Scăpați de durere și redobândiți mobilitatea articulațiilor în 21 de zile!

Crema Artrovex cu extract de șapte-degete (Comarum) eficientă pentru toate tipurile de artrită și artroză!

Ameliorează inflamația, înroșirea și umflăturile
Redă mobilitatea articulațiilor după 5-7 zile
Previne depunerea sărurilor și dezvoltarea osteochondrozei
Restabilește țesutul cartilaginos în cazul artritei și artrozei
Elimină trosniturile din articulații și spate

Dacă vă chinuie durerea de articulații, scăpați de ea în 10 zile cu Artrovex!

Crema cu grăsime de rechin și extract de tătăneasă vă va readuce la o viață din plin în câteva minute!

Grăsimea de rechin vindecă bolile sistemului locomotor în 19 zile

Vindecă artrita, artroza, osteochondroza și alte 17 patologii, din contul regenerării țesuturilor osos și cartilaginos

Cu ajutorul formulei brevetate PSSJ 800 bazată pe extracte naturale elimină cauza bolii în primele 12 ore

Extractele naturale de 700 de ori mai repede eclanșează procesul de regenerare al articulațiilor, din contul acestui fapt durata tratamentului se reduce până la 10-25 de zile

Îmbunătățește starea funcțională a articulațiilor corpului

Elimină durerea și umflăturile
Ameliorează inflamația
Stopează procesul de distrugere
Restabilește cartilajul deteriorat
Crește mobilitatea articulațiilor

De ce Artrovex este necesar

Ca rezultat al formulei echilibrate a compoziției, Artrovex asigură protecția de inflamații și creșterea eficientă a țesuturilor. De asemenea, acționând complex, are următorul efect:

Ameliorează durerea și umflăturile
Elimină inflamația
Stopează procesul de distrugere a țesuturilor
Previne complicațiile și o posibilă intervenție chirurgicală
Redă mobilitatea deplină și mărește volumul de mișcare al articulațiilor
Crește rezistența la efortul fizic susținut

artrovex

Opinia specialistului

Artrovex este, fără îndoială, o soluție eficientă pentru restabilirea articulațiilor și profilaxia bolilor articulațiilor, cel puțin reieșind din compoziție.

Fiecare porție de Artrovex conține garantat 88 mg de acizi boswellici și 240 de MSM curat, și această cantitate acoperă deplin necesitatea organizmului în lupta cu procesele inflamatoare ale articulațiilor și seră organică, necesară pentru restabilirea țesuturilor de legătură ale articulațiilor.

Iată de ce puteți fi absolut siguri de eficiența exclusivă a Artrovex.

Bineînțeles, că un rezultat real este posibil doar în administrarea în curs de tratament. În dependență de scopuri și starea sănătății articulațiilor, recomandările de administrare pot fi următoarele:

– menținere și profilaxie – cursul minim de tratament recomandat 4-6 săptămâni
– restabilire – curs dublu de tratament – 4-12 săptămâni.

În funcție de starea articulațiilor poate fi repetat peste o lună. Pentru consolidarea efectului trebuie repetat, în decurs de un an, obligatoriu.

Aveți grijă de sănătatea dvs cu Artrovex veți avea articulații absolut sănătoase, flexibile, gata pentru efort fizic sporit!

Bolile articulațiilor duc la paralizie și invaliditate!

Durerea de nesuportat și deformarea oaselor sunt doar câteva dintre simptomele bolilor articulațiilor

Artrita și artroza neglijată duc persoana la paralizie și invaliditate, transformând viața acesteia în infern

Pierderea totală a capacității de muncă și o viață fără speranțe de viitor – iată ceea ce vă amenință, dacă nu veți avea grijă de articulațiie dvs!

Să trăiți viața din plin sau să vă duceți restul zilelor într-un scaun cu rotile – dumneavoastră decideți!

80% de oameni în lume suferă de boli ale articulațiilor!

Sunteți sigur că nu faceți parte din numărul lor?

