Black Latte:

ЛАТЕ С АКТИВЕН ВЪГЛЕН ЗА ХОРА, КОИТО ОБИЧАТ СЛАДКО И МЕЧТАЯТ ДА ОТСЛАБНАТ.

Абсорбира мазнините и ги превръща в енергия.
Премахва токсините от тялото.
Потиска апетита и дава жизненост.
Премахва излишната течност от тялото.
Произвежда допамин (хормон на щастието).

ВИДИМ РЕЗУЛТАТ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН!

Американски учени най-накрая откриха лесен и удобен начин за отслабване, без да променяме обичайния си начин на живот. Разработиха натуралната напитка Black Latte, на вкус с нищо не се различава от обикновеното и любимото на всички лате, но съдържа активен въглен, които активно абсорбира мазнините и ги топи, премахва от тялото всички шлаки и токсини. Излишните килограми изчезват, но гърдите не намаляват. Black Latte ускорява метаболизма и намалява апетита, което ви позволява да губите постоянно 3-4 килограма на седмица без допълнително физическо натоварване или без да се ограничавате от определени храни.

BLACK LATTE Е ВКУСНА И ОСВЕЖАВАЩА ТАЙНА ЗА СТРОЙНА ФИГУРА НА СВЕТОВНИТЕ ЗВЕЗДИ.

Най-популярните средства за отслабване сред световните звезди!

Диетологът Синтия Паскал, консултант по хранене на Чарлийз Терон и Сандра Бълок, препоръчва да се пие лате с активен въглен вместо закуска и/или едно от храненията за бърза загуба на тегло. То стимулира обмяната на веществата, дава сила и енергия за пълен живот с полза за фигурата. Не трябва да заменяте храненията с него повече от един месец. През това време можете да постигнете впечатляващи резултати.

black latte

100% действащ състав, благодарение на който ще отслабнете бързо и безопасно!
АКТИВЕН ВЪГЛЕН
Предотвратява усвояването на 80% от мазнините от храната и натрупването им в тялото; осигурява безопасно топене, преработка и премахва запасите от мазнини и токсични вещества.

КОКОСОВО МЛЯКО
Директно влияе върху ускоряването на метаболизма в 3-4 пъти. Стартира процесът на “самопочистване” в тялото – изгаря мазнините около вътрешните органи, натрупани в областта на паласките, корема и “бричовете”.

Л-КАРНИТИН
Разгражда и премахва излишната подкожна мастна тъкан, както и проявата дори на запуснат целулит; бори се с отпуснатата кожа и помага за тонизиране на тялото след силна загуба на тегло.

ОМЕГА-3
Увеличава нивото на лептин, хормона, който отговаря за степента на изгаряне на мазнините в тялото. Важно е, че тялото ни не може да произвежда Омега-3, и го получава само отвън.

Как да приемаме Black Latte?

Разбъркайте 2 супени лъжици или една супена лъжица Black Latte в чаша греща вода.
Пийте 1 порция на ден. За максимална абсорбция се препоръчва да пиете напитката по време на закуска.
Препоръчителен курс – 1 месец

С BLACK LATTE ВИЕ НЕ САМО ОТСЛАБВАТЕ, НО И ПОДМЛАДЯВАТЕ ЦЕЛИЯ ОРГАНИЗЪМ!

Трансформира мазнините в енергия, ободрява
Намалява апетита и задоволява глада
Ускорява метаболизма
Пречиства тялото от токсини и излишни течности
Произвежда допамин (хормон на щастието)

КАК ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯ ТЯЛОТО ВИ, КОГАТО ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПИЕТЕ BLACK LATTE

Ден 1
Ще забележите как сутрин се събуждате по-енергични и отпочинали

Ден 5
Тялото ви ще работи в режим на загуба на тегло, ще отслабнете с 2-3 кг

Ден 10
Ще сте по-енергични, ще свалите 5-6 кг и ще носите дрехи с по-малък размер

Ден 21
Ще сте подмладени, обемите видимо ще намалеят с 6-7 см и ще свалилите до 10 кг

Ден 28
Ще отслабнете с 15-20 кг и ще носите секси дрехи с 3 размера по-малки, всеки ще е луд по вас!

РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ КЛИНИЧНИТЕ ИЗПИТВАНИЯ, ПРОВЕДЕНИ В КЛИНИКИТЕ НА САЩ, БЪЛГАРИЯ И ИЗРАЕЛ, ПОТВЪРЖДАВАТ ЕФЕКТИВНОСТА НА BLACK LATTE

ИЗСЛЕДВАНЕТО ОБХВАЩА 900 ДУШИ, КОИТО ИМАТ ОТ 10 ДО 40 КГ НАДНОРМЕНО ТЕГЛО.

Намаляване на обема с 11-16 см 91%
Отслабване с 8-16 кг 99%
Изчезване на киселини и тежест в стомаха 100%
Нормализиране на съня и повишаване на работоспособността 97%
Намаляване на отока и проявите на целулит 94%

Няма нищо по-вкусно от отслабването с лате с активен въглен.

Помогнете на тялото ви да се отърве от излишните килограми!

Мислех, че ще бъда дебелана до края на живота си! Но Black Latte ми даде нов живот с тънка фигура!

Мария, 28 години

HR мениджър

Пиех Black Latte 29 дни

Резултат: -14,7кг

Целия си съзнателен живот прекарах в безформени дрехи, скривайки безформеното си тяло. Благодаря на Black Latte – сега нося само мини и и постоянно ме ухажват мъже!

