnejše, vaša telesna teža je nižja in znebili ste se odvečnih kilogramov

28. dan
Izgubili ste veliko teže, pričeli ste nositi privlačna oblačila, ki so nekaj številk manjša in vsi so navdušeni nad vami!

UČINKOVITOST SREDSTVA BLACK LATTE POTRJUJEJO REZULTATI KLINIČNIH RAZISKAV, IZVEDENIH V AMERIŠKIH, SLOVENIJAN IN IZRAELSKIH KLINIKAH.

ŠTUDIJA JE VKLJUČEVALA 900 LJUDI Z 10-40 KG ODVEČNE TEŽE

Zmanjšanje obsega za 11-16 cm 91 %
Izguba teže 8-16 kg 99 %
Izguba težav z refluksom in težkim občutkom v želodcu 100 %
Kakovostnejši spanec in boljše delovne zmogljivosti 97 %
Zmanjšanje zatekanja in pojavnosti celulita 94 %

Nič ni mamljivejšega od hujšanja z ogljeno kavo

Pomagajte telesu, da se znebi odvečnih kilogramov!

Mislila sem, da bom celo življenje veljala za debeluško, vendar mi je Black Latte omogočil novo življenje z vitkim telesom!

Marta, 28 let

Vodja osebja

Black Latte sem jemala 29 dni

Rezultat: -14,7 kg

Celo življenje sem svoje telo skrivala v ohlapnih oblačilih. Zahvaljujoč Black Latte zdaj nosim le kratka krila in imam celo četo občudovalcev!

Nastja, 39 let

Računovodja

Black Latte sem jemala 37 dni

Rezultat: -12 kg

Z Black Latte sem dosegla raven trebuh v enem samem mesecu! To je čudež, in to popolnoma brez diet!

Jana, 24

Administratorka

Black Latte sem jemala 31 dni

Rezultat: -17 kg

Po nosečnosti sem se spremenila v brezoblično gmoto …. Black Latte mi je pomagal zgubiti maščobo. In moja hčerka ima ponovno vitko mamo!

Natalija, 33

Odvetnica

Black Latte sem jemala 92 dni

Rezultat: -28 kg

Z BLACK LATTE STE LE EN KORAK STRAN OD SANJSKEGA REZULTATA! NEKATERE IZMED 2350 ZGODB NAŠIH STRANK

Popolnoma sem prenovila svojo garderobo, najpomembneje pa je to, da sem dobila novega fanta!
Rosanda Huzjan 30 let, Ljutomer
Stara sem le 30 let, vendar sem še ne dolgo tega imela več kot 80 kg. Imela sem tudi veliko težav z želodcem, zato mi marsikatera dieta ni odgovarjala. V našem malem mestu je težko najti koristne dietne izdelke. Športu pa nisem bila nikoli preveč naklonjena. Telovadbe enostavno nisem imela rada. Vse pa se je spremenilo, ko sem izvedela za Black Latte. To je vodotopen prašek, ki ima okus po mojem najljubšem napitku in ki ga je treba jemati enkrat dnevno. Proizvajalec tudi priporoča pitje 1,5 litrov tekočine dnevno. En mesec sem sledila navodilom in moja pričakovanja so bila izpolnjena! To je res neverjetno. V vmesnem času sem popolnoma prenovila svojo garderobo, še bolj pomembno pa je to, da sem dobila novega fanta. Rože, zmenki, sprehodi v mesečini! Mislila sem, da tega ne bom doživela nikoli v življenju! Razmišljam, da bi ponovila kuro, da bi izboljšala in obdržala rezultat.