Toate cauzele durerilor de articulații nu sunt cunoscute nici de către medici. Principala cauză este considerată dereglarea activității sistemului imunitar. Totuși, sunt câțiva factori, care cresc riscul de apariție și evoluție a bolilor articulațiilor:

Modificările datorate vârstei
Infecțiile, provocate de diferiți viruși și de bacterii
Dereglarea metabolizmului
Traumele
Insuficiența de vitamine
Bolile SNC
Scăderea imunității
Alimentația incorectă
Supraponderabilitatea
Dereglarea activității sistemului endocrin
Predispoziția genetică
Hipotermia

«Să scapi de durerile de articulații rapid și fără daune pentru sănătate – este real»

Conform datelor statistice peste 80% din oamenii din lume au probleme de articulații. Cel mai groaznic este faptul că bolile articulațiilor duc la paralizie și invaliditate. În ziua de astăzi există o singură soluție, care diferă de toate soluțiile existente până acum. Aceasta este soluția Artrovex.

Componenta de bază al Artrovex este grăsimea de rechin . Este un ingredient unic care activează forțele naturale ape organizmului și declanșează procesul lui de autorestabilire. Toate celelalte componente acționează sinergic, completează și consolidează acțiunea unul altuia.Administrarea soluției Artrovex vă garanteazăsalvarea de durerile de articulații numaidupă 1 curs de tratament.

dr.Alexandru Roșioru, medic-artrolog de categorie superioară, PhD, naturopat.
Stagiu de muncă: 26 ani.

Încă un component rar al Artrovex este extractul de frunze de tătăneasă medicinală

Tătăneasa este denumirea oficială a plantei pe care mulți o stiu ca Iarba lui Tatin. Proprietățile ei folositoare au putut fi apreciate de către oameni în timpul războiului și epidemiilor, deoarece cu ajutorul ei pot fi vindecate eficient fracturile severe și rănile. De aceea, fiecare medic de campanie avea cu sine, obligatoriu, tătăneasă

Efectul terapeutic al acestei plante este legat de acțiunea sa asupra oaselor și articulațiilor. Substanța activă de bază, alantoina, este un antibiotic natural unic, are un efect antiinflamator puternic, declanșează mecanizmulformăriinoilorcelule sănătoase. Această plantă este de neînlocuit în cazul bolilor articulațiilor, deoarece are proprietatea de aameliora inflamațiile și umflăturile.Dar cel mai important este că eastimulează procesul vindecării cartilajului.

Cum le-a ajutat crema Artrovex la 2500 de pacienți?

Centrele internaționale științifice și de cercetare în lupta cu bolile articulațiilor au desfășurat în decurs de șase luni un șir de teste clinice și studii fundamentale ale cremei Artrovex. In studii au luat parte 2500 de voluntari.

În rezultatul testelor s-a dovedit:

Durerea a dispărut după 8-10 minute la 100% pacienți
Restabilitea țesutului cartilaginos după utilizarea cremei Artrovex a fost remarcată la 98% pacienți
Salvarea de artrită și artroză după cursul de tratament – la 93% pacienți

Prin ce este diferită Artrovex de alte soluții?

Crema Artrovex diferă de toate celelalte soluții prin aceea că nu doar ameliorează temporar durerea de articulații, dar, în primul rând, elimină însăși cauza îmbolnăvirii, din contul activării forțelor naturale ale organizmului și acțiunii sinergice ale componentelor naturale

Componentele de bază ale cremei Artrovex sunt extractele naturale, între care extractul de rășină de conifere și extract de grăsime de rechin. Pătrunzând imediat în tesuturile osos și cartilaginos, ele stopează distrugerea în continuare a articulațiilor și declanșează procesul de regenerare a țesuturilor deteriorate, fără efecte secundare și fără daune pentru sănătate

Savanții centrelor internaționale științifico-practice au testat diferite componente naturale în decurs de câteva luni, combinându-le și verificând efectul. În concluzie, au reușit să inventeze super-formula inovativă PSSJ 800, care nu are analogi în nicăieri în lume

Savanții au selectat o combinație unică de componente, care, având o anume consistență, dau un efect super-puternic. Ele acționează după principiul sinergiei, consolidând și completând acțiunea una alteia

Grăsimea de rechin
Elimină inflamațiile, ameliorează senzațiile de durere, îmbunătățește mobilitatea articulațiilor, hrănește cartilagiile

Extractul de frunze de tătăneasă medicinală
Accelerează regenerarea țesuturilor masei osoase, restabilește circuitul sanguin, fortifică structura oaselor, ligamentelor și tendoanelor

Glucozamină
Este o bază de reconstruire a lichidelor și țesuturilor articulare. Ameliorează simptomele, ajută la restabilirea articulațiilor deteriorate.