Ваня, 39 години

Счетоводителка

Пиех Black Latte 37 дни

Резултат: -12кг

Благдарение на Black Latte отслабнах с 17 кг само за един месец! Това е просто чудо и никакви диети!

Красимира, 24 години

Администратор

Пиех Black Latte 31 ден

Резултат: -17кг

След бременността се превърнах в дебела жаба … Black Latte ми помогна да сваля 28 кг. Дъщеря ми отново има стройна майка!

Ива, 33 години

Адвокат

Пиех Black Latte 92 дни

Резултат: -28кг

С BLACK LATTE ОТ МЕЧТАТА ДО РЕЗУЛТАТА – САМО ЕДНА СТЪПКА! НЯКОИ ОТ 2350-ТЕ ИСТОРИИ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ

“Напълно обнових гардероба си, но най-важното е, че имам гадже!”
Красимира Георгиева , 30 години, Шумен
Аз съм само на 30 години, но наскоро тежах повече от 80 кг. В същото време имах много проблеми със стомаха, така че не всички диети бяха подходящи за мен. И се опитайте да намериш здравословни диетични продукти в нашия малък град. Никога не съм обичала да спортувам, още от дете. Някак не си пасвахме. Но всичко това се промени, когато разбрах за Black Latte. Това е разтворима напитка с вкус на любимото ми лате, която трябва се пие веднъж на ден. Производителят все пак препоръчва да се пие 1,5 литра вода на ден. В рамките на един месец спазвах инструкциите и надеждите ми се оправдаха! Свалих 16 кг само за 4 седмици! Това е просто невероятно. През това време напълно обнових гардероба си, но най-важното е, че вече имам гадже! Цветя, срещи, разходки под луната! Мислех, че това никога няма да се случи в живота ми! Да чукна на дърво! Мисля да си поръчам още един курс. И да го повторя след известно време, за да закрепя или подобря резултата.

“Влязох в дънките си, които носех преди първата си бременност!”
Лили , 30 години, Шумен
След раждането на третото ми дете, не можах да се върна отново във форма. Имах доста големички паласки, бричове и ужасно коремче. Бях много разстроена от тази ситуация, но нямаше какво да направя. Факт е, че многодетна майка няма време за спорт… И диети не мога да пазя – алергична съм почти към всичко! И също така още кърмя. Ето защо, не е толкова лесно да избера правилния начин на хранене. Един съседка ми каза, че нейната племенница след като родила успяла да отслабне с помощта на лате от активен въглен Black Latte. В упътването е написано, че тази чудодейна напитка трябва да стопи мазнините ми само за един месец. Признавам, не вярвах. Как е възможно това? Една чаша на ден, без никакви усилия и минус 15 килограма? Но, въпреки това, прочетох съставките – всички са естествени, прочетох и отзивите. Реших, че няма няма как да стане по-зле. Започна да го пия. След една седмица започнах да усещам първите промени. Повишена енергия, по-добър сън. Въпреки че, разбира се, може би е съвпадение – времето се подобри, най-малкото дете се премести в своята стая. След 2 седмици се претеглих и не можех да повярвам на очите си! Минус 7 кг !! И дори един месец не бе изминал, но влязох в дънките, които носех преди първата си бременност! Съпругът ми отново започна да ме ухажва, може би скоро ще и четвъртото ще се появи. Сега знам как да вляза във форма след раждането. Мога да не се страхувам.

“Няма да заблудиш кантара: минус 18 кг!”
Цвети , 34 години, Варна
До 27-годишна възраст активно се занивамах с шейпинг, изглеждах доста добре и тялото ми беше стегнато. Но годините и хормоналните промени се отразиха. Не ми останаха сили за спорт и самоконтрол за диети. ТНаложи се да си обновя гардероба с по-голям размер. След това още на един… Всичко вървеше към следващия размер, когато една приятелка ми донесе мигновена напитка Black Latte и ми каза да го пия веднъж на ден. Също така ми препоръча да пия повече вода. Всъщност не вярвах, че ще има резултат. И зата бях толкова изненадана, когато след един месец започнах да влизам в старите си неща! Освен това се чувствах по-енергично и бях изпълнена със сили! Кожата ми изглежда много по-млада. Не знам дали това се дължи на Black Latte, самоувереност или е просто съвпадение, но не можете да заблудите кантара: минус 18 кг! Плюс това, мисля, че изглеждам по-млада с 10 години!

“Влязох във формата си “преди бременността” за един месец”
Вили , 26 години, Плевен
Страдах от наднормено тегло и имах мазнини след раждането. Освен това, заедно с щастието на майчинството се сдоих и с разширени вени. Следователно пътят към фитнеса за мен беше затворен. И как да сваля доста излишни килограми, без да спортувам? Храня се правилно, но това не помага. Почти се смирих с това, как изглеждам, но случайно чух от майките на детската площадка за разтворима напитка с въглен с вкус на Latte. Вярно е, че казаха, че най-вероятно е измама – и кой ще повярва на това, че една чаша лате на ден и никакви усилия ще ви помогнат да се отървете от висящи паласки. Аз реших да го опитам независимо от всичко. И изобщо не съжалявам! Влязох във формата си “преди бременността” за един месец. И това е минус 14 кг жива мазнина! Сега си поръчах още един курс – искам да подобря резултата. И майките ми гледат невярващо, не вярват, че това се дължи на Black Latte. Но ми се струва, че всяка си е поръчала курс за себе си.