Global Health, Beauty, Diet, Adult products 50% off retail

Atlant Gel pénisznövelő és hosszabb erősebb orgazmusok

Atlant Gel pénisznövelő és hosszabb erősebb orgazmusokDescription

Mi az Atlant Gel?

Az Atlant Gel az a farmakológia szer, amely harminc naptári nap alatt képes a pénisz méretét 3-5 centiméterrel is megnövelni. Emellett a mutató mellett növekszik a nemi szerv vastagsága, illetve az orgazmus erőssége és időtartama. Fentiek következményeképpen növekszik az önbecsület és az önértékelés. A potencianövelő gél hamar felszívódik, nem hagy zsíros foltokat maga után, nem rendelkezik kellemetlen illattal. Nem okoz se égető, se viszkető, se égő érzéseket sem.

A működési elve:

Ahhoz, hogy az adott krém működését megértsük, a fiziológiához kell folyamodnunk. A nemi izgalom több fokozaton keresztül megy át:

Először megnövekszik az arteriális vér áramlása a hímvesszőhöz, amely kitölti az üregeit, az úgy nevezett barlangtesteket. Az azt eredményez, hogy a hímvessző úrmérete kettőszeresétől akár nyolcszorosára is növekedhet. Egyidejűleg a vénás vér elvezetése hirtelen leereszkedik, ami így a hímvessző tövénél lévő csípő-üregi izmok elernyedéséhez vezet. Így nem engedik meg az artériás vérnek, hogy a barlangokból kifolyjon, ezzel fenntartva a merevedést. A nemi izgalom csillapítása után az izmok elernyednek, a vér kifolyik a barlangokról és hímvessző elnyeri az eredeti méretét. Vagyis, minél nagyobb a barlangok mérete, annál nagyobb lesz a hímvessző. Ezt a tudást felhasználva, a tudósok olyan szereket fejlesztették ki, amik képesek ilyen barlangok falaiba hatolni és nyúlékonyabbá tenni azokat. Így a merevedés során jobban fognak nyúlni a megszokottnál és idővel megmaradnak ennél a méretnél.

Az Atlant Gel használata:

Az Atlant Gel használata egyszerű és nem igényel különleges tudást vagy ismereteket. Emellett a felkenéshez nincs szükség sok időre és nem igényel külső segítséget. A szert az otthoni körülmények között fel lehet kenni, csak néhány egyszerű szabályt kell észben tartani, illetve ügyelni a sorrendre, hogy a gyártok által ígért és a várt eredmény elérjék. Ezek a következők:

A krém alkalmazása előtt ügyelni kell a személyes higiéniára. A hímvesszőt a megszokott mosószer segítségével meg kell alaposan mosni és szárazra kell törölni tiszta törülközővel vagy papírszalvétával. Ezek után az erekciót kell eredményezni, hogy nagyobb legyen a véráramlat és a barlangok falai kezdjenek el nyúlni. Ez a legfontosabb előfeltétele az alkalmazásnak, amely hatással lehet a gél hatékonyságára és befolyással lehet a végeredményre. Ki kell nyomni kevés krémet a hímvessző tővére. Masszírozó mozdulatokkal Atlant Gel egyenletesen szét kell osztani az egész felületen. Ehhez meg kell fogni a hímvesszőt a tövénél fogva hüvelykujjal és mutatóujjal és, némi nyomást gyakorolva, a makk felé irányítani. Ezután vissza kell térni és ismételni a folyamatot, amíg a krém be ne ivódik teljesen. Az egész folyamat általában tíz-tizenöt percet kell, hogy igényeljen. Tudomásul kell venni, hogy a folyamat növekedése csak pozitív hatással lesz a végeredményre. Az ideális változatban a krém alkalmazása közösülni kell, mivel ez a barlangok falainak legnagyobb nyúlásást, emellett a hímvessző maximális nagyobbodását eredményez és a végeredmény még biztosabb lesz. A krémet elég egy szer naponta felvinni. Nem kell eltúlozni és siettetni a folyamatot.