Chondroitină
Stimulează regenerarea țesutului cartilaginos, și de asemenea contribuie la înbunătățirea pătrunderii glucozaminei în articulația deteriorată

Dacă vă chinuie durerea de articulații, scăpați de ea în 10 zile cu Artrovex!

Crema din extracte naturale vă va readuce la o viață din plin în câteva minute!

Cu cât trageți de timp, cu atât șansele de salvare de durerile articulațiilor devin tot mai mici și mai mici! Cu fiecare zi este tot mai greu să răbdați durerea insuportabilă! Oare merită să așteptați până când procesul va deveni ireversibil, dacă problema poate fi rezolvată astăzi?

Unicitatea Artrovex constă în aceea că ea accelerează procesele regenerative și împiedică dezvoltarea inflamațiilor în 21 de zile!

Rezultatele RMN și examenului cu ultrasunet demonstrează că la cei care utilizează crema a fost remarcată o creștere a cartilajului și îmbunătățirea multor alți indicatori, reducerea manifestărilor artrozei, în general. Datorită produsului revoluționar 435 000 de persoane deja au evitat protezarea prin implantat a articulației genunchiului, adică înlocuirea articulației cu una artificală.

Noua metodă de tratament cu ajutorul Artrovex a patologiilor țesutului cartilaginos trebuie să devină o alternativă a intervențiilor chirurgicale tradiționale!

CREMA Artrovex VĂ VA AJUTA SĂ VĂ PUNEȚI PE PICIOARE! NU NEGLIJAȚI BOALA! DAȚI BOLII O LOVITURĂ PE MĂSURĂ!

Artrita și artroza duc la invaliditate!

Este împortant de identificat bolile articulațiilor cât mai devreme și de început urgent tratamentul. Durerea și trosniturile în articulații, umflăturile și roșeața – acestea sunt simptome ale artritei și artrozei. Fără un tratament efectuat la timp, aceste boli devin cauza pierderii complete a mobilității și a deformării ireversibile a articulațiilor.

Medicii-reumatologi recomandă numai soluții verificate!

“Majoritatea covârșitoare a preparatelor contemporane pentru articulații sunt doar soluții analgezice locale, care nu acționează practic asupra structurii țesutului cartilaginos, prin urmare, nu vindecă articulația. Adică, maschează boala, care continuă să progreseze.

Formula brevetată de savanții români a cremei Artrovex conține substanțe active naturale. Datorită proprietăților propolisului cate intră în compoziția preparatului, toate componentele pătrund direct în cavitatea sacului articular și regenerează din interior țesutul cartilaginos deteriorat. Ca rezultat senzațiile de durere dispar, revine mobilitatea naturală, dispar umflăturile și durerile de articulații.

Eficacitatea cremei este confirmată de istoriile de însănătoșire ale numeroșilor mei pacienți și de testările clinice, desfășurate în baza institutului nostru”

Niculescu I.
medic-reumatolog, doctor în științe medicale

Eficacitatea cremei Artrovex se bazează pe interacțiunea dintre componente, care se completează și consolidează reciproc:

Grăsimea de rechin
Elimină inflamațiile, ameliorează senzațiile de durere, îmbunătățește mobilitatea articulațiilor, hrănește cartilagiile.

Extractul de tătăneasă medicinală
Accelerează regenerarea țesuturilor masei osoase, restabilește circuitul sanguin, fortifică structura oaselor, ligamentelor și tendoanelor.

Glucozamina
Un complex de reconstruire al lichidelor și țesuturilor articulare. Ameliorează simptomele, ajută la restabilirea articulațiilor deteriorate.

Chondroitina
Stimulează regenerarea țesutului cartilaginos, de asemenea, contribuie la îmbunătățirea pătrunderii glucozaminei în articulația deteriorată.

Extract de propolis
Are o acțiune viu pronunțată analgezică și antiinflamatoare locală.

Extract de frunze de eucalipt
Se utilizează în cazul bolile inflamatoare ale articulațiilor, ameliorează inflamația, umflăturile, reduce durerea în cazul reumatismului.

Ulei de pin de litoral
Activează circuitul sanguin, elimină roșeața, inflamațiile și umflăturile, redă mobilitatea membrelor.