‘Lahko si zopet nadenem kavbojke, ki sem jih nosila pred prvo nosečnostjo!
Lilijana 30 let, Ljubljana
Po rojstvu mojega tretjega otroka nisem mogla več priti v formo. Trebuh se mi je povesil in zredila sem se v noge. To me je močno prizadelo, vendar si v resnici nisem mogla čisto nič pomagati. Dejstvo je da pri treh otrocih nisem imela veliko prostega časa. Tudi diete niso bile preprosta stvar, saj sem alergična na skoraj vse! Še vedno pa tudi dojim svojega otroka. Zato izbira pravilne hrane ni bila prav nič enostavna. Soseda mi je povedala, da je njena nečakinja po porodu shujšala s pomočjo Black Latte. V navodilih je bilo navedeno, da bo ta čudodelna pijača odstranila mojo odvečno maščobo v enem samem mesecu. Iskreno povedano, zadevi nisem čisto nič verjela. Kako je to mogoče? En kozarec na dan, brez truda, in izgubljaš težo? Vsseno sem pregledala njeno sestavo, vse je naravno, in si prebrala kritike. Odločila sem se, da ne more škoditi. Pričela sem z jemanjem. V enem tednu sem pričela opažati prve rezultate. Imela sem več energije, tudi moj spanec se je izboljšal. Res je, morda je to naključje, tudi vreme se je izboljšalo in moj mlajši sin se je preselil v svojo sobo. Čez dva tedna sem šla na tehtnico in nisem mogla verjeti svojim očem! Nekaj kilogramov je izpuhtelo! V manj kot enem mesecu sem si že spet lahko nadela moje izke kavbojke, ki sem jih nosila pred prvo nosečnostjo. Tudi najino spolno življenje je ponovno oživelo, verjetno je na poti četrti otrok. Zdaj vem, kako ponovno priti v formo po porodu. Tega se tudi nič več ne bojim.

‘Tehtnice ne morete preslepiti: minus 18 kilogramov!’
Natalija, 34 let, Lipica
Do 27. leta sem se redno ukvarjala s športom in sem izgledala relativno dobro in fit. Vendar so leta in hormonske spremembe vseeno terjale svoj davek. Nisem imela več nobene moči in volje za šport in diete. Morala sem prenoviti garderobo, kupiti eno številko večja oblačila. Nato še eno številko večja …. Vse to bi lahko vodilo do pridobivanja dodatne teže, nato pa mi je prijateljica prinesla Black Latte, ki se raztopi v vodi in mi naročila, naj ga pijem vsak dan. Priporočila mi je tudi pitje večje količine vode. Iskreno povedano nisem nič kaj preveč verjela v rezultate. Predstavljajte si moje presenečenje, ko sem si že čez en mesec lahko ponovno nadela svoja stara oblačila! Počutila sem se tudi močnejšo in bolj polno energije! Moja koža izgleda veliko mlajša. Ne vem, ali moram to pripisati sredstvu Black Latte ali naključju, vendar tehtnica ne laže! Poleg tega mislim, da izgledam 10 let mlajša!

V enem mesecu sem se vrnila na predporodno težo.
Jana, 26 let, Isola
Po porodu mi je ostalo nekaj odvečne teže in maščobnih oblog. Poleg tega so radosti materinstva spremljale varikozne vene. Vrata v telovadnico so mi torej postala zaprta. Kako pa bi lahko hujšala brez telovadbe? Zdravo se prehranjujem, vendar ne pomaga. Skoraj sem se že sprijaznila s svojim videzom, nato pa sem po naključju na igrišku slišala, da se mamice pogovarjajo o vodotopni pijači z vsebnostjo oglja, ki bi lahko bila še ena potegavščina, kdo sploh lahko verjame, da kozarec te pijače na dan, brez kakršnega koli drugega truda, pripomore k izgubi t.i. jahalnih hlač. Povedano na kratko, odločila sem se, da zadevo preizkusim. Tudi ene same sekunde nisem obžalovala! V enem mesecu sem ponovno pridobila telo, ki sem ga imela pred porodom. Zdaj sem naročila še eno škatlo in svoj rezultat bom le še izboljševala. Mamice to moje spreminjanje suminčavo opazujejo, saj mi ne verjamejo, da je to posledica praška Black Latte. Mislim pa si, da ga je že naročila prav vsaka izmed njih.