Met Black Latte kun je tot 24 kg in 4 weken afvallen. Tijdens het afslanken zit je vol energie waardoor je geniet van het afslanken! Black Latte is een uniek product wat je nooit gaat vervelen.

Amerikaanse wetenschappers vonden eindelijk een eenvoudige en praktische methode om gewicht te verliezen zonder daarbij je levensstijl te hoeven veranderen. Ze ontwikkelden een formule voor de drank Black Latte met een smaak die niet verschilt van de populaire latte, en die actieve kool bevat, wat het vet absorbeert en afbreekt en zo alle gifstoffen uit het lichaam doet verwijderen. Het overgewicht verdwijnt, maar de borstgrootte blijft behouden. Black Latte versnelt het metabolisme en vermindert de eetlust waardoor je iedere week beetje bij beetje kilo’s verliest zonder extra lichaamsbeweging of een dieet.

Dit is een product dat voor een echte revolutie heeft gezorgd op het gebied van figuurcorrectie, gezondheid en verjonging.

HOUTSKOOL LATTE VOOR ZOETEKAUWEN DIE GRAAG VET WILLEN VERLIEZEN

Absorbeert vet en zet het om in energie
Verwijdert gifstoffen uit het lichaam
Onderdrukt de eetlust en geeft energie
Verwijdert overtollig lichaamsvocht
Maakt dopamine aan (het gelukshormoon)

black latte

SAMENSTELLING VAN HOGE KWALITEIT, WAARDOOR U SNEL EN VEILIG GEWICHT VERLIEST!

ACTIEVE KOOL
Voorkomt dat het lichaam 80% vet van het ingenomen voedsel absorbeert en opslaat; zorgt voor een veilige afbraak, verwerking en verwijdering van oude vetafzettingen en toxische stoffen.

KOKOSMELK
Stimuleert een snellere stofwisseling. Brengt het ‘zelfreinigings’-proces in het lichaam op gang, wat een actieve verwerking is van oud visceraal vet dat opgeslagen zit aan de zijkanten en bij de buik.

L-CARNITINE
Breekt het overtollige onderhuidsvet af en verwijdert die, samen met sporen van cellulite; bestrijdt de slappe huid en helpt een fit lichaam te verkrijgen na een groot gewichtsverlies.

OMEGA-3
Verhoogt het leptinegehalte, het hormoon dat verantwoordelijk is voor de snelheid van de vetafbraak in het lichaam. Het is belangrijk dat ons lichaam geen Omega-3 kan produceren maar het alleen extern kan ontvangen.

WAT ZIJN DE VERANDERINGEN IN JE LICHAAM WANNEER JE BLACK LATTE BEGINT TE NEMEN

DAG1
Je merkt dat je ‘s ochtends fris en uitgerust opstaat

DAG5
Je lichaam zit in de afslankmood, je begint vet te verliezen

DAG10
Je bent vrolijk, je hebt wat gewicht verloren, je draagt nu kleding in een maatje kleiner

DAG21
Je lichaam verjongt, de lichaamsmassa is verminderd en je bent extra kilo’s kwijt

DAG28
Je bent heel wat afgevallen, je draagt sexy kleren in een paar maten kleiner, iedereen is gek op jou!

Black Latte
Is een uitgekiende combinatie van natuurlijke ingrediënten die het afvallen bevorderen door elkaar te versterken. De resultaten zijn over het algemeen zo positief dat deze bij de meeste mensen hun verwachtingen overstijgt.

WAT ZEGGEN VOEDINGSDESKUNDIGEN ERVAN?

Mensen zijn zich niet bewust van de verborgen gevaren van visceraal vet. Het vet dat zich op de wanden van bloedvaten en inwendige organen ‘vasthecht’, veroorzaakt immers een vreselijke ziekte, die veel gemakkelijker te voorkomen is dan te genezen. Om het overtollige lichaamsvet te elimineren raad ik het gebruik van Black Latte aan, speciaal ontwikkeld.

Een aantal klinische onderzoeken hebben aangetoond dat gemiddeld één maand gebruik van Black Latte voldoende is voor een goed resultaat.

De eerste resultaten zijn te zien op de derde dag van het gebruik!

Er kan niets op tegen gewicht verliezen met een heerlijke houtskool latte
Help je lichaam extra kilo kwijt te raken!

MET BLACK LATTE IS ER MAAR ÉÉN STAP VAN DE DROOM NAAR HET RESULTAAT! ENKELE VAN DE 2350 VERHALEN VAN ONZE KLANTEN

In een maand tijd heb ik weer mijn figuur van voor de zwangerschap.
Rachel, 26 jaar, Terneuzen

Ik had overgewicht en vetplooien na de bevalling. Bovendien ging de vreugde van het moederschap hand in hand met spataderen. Dus de sportschool was geen optie meer voor mij. Maar hoe kan ik extra gewicht verliezen zonder te sporten? Ik eet gezond, maar dat helpt niet. Ik begon mijn uiterlijk bijna te accepteren tot ik toevallig moeders op de speelplaats hoorde praten over een oplosbare houtskooldrank met Latte-smaak. Om precies te zijn, deden ze het af als weer één van die fabeltjes. Wie immers zou geloven dat één kop latte per dag zonder enige inspanning deze huidverslappingen zou helpen wegkrijgen. Om een lang verhaal kort te maken, besloot ik om het ondanks alles te proberen. Ik heb er geen seconde spijt van gehad! Ik heb in een maand tijd mijn figuur van voor de zwangerschap. Nu heb ik een ander pakket besteld, ik wil het resultaat blijven verbeteren. Moeders zien me veranderen met wantrouwen. Ze geloven niet dat dit door Black Latte komt. Maar ik heb een vermoeden dat ieder van hen ook al een bestelling heeft geplaatst.