Ulei de arbore de ceai
Are capacitatea unei pătrunderi adânci, ceea ce s-a dovedit a fi de succes în terapia complexă a proceselor cu localizare adâncă ( un spectru larg de boli ale aparatului locomotor, cu afectarea mușchilor și articulațiilor) Este de prim ajutor în cazul durerilor, asigură o anesteziere ușoară

Aprecierile persoanelor care deja au utilizat Artrovex

Elena Scurtu, 47 ani, Craiova
Bună ziua! Cauza problemelor mele de articulații a fost o traumă la genunchi, pe care am obținut-o câțiva ani în urmă, când am nimerit în acident. Am tratat-o mult timp. Peste ceva timp după ce mi-am vindecat genunchiul, la schimbarea bruscă a vremii a început să-mi apară o durere în locul unde mai devreme a fost fisura. Genunchiul a început să se înroșească. Multe medicamente nu am voie să le iau, pentru că sunt alergică la majoritatea substanțelor chimice. Am decis cu soțul să căutăm soluția problemei în internet. Am găsit Artrovex. Am citit tot ce era pe site. Pentru mine cel mai important era că e fără componente chimice. În plus mi-a fost curios faptul că această cremă nu doar ameliorează durerea, dar obligă organizmul să se autorestabilească. Am comandat cu rezervă. Folosesc deja de o lună. Îmi place mult rezultatul, nu mai am dureri. Voi urma cursul de tratament până la capăt.

Vlad Ailenei, 52 de ani, București
Bună ziua! Am avut artrită infecțioasă din cauza tuberculozei pe care am avut-o cândva. Mai întâi au început să mă doară mâinile, o durere foarte puternică. Am băut pastile analgezice, dar efectul a fost de scurt timp. Mi s-a spus că trebuie să elimin cauza bolii, inflamația articulațiilor, nu doar să ameliorez durerea. Lucrurile luau o întorsură serioasă, continuând așa puteam să rămân invalid. Orice chimicale nu le accept în principiu, deaceea am decis să caut o soluție pe bază naturală. Am găsit în internet crema Artrovex, am citit totul de pe site. Artrovex nu e doar o soluție din componente naturale, ci are în componența sa grăsime de rechin. Am citit despre ele că au proprietăți foarte curative. Am comandat, mi-au livrat foarte repede. Ung locurile bolnave de două săptămâni. Sunt foarte mulțumit. Durerea a încetat să mă deranjeze, de cum am început să mă ung. Acum, în general, nu mă doare nimic și aproape că nu am senzații neplăcute. Voi urma cursul de tratament până la capăt.

Irina Doparu, 60 ani, Baia-Mare
Bună ziua! Am artrită deja de 7 ani. Îmi cădea totul din mâini, deoarece din cauza bolii îmi era foarte greu să țin ceva în mâini. O durere puternică mă chinuia mai ales în timpul nopții, îmi era imposibil până și să dorm. Fiica mi-a găsit pe internet crema Artrovex, mi-a spus că este pe bază naturală și din grăsime de rechin, glucozamină și chondroitină, care au niște proprietăți curative deosebite. Am studiat împreună informația de pe site. Am devenit curioasă. Iarăși, era scris că se vinde în ediție limitată. Am comandat dintr-odată 20 de cutii,ca să-mi ajungă pentru 5 cursuri de tratament. Celelalte – pentru orice eventualitate. Am urmat un curs de tratament, 45 de zile. Efectul analgezic a apărut foarte repede. Treptat au început să nu mă mai doară mâinile și genunchii. Am încetat să mă trezesc de durere nopțile. Recomand mult tuturor celor care au asemenea probleme să cumpere această soluție, cât timp mai este în vânzare.

Unele dintre cele 3420 de aprecieri ale pacienților despre crema Artrovex

Nicolae, 54 de ani, Târgoviște
“Am uitat despre faptul că nu puteam să-mi îndoi genunchii”
Când eram un puști mergeam la lupte. Aveam deseori traume, inclusiv traume ale articulațiilor. Când am legat sportul de gard, am început să mă neglijez, m-am îngrășat. Ca rezultat – mă dor articulațiile permanent. E un chin să urc și să cobor scările. Soția mea a auzit undeva despre ”Atreit”. O cremă cică, zice ea, naturală, Mai pe sucrt, mi-a cumpărat-o. Eu m-am gândit chiar atunci, ei fir-ar! O să mă dau cu creme acuma, parcă n-aș fi bărbat. De obicei imi făceam injecții cu diclofenac, mă ajuta, dau au apărut atâtea efecte secundare! Dar mă durea tare, nu aveam de ales, am încercat crema asta de albine! Pe scurt, e marfă! Acum sar ca un căprior! Am ultat în general că nu puteam să-mi îndoi genunchii, chiar acum pot din nou să ies pe covorul de lupte! Într-un cuvânt, îl recomand.