Egyértelmű, hogy a krém használatának hatékonysága legtöbb esetben a szervezet egyéni sajátosságaitól függ, de az első hatások már kettő hét használat után láthatóak lesznek:

Az első hét alkalmazás után növekszik a hímvessző érzékenysége, a nemi aktus ideje nagyobb lesz a magömlés késeltetése miatt. A hímvessző átmérője növekedhet. Második hét után láthatóak lesznek a hímvessző méretének növekedésének az eredményei. Egytől akár kettő centiméterig növekedhet.
A harmadik hét elhozhatja a jelentős eredményeket, a hímvessző kettő vagy három centiméterrel nagyobb lesz. Ugyanakkor növekszik a közösülés időtartama és az orgazmus ereje. Egy hónap használat után a hímvessző akár öt centiméterrel is nagyobb lehet, átmérője növekedni fog. A hímvessző sokkal rugalmasabb lesz, a nemi aktus időtartama akár félóra is lehet. Nemcsak a folyamatnak a benyomásai erősebbek lesznek, de emellett gyorsabb lesz a merevedés is.

Ez mind az intim szférát jobbá fog tenni, akár a férfiét, a közelében lévő nőét. Az eredmény, amit Atlant Gel eredményez, élettartó. Ezért nem szabad megfeledkezni arról, hogy a kurzust rendszeresen ismételni kell. Érdemes megjegyezni, hogy mentálisan is fel kell készülni erre, nehogy mértéktelen legyen az örömszerzés, mutatva mindenkinek az alfa-hím mivoltát. A partnernők gyakori váltása nem csak nemi úton terjedő és más veszélyes betegségek megjelenéséhez vezethet, de morális zülléshez is vezethet, amit egyetlen krém a világon nem képes kijavítani.

Az Atlant Gel előnyei:

A gél természetes összetevői nemcsak ártalmatlanok, de kifejezett kombinált hatással is bírnak. A szer fájdalommentesen hat, nem okoz allergiát, annak ellenére, hogy nagyon érzékeny testrészre kerül. Számomra egy csomag elegendő volt a várt hatás eléréséhez. Így a méregdrága plasztikai műtét, amelyre ki tudja, mikor szánjunk el magunkat, szükségtelenné válik. Az intim élet új értelmet nyert el. Még soha nem éreztem ennyire színes benyomásokat, de még a barátnőm se. A magabiztosság nemcsak az ellentétes nemmel való kommunikáció, de az egész élet sikere is. Pont ez hiányzott az életemből, amíg nem teljesnek éreztem magam.

HA ÖN SZERETNÉ:

Gyorsan és biztonságosan megnövelni péniszét, Megnövelni a szeretkezés idejét, BÁRMELY PILLANATBAN készen állni a szexhez.

AZ ATLANT GEL MEGRENDELÉSÉVEL ÖNNEK GARANTÁLVA LESZ:

Péniszének növekedése akár 4 cm-rel!
A pénisz átmérőjének 60%-os növekedése.
Merev és erőteljes erekció a nap bármely szakában.
Hosszabb és élénkebb orgazmus.
3x-os kitartás az ágyban (a szeretkezés időtartama akár 4-5 órásra nőhet!)
Növelje meg méretét örökre!

ATLANT GEL – ÉREZHETŐ EREDMÉNY 4 HÉT ALATT!

1-2 hét: Az erekció hosszabb ideig tart és keményebbé válik, a hímvessző érzékenysége 2szeresére nő. Az első jelek észrevehetővé válnak: a pénisz hossza akár 1,5 cm-t is nő.
2-3 hét: A hímvesszője láthatóan NAGYOBB, alakja anatómiailag helyessé válik. A szeretkezés időtartama 70%-kal növekedik!
4 hét és tovább: A hímvessző 4 cm-rel hosszabbá válik! A szex minősége néhányszorosára megnő. Az orgazmus korábban következik be és akár 5-7 percig eltart!
NÖVESSZE MEG 1 HÓNAP ALATT – ÉLVEZZE EGY EGÉSZ ÉLETEN ÁT!