Ik heb heel mijn garderobe vernieuwd, maar wat het belangrijkste is, ik heb een nieuwe vriend!
Géraldine, 46 jaar oud, Scheveningen

Ik ben 46, maar niet lang geleden woog ik meer dan 80 kilo. Ik had ook veel maagproblemen, daarom waren niet alle diëten geschikt voor mij. Het is best moeilijk om nuttige dieetproducten te vinden in ons kleine stadje. Ik was nooit zot van sport. Ik hield gewoon niet van oefeningen. Maar alles veranderde toen ik Black Latte ontdekte. Dit is een oplosdrankje dat net zo smaakt als mijn favoriete latte. Je neemt het 1 keer per dag. De fabrikant raadt ook aan om dagelijks anderhalf liter water te drinken. Een maand lang heb ik alle instructies gevolgd en mijn verwachtingen waren bevredigd! Dit is echt ongelooflijk. Sindsdien heb ik mijn garderobe volledig vernieuwd, maar het belangrijkste is dat ik een nieuwe vriend heb! Bloemen, afspraakjes, wandelingen bij maneschijn! Ik dacht dat ik dit nooit zou meemaken in mijn leven! Ik ben van plan om nog een kuur te volgen. En daarna wil ik deze nogmaals herhalen voor een verbeterd en blijvend resultaat.

De weegschaal kan niet misleid worden: min 18 kilo!’
Lauren, 31 jaar, Antwerpen

Tot mijn 27 jaar was ik actief bezig en in vorm. Ik zag er best goed en fit uit. Maar de jaren en hormonale veranderingen hebben hoe dan ook hun tol geëist. Ik had geen kracht noch wilskracht meer om te sporten en te diëten. Ik moest mijn garderobe vernieuwen en kocht kleren in een maatje groter. Dan nóg een maatje groter… dit had kunnen leiden tot nóg een maat groter, als mijn vriendin niet het oplosdrankje Black Latte bracht en me zei om het dagelijks te drinken. Ze raadde me ook aan om meer water te drinken. Ik geloofde niet echt in resultaat. Stel je mijn verbazing voor wanneer ik een maand later in mijn oude kleren paste! Bovendien voel ik me sterk en vol energie. Mijn huid ziet er veel jonger uit. Ik weet niet of dit door de Black Latte komt of het eerder toeval is, maar de weegschaal kan niet misleid worden! En ik denk dat ik 10 jaar jonger ben geworden!

Ik pas weer in mijn jeans die ik vóór mijn eerste zwangerschap droeg!
Dina, 41 jaar, Zwijndrecht

Nadat ik bevallen was van mijn derde kind kon ik niet meer terug in vorm komen. Een overdreven hangbuik, dikke benen. Deze toestand maakte me zeer overstuur, maar ik kon er niet veel aan veranderen. Want zijnde een moeder van drie kinderen, had ik amper vrije tijd… Diëten was ook niet eenvoudig, ik ben allergisch voor quasi alles! En ik geef nog steeds de borst. Dus dat maakt het moeilijk om een geschikt dieet te kiezen. Mijn buur vertelde me dat haar nicht gewicht verloor na de bevalling met behulp van Black Latte. Volgens de instructie zou dit wonderdrankje overgewicht in een maand tijd wegkrijgen. Eerlijk gezegd geloofde ik het niet. Hoe is dit mogelijk? Eén kopje per dag, geen inspanningen, je verliest gewoon gewicht? Nou ja, ik controleerde de samenstelling, alles is natuurlijk, ik las ook de recensies. Ik besloot dat het geen kwaad kon. Ik begon het te nemen. Na een week voelde ik al de eerste veranderingen. Ik had meer energie en ik sliep beter. Ik schreef het toe aan het toeval; het weer was opgeklaard en mijn jongste kind sliep nu in zijn eigen slaapkamer. Na twee weken ging ik op de weegschaal staan en ik kon mijn ogen niet geloven! Ik was een paar kilo lichter! Er was nog geen maand voorbij en ik paste alweer in mijn strakke jeans die ik vóór de eerste zwangerschap droeg! Mijn man werd opgewonden. Waarschijnlijk is het vierde kind reeds op komst. Nu weet ik hoe ik weer in vorm kom na de bevalling. Daar ben ik niet meer bang voor.

Bekijk de ervaringen van degenen die al succesvol zijn afgevallen met Black Latte
Echte mensen – echte resultaten!

Chantal Keyser, 25 jaar
Dit is geweldig! Ik viel bijna 18 kilo af in de eerste 3 weken! En dan nog eens 7 kg gedurende de volgende twee weken! Het belangrijkste is om de instructies te volgen. Natuurlijk, je moet geen zak chips leeg eten voor het slapen gaan.

Emily Vlieger, 32 jaar
Zo gaaf dat Black Latte eindelijk beschikbaar is in Nederland! Ik lees er alles over op de forums, en uiteindelijk probeerde ik het zelf. Stel je voor, ik drink de Black Latte shake nu 2 weken en ik ben al in staat om mijn spijkerbroek weer aan te doen waar ik al 4 jaar niet meer in kon 🙂

Bryan Winter, 38 jaar
Mijn vrouw kocht Black Latte nadat ik veel andere dingen had geprobeerd – verschillende soorten thee en pillen om te vermageren. In 1,5 maand verloor ik 12 kg en ik ben op dit moment niet van plan om te stoppen. Dank u wel!