Alin, 35 de ani, Iași
“Durerile au trecut cu totul!”
Îmi place să mă plimb cu bicicleta, foarte mult îmi place! Dar în ultimul timp am început să observ că au început să mă doară groaznic articulațiile, mai ales genunchii: dureri și înțepături. M-am speriat că n-o să mai pot să fac ceea ce-mi place, am început să caut soluții în internet. Am dat de crema Artrovex și am comandat-o imediat, totul e natural și prețul nu e prea mare. Am folosit crema mai puțin de o lună, dar durerile au trecut cu totul! Iar odată cu ele au dispărut și durerile și umflăturile! Merg să mai comand vreo două cutii, până nu s-au terminat, și iar urc pe bicicleta!

Dorin, 40 de ani, Brașov
“Despre durerea de articulați, ptiu-ptiu, nici nu-mi amintesc”
Diagnosticul de osteochondroză mi-a fost pus încă în liceu, De atunci mă chinui toată viața cu acutizări periodice. Dureri îngrozitoare, imposibilitatea de a face ceva – toate astea pot fi înțelese doar de cei care s-au ciocnit ei înșiși cu boala. Am încercat toate remediile populare posibile și imposibile, am cumpărat jumate de farmacie, trăiam doar cu preparate analgezice. Dar tot ce am reușit să obțin a fost doar o ameliorare de scurtă durată. Apoi totul începea din nou. De la niste cunoștințe de la serviciu am aflat despre crema Artrovex. Am decis să-mi cumpăr, să încerc. Mai ales că acolo era promoție – puteai primi două cutii la preț de una. Îl folosesc deja de două luni, despre durerea de articulații, ptiu-ptiu, nici nu-mi amintesc. Nu știu, poate doar a coincis totul. Dar eu, sigur, o să mai cumpăr vreo două cutii, deoarece încă nici o soluție nu m-a ajutat pentru un timp atât de îndelungat.

Eugenia, 24 de ani, Constanța
“Articulațiie au încetat să mă mai doară și să trosnească”
Articulațiile de la coate și de la încheietura mâinii au început să mă doară încă de pe când eram însărcinată și n-au încetat după nașterea bebelușului. Șă trăiești cu un copil mic și cu mâinile bolnave – este imposibil! Orice mămică vă va spune asta. Am încercat diferite soluții, nu mă ajuta nimic. Cunoștința mea, medic, m-a sfătuit să încerc crema Arteid. Am fost de acord, în primul rănd, pentru că ea nu mă va sfătui de rău, în al doilea rând, pentru că această cremă este complet naturală, iar eu nu vreau să încetez alăptarea și nu vreau să dăunez bebelușului meu. De aceea nu vreau să am de a face cu chimicale. Crema o folosesc doar de două săptămâni, dar deja simt o ameliorare. Articulațiile au încetat să mă mai doară și să trosnească ca la o babă bătrână!Cred că voi comanda încă vreo două cutii, și prentru mine, și pentru părinții mei, care tot se chinuie demult cu durerile de articulații. Excelentă soluție!

Antonina, 72 de ani, Mamaia 72 года, Сочи
“N-am crezut că la vârsta mea voi țopăi ca una tânără”
Eu sunt în vârstă, ce înseamănă bolile de articulații știu nu din auzite. La viața mea am încercat de toate – și proceduri fiziologice, și pastile, și unguente cu creme. Toate mijloacele îmi aduc o ameliorare pentru ceva timp, dar trebuie să le iau iarăși și iarăși, pentru a putea să exist cumva. Fiica mea mi-a cumpărat crema arteid undeva în internet. Simt că am întinerit cu 20 de ani! Aseară am jucat chiar fotbal cu nepoții. Niciodată n-am crezut că la vârsta mea voi țopăi ca una tânără. Iată, i-am dat și moșului să o probeze. Măine, cred, că o să mergem în drumeție, la munte.